AnonymBruker Skrevet 17. april 2014 #21 Del Skrevet 17. april 2014 Du får holde oss oppdatert når dere har bestemt dere for "formen" på bryllupet (tapaskoldtbord, vanlig koldtbord, buffet, 1/2/3/4/5 retters middag, hagefest m. grilling?). Gleder meg til å høre hva dere går for :-) Vi har nå satt dato, i midten av juni. Vielsen vil vi ha på tinghuset, og vi har bestemt oss for koldtbord med tapas om vi skal ha så mange gjester. Jeg vil fremdeles at vi skal kutte ned på gjestelisten, men det er ikke han helt enig i. Så vi får jobbe litt mer med akkurat den saken slik at vi kan se på lokale. Begynner å finne litt mer ut hvordan vi kan planlegge ting og tang. Det eneste er at foreldrene våres tydeligvis har helt andre planer. Foreldrene hans vil at vi skal ha et enormt bryllup, mens mine foreldre mener at vi skal ha det lite. I tillegg er ikke de enige med oss om at vi skal ha det på mitt hjemsted. Oh happy family! Og de er ikke så glad i type tapas. Har dere flere middagsrettforslag? Til koldtbordet altså Anonymous poster hash: 7d32c...0a6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hjertesukk Skrevet 18. april 2014 #22 Del Skrevet 18. april 2014 Tenker du å ha buffet eller koldtbord? :-) Koldtbord inneholder hovedsaklig kalde retter (med unntak av varme karbonader o.l.) mens en buffet kan ha varm kylling/biff/lam, saus, poteter/ris/pasta etc. :-) Middagsretter er veldig typisk for buffet mens koldtbord pleier å være litt eksklusiv "brødmat" (eller tapas da:-). Retter for koldtbord som kan være aktuelle: Eggrøre Varme/kalde karbonader m. løk Røkt laks Kald helstekt fisk (laks/ørret) Potetsalat Kaldt lammelår Roastbeef Kald skinkestek Hummer/reker (kan bli litt grisete da) Blåskjell Pastasalat Eggesalat Tunfisksalat Varme/kalde kyllinglår Osteseksjon (brie, camembert, chevre, blåmugg, cheddar etc. + kjeks, valnøtter og druer) Spekemat (fenalår, spekeskinke, ulike spekepølser, rømme, flatbrød) Pent oppskjært greddost. Salatbar med paprika, tomat, agurk, rødløk, salat, fetaost, dressing/oljer og krutonger. Pent lagt opp "vanlig" på legg som kokt skinke, brunost, hvitost, hardkokt egg, salami, syltetøy etc. (Er alltid noen som ikke liker fancy mat.. hehe). Ekte meierimør Vanlig smør Majones Remulade Sprøløk (til roastbeefen.. nom!) Loff & grovbrød Tadisjonelt pleier det vel også å være aspik på bordet.. men det syntes jeg ser så udelikat ut.. :-P hihi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. april 2014 #23 Del Skrevet 18. april 2014 Jeg tenker vel egentlig litt type buffet da, jeg vil ikke bare servere kaldretter! Men tapas funker jo som litt varm mat? Huff. Ble litt usikker jeg. Er mange som kommer til å reise langt. Så da må de nesten få noe varmt tenker jeg. Tenker du å ha buffet eller koldtbord? :-) Koldtbord inneholder hovedsaklig kalde retter (med unntak av varme karbonader o.l.) mens en buffet kan ha varm kylling/biff/lam, saus, poteter/ris/pasta etc. :-) Middagsretter er veldig typisk for buffet mens koldtbord pleier å være litt eksklusiv "brødmat" (eller tapas da:-). Retter for koldtbord som kan være aktuelle: Eggrøre Varme/kalde karbonader m. løk Røkt laks Kald helstekt fisk (laks/ørret) Potetsalat Kaldt lammelår Roastbeef Kald skinkestek Hummer/reker (kan bli litt grisete da) Blåskjell Pastasalat Eggesalat Tunfisksalat Varme/kalde kyllinglår Osteseksjon (brie, camembert, chevre, blåmugg, cheddar etc. + kjeks, valnøtter og druer) Spekemat (fenalår, spekeskinke, ulike spekepølser, rømme, flatbrød) Pent oppskjært greddost. Salatbar med paprika, tomat, agurk, rødløk, salat, fetaost, dressing/oljer og krutonger. Pent lagt opp "vanlig" på legg som kokt skinke, brunost, hvitost, hardkokt egg, salami, syltetøy etc. (Er alltid noen som ikke liker fancy mat.. hehe). Ekte meierimør Vanlig smør Majones Remulade Sprøløk (til roastbeefen.. nom!) Loff & grovbrød Tadisjonelt pleier det vel også å være aspik på bordet.. men det syntes jeg ser så udelikat ut.. :-P hihi. Anonymous poster hash: 7d32c...0a6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå