Gå til innhold

LilleNinja og gubben har fått sin vakre frøken <3


Lilleninja

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Masse lykke til i helga. Tenk nå skal du endelig få møte jenta di!:)

Endret av blomst12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjære Lilleninja! Masse masse lykke til i morgen, hvis det ikke skjer noe i kveld eller natt! Du skal få oppleve det mest fantastiske i verden! Kos deg og slapp av mens du kan. Skal heie på deg underveis!

Tusen takk! Har egentlig lagt ifra meg tanken om at det kan skje i natt, så får jeg heller eventuelt bli positivt overrasket ;P Takk for heiing ^^

Må man være moden for å få bli satt i gang med piller? Jeg var ikke moden i det hele tatt, ble satt i gang 8 dager før termin.

Jeg ville hatt bagen i bilen, om du må settes i gang så kommer neppe babyen ut 10 min etterpå, og om den gjør det så må du ikke ha fødebagen 2 min etterpå

Finner litt forskjellig på nett.. Noen steder står ballong som første steg, mens andre steder står det modningspiller, så er det bare nevnt at man kanskje får ballong/stripping før det? :klo:

Ja, tror det er en god plan ^^ Hvis jeg da i tillegg har "sortert" så jeg bare har det som det er aktuelt å ha tilgang til på selve fødselen med meg, så kan gubben hente "barselbagen" i bilen når lillemor har kommet :)

Vi hadde bagen i bilen da vi dro til føden, men henta den ikke inn før vi flytta til fødestua på 7 cm

Det her klarer du så fint, Lilleninja! Og vi har jo avtale om at du er moden i morgen når du kommer til føden

Oi, så sent? :sjokkert:

Takk :klem: Ja, det kom enda mer slim i stad, så NOE må jo ha skjedd :hakeslepp:

Så var det en liten stund jeg nesten fikk ett håp om at det var noe på gang i stad, men så gikk det over... :P Fikk vondt nederst i magen og litt i ryggen, som varte i cirka ett minutt eller noe (timet det ikke med annet enn å se på klokka), og det kom 4 stk med ca 7 minutters mellomrom, men så stoppet det igjen :dry: Teite kroppen som gav meg falske forhåpninger!

Masse masse lykke til i morgen

Nyt siste kvelden med bare dere to

Lykke til!

Kos dere masse med film i kveld! Og bruk kvelden til å lade opp

Siste kvelden

Bag i bil er lurt

Masse lykke til i morgen!

Masse masse lykke til

Masse lykke til!

Masse lykke til - tenk at du snart er mamma!

Lykke til søte Ninjasnegla

Men du tenk, dette er faktisk siste kveld du garantert ikke er mamma! (Med mindre hun vil ut i rekordfart nå da! :))

Kos dere ikveld! Lykke til imorgen!

Lykke til i morgen og kos dere i kveld!

Masse masse lykke til i morgen

Lykke til i morgen!

Lykke til i morgen Dette blir spennede å følge med på!

Masse lykke til i helga. Tenk nå skal du endelig få møte jenta di!

Håper du får sove godt i natt, og masse lykke til i morgen! Vi heier på deg og MiniNinja!!

Lykke til, Lilleninja!

Ønsker deg hell og lykke i morgen!! Nå skal det endelig skje!

Heia heia

Tusen takk for alle lykkeønskninger og heiing :klemmer: Det varmer! Ja, tenk på det, dette er nok vår siste kveld alene :) Veldig rart, og veldig godt, å tenke på ^^ Vi har sett en Resident Evil-film (Afterlife), spist deilig hjemmelaget pizza (ja, jeg skryter av maten jeg selv har laget :fnise: ) og nå har vi på Men in Black :)

Hva gjør man når man vet at det sannsynligvis er siste kvelden uten barn, egentlig? :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker deg lykke til :hjerte: det blir nok ei hard treningsøkt i morgen, men premien har aldri vært større!

Takk! :):hjerte:

Jeg har så halsbraaaaann :( Enda så langt ned lillemor ligger, så greier hun enda å presse på magesekken min, tydeligvis :/ Tror det blir en Galieve før jeg legger meg, men jeg hater jo den konsistensen de tyggetablettene får inni munnen :dry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hm, skulle man bare svelge titralacen? :P
Jeg prøver å spise en fruktmos nå, og se om det roer ned systemet når magen får noe lett å jobbe med... ser ikke lovende ut :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

det smaker omnomnom :D og Lilleninja, de skal tygges eller suges :jepp:

Suging kunne jeg nok fikset :fnise: Men nå ble det nå engang Galieve, siden jeg ikke har titralac :P Hjalp litt hvertfall ^^

Nå venter jeg bare på at vaskemaskinen skal bli ferdig, så blir det kveld her i huset ;) Vi fikk sett litt film sammen, spist pizza og gubben fikk spilt litt dataspill i kveld mens jeg så på Men in Black :) Nå har vi lagt slagplanen for i morgen; Vi står opp i 8:30-tiden, og så skal begge dusje. Han skal barbere vekk skjeggstubbene, og jeg skal barbere leggene og under armene tenker jeg ;) Så blir det å gå med søpla og støvsuge :) Jeg har fått lagt all "energimaten" min over i en ryggsekk nå, sammen med en liten notisblokk jeg håper på å få skrevet ned viktige "hendelser" fra fødselen i (når de startet igangsettelsen, når jeg får åpning, når pressfasen starter, osv osv), det blir gubben sitt ansvar, tenker jeg ;) I ryggsekken ligger også kompaktkameraet, lader til det, musicangel, vaselin til leppene og en pakke kleenex :) Har også ett videokamera og ett speilreflekskamera vi skal ha med, men de tar så stor plass at de må taes med utenom ;) I baggen ligger nå klær til meg til etterpå (var usikker på om joggebuksa burde være med i ryggsekken, men regner med de har sykehusbukser av noe slag), ammeinnlegg i ull, vanlige ammeinnlegg, dusjsko/crocs, melkeoppsamlere, fleeceteppet til lillemor, bamsen til lillemor (den jeg håper blir favoritten, en liten kanin) og så har jeg tatt med en søt liten pysj, tilfelle vi vil pynte henne i noe annet enn sykehusklærne, spesielt når det kommer besøk, kanskje? ;) Burde jeg ha med meg dusjsko i tillegg til eller i stedet for tøfler i ryggsekken, kanskje? :klo:

Føler meg ganske klar nå :) Venter som sagt bare på vaskemaskinen, har vasket "penbuksa"; gravidbuksa som ser ut som en dressbukse, tenkte å ha den på meg når vi drar til sykehuset i morgen ^^ Har lagt frem resten av de rene klærne til i morgen også, så det er bare å dusje og kle på seg ;P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til i morgen :D og sov godt i natt :) Blir spennende :D

Takk :nigo: Det blir det definitivt! For en sjelden gangs skyld har gubben lagt seg før meg, så det blir ekstra godt å legge seg når han allerede ligger i senga :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...