Lady Lovelylocks Skrevet 18. april 2014 #81 Del Skrevet 18. april 2014 Løk og hvitløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tinbjo1 Skrevet 18. april 2014 #82 Del Skrevet 18. april 2014 Kald luft. Hehe, jeg er så morsom. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 19. april 2014 #83 Del Skrevet 19. april 2014 Noe av dette står på benken, men det er liksom "kjøleskapmat" likevel, føler jeg. - Melk - Smør - Løk, både gul, rød og hvitløk - Chili - Ingefær - Rømme - Salatblader - Tomater, både store og cherrytomater - Agurk - Paprika - Hvitost - Skinke - Egg - Tubeost (som regel skinke og jalapeño) - Jalapeños på glass - Hvitløksdressing - Cola X - Drinkmixer - Majones - Soyasaus - Pesto, både grønn og rød - Sambal oelek - Ketchup - Dijonsennep - Sanasol Tror det var alt. Alt dette bruker vi ganske ofte, så om det begynner å bli tomt kjøper vi nytt. Alltid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
She_Leiva Skrevet 19. april 2014 #84 Del Skrevet 19. april 2014 Pepsi Max, melk, FunLight-saft, epler, ost, yoghurt av noe slag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 20. april 2014 #85 Del Skrevet 20. april 2014 Jeg kommer ikke på noe jeg alltid har i kjøleskapet. Som regel har jeg: Juice Hvitost Smør Fetaost Epler Pærer Gulrøtter Sukkererter Brokkoli Paprika Soyamelk Men det er ingenting jeg alltid har. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
heartofagirl Skrevet 20. april 2014 #86 Del Skrevet 20. april 2014 Krydder kremost. Alltid. Nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. april 2014 #87 Del Skrevet 20. april 2014 Rapsolje, løk, skinke, purreløk, egg, cherrytomat, jarlsbergost, vin, syltede agurker og rødbeter. Anonymous poster hash: bd4e5...99e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest badeand1 Skrevet 20. april 2014 #88 Del Skrevet 20. april 2014 Sjokomelk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spinat Skrevet 16. mai 2014 #89 Del Skrevet 16. mai 2014 Hvorfor har dere de varene dere lister opp? Er det essensielt viktig for whatsoever osv? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 16. mai 2014 #90 Del Skrevet 16. mai 2014 Ayran (tyrkisk drikkeyoghurt) Yoghurt Kombucha Smør Tomatpure Løk Poteter Gulrøtter Sennep Ketchup Ulike typer marmelade Egg Epler Sjokoladesaus I frysedelen: Fisk Iskrem Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Timber Skrevet 16. mai 2014 #91 Del Skrevet 16. mai 2014 Kjøleskap: - Løk - Hvitløk - Jalapeno på glass - Spinat - Planemelk - Prøver å alltid ha ingefær og chili også Fryser - Bær Tørrvarer/hermetikk - Kokosmelk - Linser - Quinoa - Kikerter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2014 #92 Del Skrevet 19. mai 2014 - Melk - Juice - Bringebærsyltetøy - Egg - Paprika - Ketchup - Norvegia - Smør/margarin Anonymous poster hash: d3aa5...42f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spinat Skrevet 19. mai 2014 #93 Del Skrevet 19. mai 2014 Endring; Kun drikkevarer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lighters Skrevet 19. mai 2014 #94 Del Skrevet 19. mai 2014 Må alltid ha melk, ost, syltetøy og salami. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2014 #95 Del Skrevet 3. juni 2014 Fast inventar i kjøleskapet er - Lettmelk - Bremykt - Norvegia - Kokt skinke eller annet magert kjøttpålegg - Syltetøy - Egg - Makrell i tomat - Ruccola - Paprika - Løk - Tomat - Hvitløk - Sweet chili saus - Soyasaus Annen mat jeg stort sett alltid har i huset er - Laksefileter - Frosne grønnsaker, som brokkolitopper og spinat - Kaffe - Grønn te - Sjokolade - Rugsprø - Et oppskjært grovbrød i frysen, tar av og til opp noen skiver og rister dem til frokost - Tomatbønner - Tunfisk - Havregrøtsblanding fra Bjørn - Hermetiske tomater - Fullkornspasta - Fullkornsris - Diverse krydder, buljongterninger og lignende smakstilsetninger - Rødvin på kartong Anonymous poster hash: 09a26...6a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spinat Skrevet 3. juni 2014 #96 Del Skrevet 3. juni 2014 hvordan greier dere å oppebvare alt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Yesterday Skrevet 3. juni 2014 #97 Del Skrevet 3. juni 2014 Melk, løk, smør, vann og salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alina X Skrevet 5. juni 2014 #98 Del Skrevet 5. juni 2014 Melk Kremfløte Matfløte Tyrkisk yoghurt Bær og frukt Løk,poteter,gulerøtter,søtpoteter,ruccola,tomat,paprika,agurk og spinat Øl Farris Vin Egg Chili Ingefær har jeg i fryseren,mye bedre når man feks skal raspe den. Hvitløk og sjalottløk har jeg på benken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 5. juni 2014 #99 Del Skrevet 5. juni 2014 Ingefær har jeg i fryseren,mye bedre når man feks skal raspe den. Den vakke dum! Slipper den å bli muggen, ikke alltid, men noen ganger opplever jeg at den gror hår etter noen få dager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
trillemor Skrevet 5. juni 2014 #100 Del Skrevet 5. juni 2014 Vørterøl i stedet for brus! Started vel med at det var morsomt å drikke "øl", men nå liker gutten min det kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå