Gå til innhold

Vanlige kombinasjoner du aldri har skjønt greia med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kaviar og majones

 

Ost og kaviar

 

Leverpostei og majones

 

Druer og eple i majones (waldorfsalat)

 



Anonymous poster hash: 649e1...d2c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nordmenn og fettskrekk!

Det er ikke fett man blir fet av, men sukker.

 

Feil, fett er den mest kaloririke energikilden vi har og inneholder nesten dobbelt så mye energi pr gram som karbohydrat og protein. Som oftest er det en kombinasjon av raffinerte karbohydrater og fett man legger på seg av. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Feil, fett er den mest kaloririke energikilden vi har og inneholder nesten dobbelt så mye energi pr gram som karbohydrat og protein. Som oftest er det en kombinasjon av raffinerte karbohydrater og fett man legger på seg av.

Livet handler ikke om kalorier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Appelsinsjokolade. Ubegripelig at noen kan finne å besudle sjokoladen med å ha appelsinsmak i. 

 

 



Anonymous poster hash: 9620e...91c
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bær og sjokolade sammen. F.eks å dyppe jordbær i flytende sjokolade eller å ha bær eller syltetøy oppå en eller inni en sjokoladekake. 

Enig, bortsett fra jordbær dyppet i sjokolade. Jeg smakte ikke det før ganske nylig, var sikker på at jeg ikke ville like det heller siden jeg ellers står over bær/frukt-og sjokoladekombinasjonen. Til min overraskelse syntes jeg det var kjempegodt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rosiner i boller

Sjokoladebiter i boller

Ananas på pizza

Syltetøy på brunost

Majones på makrell i tomatsaus

 



Anonymous poster hash: e4c4b...eae
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sjokoladebiter eller daimkuler i hveteboller! Som om ikke rosiner er ille nok så skal de stappes av søtsaker?

Hveteboller er jo nesten en søtsak i seg selv, da. 

Anonymous poster hash: b20e9...4f4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke prøvd dette, men ser at de selger fiskepotetgull(!) på den asiatiske kiosken nær meg....

Store runde, nokså tykke flak?

Isåfall er det nok rekechips og det er

Utrolig nok og faktisk kjempegodt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Sukater(fargerike sukkerklumper) i kringle. Ødelegger godt bakverk! Kan godt være fyll i krigla bare ikke Sukater! Ellers er det masse jeg ikke forstår at folk spiser. Feks søtt pålegg på brødskive.... fysj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Store runde, nokså tykke flak?

Isåfall er det nok rekechips og det er

Utrolig nok og faktisk kjempegodt!

 

Nei, det var bilde av en fisk og det sto at det var laget av fisk! Rekechips er godt ja, fiskechips er jeg langt mer skeptisk til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Skillingsboller" med sjokoladepålegg i stedet for sukker og kanel. For meg blir sjokoladepålegg og hvetebakst fullstendig smakskræsj. Jeg elsker sjokolade, og jeg elsker hvetebakst, men IKKE i kombinasjon. 



Anonymous poster hash: 9620e...91c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det var bilde av en fisk og det sto at det var laget av fisk! Rekechips er godt ja, fiskechips er jeg langt mer skeptisk til.

Vil anta at det er i samme gata som tørrfisk :)

Anonymous poster hash: c1392...151

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...