Gå til innhold

Hva har dere ALLTID i kjøleskapet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Noe av dette står på benken, men det er liksom "kjøleskapmat" likevel, føler jeg.

- Melk

- Smør

- Løk, både gul, rød og hvitløk

- Chili

- Ingefær

- Rømme

- Salatblader

- Tomater, både store og cherrytomater

- Agurk

- Paprika

- Hvitost

- Skinke

- Egg

- Tubeost (som regel skinke og jalapeño)

- Jalapeños på glass

- Hvitløksdressing

- Cola X

- Drinkmixer

- Majones

- Soyasaus

- Pesto, både grønn og rød

- Sambal oelek

- Ketchup

- Dijonsennep

- Sanasol

Tror det var alt. Alt dette bruker vi ganske ofte, så om det begynner å bli tomt kjøper vi nytt. Alltid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kommer ikke på noe jeg alltid har i kjøleskapet. Som regel har jeg:

Juice

Hvitost

Smør

Fetaost

Epler

Pærer

Gulrøtter

Sukkererter

Brokkoli

Paprika

Soyamelk

Men det er ingenting jeg alltid har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Rapsolje, løk, skinke, purreløk, egg, cherrytomat, jarlsbergost, vin, syltede agurker og rødbeter.



Anonymous poster hash: bd4e5...99e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Hvorfor har dere de varene dere lister opp? Er det essensielt viktig for whatsoever osv?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Zeitgeist

Ayran (tyrkisk drikkeyoghurt)

Yoghurt

Kombucha

Smør

Tomatpure

Løk

Poteter

Gulrøtter

Sennep

Ketchup

Ulike typer marmelade

Egg

Epler

Sjokoladesaus

I frysedelen:

Fisk

Iskrem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Timber

Kjøleskap:

- Løk

- Hvitløk

- Jalapeno på glass

- Spinat

- Planemelk

- Prøver å alltid ha ingefær og chili også

Fryser

- Bær

Tørrvarer/hermetikk

- Kokosmelk

- Linser

- Quinoa

- Kikerter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Melk

- Juice

- Bringebærsyltetøy

- Egg

- Paprika

- Ketchup

- Norvegia

- Smør/margarin



Anonymous poster hash: d3aa5...42f
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 3 uker senere...

Fast inventar i kjøleskapet er

- Lettmelk

- Bremykt

- Norvegia

- Kokt skinke eller annet magert kjøttpålegg

- Syltetøy

- Egg

- Makrell i tomat

- Ruccola

- Paprika

- Løk

- Tomat

- Hvitløk

- Sweet chili saus

- Soyasaus

Annen mat jeg stort sett alltid har i huset er

- Laksefileter

- Frosne grønnsaker, som brokkolitopper og spinat

- Kaffe

- Grønn te

- Sjokolade

- Rugsprø

- Et oppskjært grovbrød i frysen, tar av og til opp noen skiver og rister dem til frokost

- Tomatbønner

- Tunfisk

- Havregrøtsblanding fra Bjørn

- Hermetiske tomater

- Fullkornspasta

- Fullkornsris

- Diverse krydder, buljongterninger og lignende smakstilsetninger

- Rødvin på kartong



Anonymous poster hash: 09a26...6a8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Melk

Kremfløte

Matfløte

Tyrkisk yoghurt

Bær og frukt

Løk,poteter,gulerøtter,søtpoteter,ruccola,tomat,paprika,agurk og spinat

Øl

Farris

Vin

Egg

Chili

Ingefær har jeg i fryseren,mye bedre når man feks skal raspe den.

Hvitløk og sjalottløk har jeg på benken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingefær har jeg i fryseren,mye bedre når man feks skal raspe den.

Den vakke dum! Slipper den å bli muggen, ikke alltid, men noen ganger opplever jeg at den gror hår etter noen få dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vørterøl i stedet for brus! Started vel med at det var morsomt å drikke "øl", men nå liker gutten min det kjempegodt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...