Gå til innhold

Vanlige kombinasjoner du aldri har skjønt greia med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

* Smørklatt i grøt - hvorfor ødelegge grøten med smør? 

* Smør på brødskiva, under pålegget. Smaker forferdelig, kan ikke fordra smør.

* Brunost på vafler 

* Gulost eller brunost på brødskive 

* Sennep på pølser

* Egg og majones. Liker ikke majones, foretrekker kun egg, da også uten smør.

* Gulost og kaviar

* Brunost og syltetøy

* Brun saus til fisk generelt

* Majones på makrell i tomat

* Ananas og/eller sjampinjong på pizza

* Rekesalat på pølser

 

Mvh Yvonne :heiajente:

Har du smakt bremykt?

Anonymous poster hash: aaa2d...2fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Poteter som tilbehør til pastaretter/typiske risretter, eller til raspeball...

Anonymous poster hash: 71fcb...d12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hveteboller er jo nesten en søtsak i seg selv, da. 

Anonymous poster hash: b20e9...4f4

 

 

 

Det ER en søtsak. Man får like høy blodsukkerstigning med boller som man får med sjokolade. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Regelen sier visst hollendersaus til fiskretter, men jeg er vokst opp med bernaisesaus til og syns det gir en mye bedre smak. Særlig blir broren min ganske irritert når vi skal ha laks til middag og sausen er bernaise. Helt ærlig liker jeg ikke hollendersaus så mye.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dressing til burgeren.

Majones generelt.

Sennep til pølse

Dressing til salat.

Smørklatt i grøten

Anonymous poster hash: 8f248...a35

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

- gulost og syltetøy (ser mange er enig)

- rosiner i boller, ananas i taco/på pizza, rosiner i sjokolade (usj!) generelt alt av frukt og bær i mat

- smør i grøten

- smør under smørbart pålegg

- ketchup på taco

Anonymous poster hash: bc385...793

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har mange kombinasjoner som jeg ikke forstår. har blitt noen "krangler" på disse:
gele og vaniljesaus

Smør på pannekaker eller vafler.

Smør på skiven når det allerede er noe vått på, slik som makrell i tomat, syltetøy osv. Skjønner ikke egentlig syltetøy på skiven i det hele tatt. :P

Ananas på pizza

bacon og pannekaker.. Forstår det ikke, selv om mange synes det er veldig godt.

tyttebærsyltetøy(?) til kjøttkaker

generelt blande søtt og salt, slik som smash.. forferdelige greier.

smør i grøt

generelt kombinasjonen i en waldorfsalat.. huff.. gode ingredienser, men ikke sammen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

har mange kombinasjoner som jeg ikke forstår. har blitt noen "krangler" på disse:

gele og vaniljesaus

Smør på pannekaker eller vafler.

Smør på skiven når det allerede er noe vått på, slik som makrell i tomat, syltetøy osv. Skjønner ikke egentlig syltetøy på skiven i det hele tatt. :P

Ananas på pizza

bacon og pannekaker.. Forstår det ikke, selv om mange synes det er veldig godt.

tyttebærsyltetøy(?) til kjøttkaker

generelt blande søtt og salt, slik som smash.. forferdelige greier.

smør i grøt

generelt kombinasjonen i en waldorfsalat.. huff.. gode ingredienser, men ikke sammen.

Hvaaa!

Så mye godt her blant det du nevner! Rart hvor forskjellige man kan være, egentlig. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mopp med borelås. Etter mindre enn 6 mnd så henger ikke moppen på borelåsen, og det er bare å kjøpe nytt. Må da være mulig å finne opp et bedre festesystem mellom mopp og kost?

Anonymous poster hash: 7ff7a...2c9

Du må jo ha moppen hengende på hele tiden så det ikke kommer støv i borrelåsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det eneste jeg kommer på er tørket frukt i sjokolade.

 

Ellers er denne her ganske artig, amerikaner som stusser på den norske maten. Aldri tenkt over at det er spesielt å ha ost med baconsmak på tube. :P

 

Ikke jeg heller egentlig, er ikke sånn smelteost vanlig i div land? Jeg vet de har noe liknende i NL som heter smeerkaas.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tror ikke det er veldig vanlig med taco og potetmos? Høres helt forferdelig ut..

 

Kom på majones og pommes frites. Syns ikke det passer sammen heller. 

http://img.vandaag.be/tmp/450/350/r/articles/201104151835-1_pak-friet-dubbel-zo-duur-dan-10-jaar-geleden.jpg

mmmmmmmmmm looks good

Anonymous poster hash: f8c22...056

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blåskjell og pommes frites synes jeg er rar.

Det syntes jeg da jeg hørte om det første gang også, men smaker jo egentlig ganske godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg takler ikke innslag av søtt i maten min som feks: ananas på pizza, eple i salaten, rosiner i gryteretter osv...

Grøøssssssssss

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...