Spiremor Skrevet 20. januar 2015 #2521 Skrevet 20. januar 2015 I dag står forresten denne suppen på menyen: http://trinesmatblogg.no/2014/10/07/kyllingsuppe-med-nudler-paprika-og-chili/ Synes den ser veldig god ut. Mmmm, den så fantastisk god ut! Tror jeg må lage den når jeg passerer 37 uker, for da går den under kategorien "sterk mat" og kan kanskje hjelpe til med å drive ut lillemor
lillemeg90 Skrevet 20. januar 2015 #2522 Skrevet 20. januar 2015 Har du prøvd blomkålsuppen med purre og bacon? Det er også en veldig god thai suppe, men husker ikke hva den heter. omg gleder meg til å spise middag hver dag igjen!! 1
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2523 Skrevet 20. januar 2015 Mmmm, den så fantastisk god ut! Tror jeg må lage den når jeg passerer 37 uker, for da går den under kategorien "sterk mat" og kan kanskje hjelpe til med å drive ut lillemor Hehe ja den var jo litt sterk! Jeg pleier å lage en lignende suppe på slump da, og den blir enda sterkere.
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2524 Skrevet 20. januar 2015 Har du prøvd blomkålsuppen med purre og bacon? Det er også en veldig god thai suppe, men husker ikke hva den heter. omg gleder meg til å spise middag hver dag igjen!! Det har jeg ikke nei. Er den mer "spesiell" enn vanlig? Altså, når vi lager hjemme så har vi grønnsaksbuljong, blomkål, salt, pepper og litt fløte. Veldig lettvint og veldig godt. Pleier å ha til pannekaker.
Lilleninja Skrevet 20. januar 2015 #2525 Skrevet 20. januar 2015 Det har jeg ikke nei. Er den mer "spesiell" enn vanlig? Altså, når vi lager hjemme så har vi grønnsaksbuljong, blomkål, salt, pepper og litt fløte. Veldig lettvint og veldig godt. Pleier å ha til pannekaker. Vi har ertesuppe med pølsebiter til pannekaker, vi Og så har mamma en rar (ifølge gubben min) måte å lage blomkålsuppa på Hun koker blomkål, og så lager hun på en måte tynn hvitsaus og har blomkålen oppi Det er superdigg da!
missdior Skrevet 20. januar 2015 #2526 Skrevet 20. januar 2015 Åh, gosj, blomkålsuppe!!! DET må jeg ha en dag. Vi spiste fødegazpatcho ii følge mrdior i går Hadde oppi to chili, for de var jo så små, og ikke gadd vi ta ut frøene heller. Kjørte det i blenderen for å finmale alt skikkelig Trodde jeg skulle dø! 1
Lilleninja Skrevet 20. januar 2015 #2527 Skrevet 20. januar 2015 Åh, gosj, blomkålsuppe!!! DET må jeg ha en dag. Vi spiste fødegazpatcho ii følge mrdior i går Hadde oppi to chili, for de var jo så små, og ikke gadd vi ta ut frøene heller. Kjørte det i blenderen for å finmale alt skikkelig Trodde jeg skulle dø! Haha, lurt
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2528 Skrevet 20. januar 2015 Vi har ertesuppe med pølsebiter til pannekaker, vi Og så har mamma en rar (ifølge gubben min) måte å lage blomkålsuppa på Hun koker blomkål, og så lager hun på en måte tynn hvitsaus og har blomkålen oppi Det er superdigg da! Det hørtes skikkelig rart ut. Det blir jo mer som en tynn blomkålstuing da. Hehe. Aldri sett en blomkålsuppe som lages på den måten. Jeg er ikke glad i konsistensen til blomkål, så jeg stavmikser all blomkålen til en jevn suppe. Mange oppskrifter skal man jo ta vare på litt av blomkålen og ha oppi den jevne suppen, slik at det blir biter oppi i tillegg, men det liker jeg ikke. Åh, gosj, blomkålsuppe!!! DET må jeg ha en dag. Vi spiste fødegazpatcho ii følge mrdior i går Hadde oppi to chili, for de var jo så små, og ikke gadd vi ta ut frøene heller. Kjørte det i blenderen for å finmale alt skikkelig Trodde jeg skulle dø! Hahaha, det hørtes ut som ren tortur! Spesielt siden det bare er et unyttig kjerringråd. Jeg liker ikke mat som brenner i munnen. Det kan godt være litt futt i, men hvis man blir svett og føler for å drikke 5 liter vann ved siden av så er det for sterkt i min bok.
missdior Skrevet 20. januar 2015 #2529 Skrevet 20. januar 2015 Hahaha, det hørtes ut som ren tortur! Spesielt siden det bare er et unyttig kjerringråd. Jeg liker ikke mat som brenner i munnen. Det kan godt være litt futt i, men hvis man blir svett og føler for å drikke 5 liter vann ved siden av så er det for sterkt i min bok. Det var ALTALTALT for sterkt, det kan jeg love deg! Gruer meg allerede til det skal ut igjen
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2530 Skrevet 20. januar 2015 Det var ALTALTALT for sterkt, det kan jeg love deg! Gruer meg allerede til det skal ut igjen Hoho, nei DET blir ikke godt!
Essie_ Skrevet 20. januar 2015 #2531 Skrevet 20. januar 2015 Anbefaler også potet -og purreløksuppa hennes. Den har vi akkurat fortært Også innbiller jeg meg at potetene lindrer halsbrann?
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2532 Skrevet 20. januar 2015 Anbefaler også potet -og purreløksuppa hennes. Den har vi akkurat fortært Også innbiller jeg meg at potetene lindrer halsbrann? Tja..Det kan jo hende? Aldri hørt om potet- og purreløksuppe. Høres godt ut. Problemet er bare at O er skeptisk til veldig mange supper. Med en gang det er purre eller noe sånt i. Prøver å ha det i store biter slik at det er lett for han å plukke ut. Har forsøkt finhakking også, men det funket ikke så godt. Den eneste suppen han hittil har blitt i ekstase for, er tomatsuppen.
Essie_ Skrevet 20. januar 2015 #2533 Skrevet 20. januar 2015 Tja..Det kan jo hende? Aldri hørt om potet- og purreløksuppe. Høres godt ut. Problemet er bare at O er skeptisk til veldig mange supper. Med en gang det er purre eller noe sånt i. Prøver å ha det i store biter slik at det er lett for han å plukke ut. Har forsøkt finhakking også, men det funket ikke så godt. Den eneste suppen han hittil har blitt i ekstase for, er tomatsuppen. Den kjøres med stavmikser før servering, så det er ikke sikkert han avslører det Også må det være et dryss sprøstekt bacon over.
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2534 Skrevet 20. januar 2015 Den kjøres med stavmikser før servering, så det er ikke sikkert han avslører det Også må det være et dryss sprøstekt bacon over. Åja, ja da kan det fungere! Får prøve den ut en dag!
Susa Skrevet 20. januar 2015 #2535 Skrevet 20. januar 2015 Hvordan smakte suppen? Spent, for den så knallgod ut! Jeg lagde sellerirotsuppe med eple og bacondryss fra den bloggen for ei stund sia. Namenam. Men gubben liker ikke konsistensen på sånne supper man moser med stavmikser. Eller pureer/grønnsaksmoser. (og jeg elsker alt sånt!)
Tusle Skrevet 20. januar 2015 #2536 Skrevet 20. januar 2015 Jeg laget thai kyllingsuppe fra Trines matblogg i dag. Den med chili pasta og den, den var god den! Lages med kokosmelk og jeg liker egentlig ikke kokosmelk
Severus Skrevet 20. januar 2015 #2537 Skrevet 20. januar 2015 Den neste suppa jeg skal lage, den kommer i fra Den rutete Kokeboken.
Teriyaki Skrevet 20. januar 2015 Forfatter #2538 Skrevet 20. januar 2015 (endret) Hvordan smakte suppen? Spent, for den så knallgod ut! Jeg lagde sellerirotsuppe med eple og bacondryss fra den bloggen for ei stund sia. Namenam. Men gubben liker ikke konsistensen på sånne supper man moser med stavmikser. Eller pureer/grønnsaksmoser. (og jeg elsker alt sånt!) Den smakte veldig godt! Eneste er at det ble alt for mye nudler i. Stod 200 g, så jeg hadde jo i 200 g da. Tørre nudler! Misstenker det skulle være 200 g kokte! Den suppen med epler har jeg også laget! Den var litt for spesiell for min smak altså. Ikke stygg, men kan ikke si jeg blir å lage den flere ganger. Jeg er også glad i supper man stavmikser. Samme med pureer og sånt. Jeg laget thai kyllingsuppe fra Trines matblogg i dag. Den med chili pasta og den, den var god den! Lages med kokosmelk og jeg liker egentlig ikke kokosmelk Den har jeg ikke prøvd, men tror kanskje jeg må prøve en dag. Samtidig tror jeg den er ganske lik en suppe jeg pleier å lage på "slump". Har i paprika, chili, lime, ingefær, vårløk, sellerirot, pittelitt gulrot også lurer jeg på om jeg har pleid å ha i kokosmelk? Det husker jeg faktisk ikke. Koker alt veldig mørt også stavmikser jeg det før jeg har i kyllingfilet og sitronblader. Sitronbladene tar jeg ut før servering da. Kjempegod suppe! Men nå irriterte det meg at jeg ikke husker om jeg har pleid å ha i kokosmelk eller ikke. Er så lenge siden sist. Den blir i alle fall veldig lik på smak som en thailandsk suppe som heter "tom yam/yum". Veldig god! __ Nå har jeg kost meg med Fitness corneflakes med bålbær, vaniljesaus og litt honning. Endret 20. januar 2015 av Teriyaki
lillemeg90 Skrevet 20. januar 2015 #2539 Skrevet 20. januar 2015 Nei, ikke noe kjempespesielt. Men er så godt med stekt purre og bacon på toppen:)
Teriyaki Skrevet 21. januar 2015 Forfatter #2540 Skrevet 21. januar 2015 Nervene er på høyspenn nå! Har etter litt undersøkelser bestemt meg for å vaske ulldynen til Voksi-posen på ullprogram. LIVREDD for at det skal ødelegge den. Nå er det bare 20 min igjen av programmet, så nå skal jeg ned og overvåke den. Passe på at ikke sentrifugeringen blir for kraftig..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå