AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #1 Del Skrevet 8. september 2013 Noen som har noen gode oppskrifter å dele? Kaken må være god (selvfølgelig) lett og rask å lage. Den må også tåle å stå et døgn før den blir spist. Setter stor pris på all hjelp Er ikke noen flink baker Anonymous poster hash: 94d52...15d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rararara Skrevet 8. september 2013 #2 Del Skrevet 8. september 2013 Om jeg skal lage en veldig lettvint kake som aldri går galt går jeg for denne ostekaken:http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1mpay.php?id=89 Jeg bytter ut Philadelfiaosten med Tine Kremost mandarin og ananas fordi jeg selv synes det blir bedre. Så er det bare å pynte etter beste evne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alja Skrevet 8. september 2013 #3 Del Skrevet 8. september 2013 google: malindus eplekake dødsdigg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bad Advice Skrevet 8. september 2013 #4 Del Skrevet 8. september 2013 (endret) Om jeg skal lage en veldig lettvint kake som aldri går galt går jeg for denne ostekaken:http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1mpay.php?id=89 Jeg bytter ut Philadelfiaosten med Tine Kremost mandarin og ananas fordi jeg selv synes det blir bedre. Så er det bare å pynte etter beste evne. Hehe, det gjør jeg og. Men gelelokk er veldig kjedelig, den mest perfekte ostekaken jeg har smakt hadde INGEN lokk i det hele tatt! Bare en deilig god ostekake, så stod det forskjellige typer hjemmelaget syltetøy på bordet som du kunne ha oppå. Bringebærsyltetøy = Bringebærostekake Jordbærsysteltøy = Jordbærostekake Blåbærsyltetøy = Blåbærostekake Multesyltetøy = Multeostekake Gelelokk er dørgelig kjedelig. Endret 8. september 2013 av Bad Advice Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #5 Del Skrevet 8. september 2013 Jeg ville laget krydderkake med ostekrem på:-) Den blir nesten bare bedre og bedre etter lenger den står. Anonymous poster hash: c4cab...c0a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #6 Del Skrevet 8. september 2013 Tenkte du på en spesiell type kake? Jeg liker godt disse oppskriftene, samtlige kan fint stå en dag: http://www.dagbladet.no/2012/03/28/tema/fru_timian/frutimian/oppskrifter/krydderkake/20880696/ http://kjoekkeneskapisme.blogspot.no/2010/08/saftig-sjokoladekake-i-langpanne.html http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=127 http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?308 Anonymous poster hash: 316ec...87f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest navnelapp Skrevet 8. september 2013 #7 Del Skrevet 8. september 2013 Her finn du ei oppskrift på ei kjapp, god og saftig sjokoladekake. Den brukar du mindre enn 30 minutt på å lage, og den inneheld ingen "spesialingrediensar". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
plix Skrevet 8. september 2013 #8 Del Skrevet 8. september 2013 Tusen takk for tips, disse oppskriftene skal prøves. Hilsen ikke TS Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #9 Del Skrevet 8. september 2013 Pavlova! Bunnen kan du lage dagen før. Bunnen kan du bare ha stående på benken med et kjøkkenhåndkle over, ikke sett kaldt. Visp fløte og sett kaldt i beholdet med lokk, kjøp bringebær, blåbær og jordbær, del jordbærene i to eller fire og ha i beholder med lokk. Alt dette kan du gjøre dagen før. Før servering blander du kremen med en pakke ferdig vaniljekrem og smører på marengsbunnen og så hiver du på masse friske bær! Nam! Anonymous poster hash: 29e63...a2a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adhara Skrevet 8. september 2013 #10 Del Skrevet 8. september 2013 Gulerotkake! Jeg bruker denne; http://www.kristinaandersen.no/?p=24846 Fantastisk god og saftig. Og den frostingen på toppen.. To die for! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mermaid Blues Skrevet 9. september 2013 #11 Del Skrevet 9. september 2013 Kanskje ikke helt kake, men liker du tiramisu? Kan dele min oppskrift, den er enklest i verden og må faktisk lages dagen før enten man vil eller ikke Jeg er *totalt* ubrukelig på bakverk, men denne får selv jeg til uten problemer, den krever verken koking, steking eller noe som helst gjær-tull Ingredienser: egg, sukker, vaniljestang, kremfløte, mascarpone, fingerkjeks, kaffe, cognac og sjokolade. Stivpisk eggehviter og sukker i en bolle og pisk krem i en annen. Del en vaniljestang på langs og skrap frøene opp i kremen. Bland deretter en boks mascarpone inn i kremen, og vend forsiktig inn eggehvitene til slutt. Bland en skvett espresso med en skvett cognac (søt whisky/whiskey funker også, jeg har hatt hell med Bushmills til denne oppskrifta) og ha i en skål med litt romslig bunnflate. Dekk bunnen av en springform med bakepapir. Dynk fingerkjeks (kan kjøpes i butikk eller bakes selv på forhånd) i kaffe/børst-blandingen og dekk bunnen av springformen med disse. Legg et lag av mascarponekremen oppå. Legg lagvis kjeks og krem til du når toppen av forma (øverste lag skal være krem). Glatt kremen fint til, eller lag et gøyalt mønster, her kan du virkelig slå deg løs. Sett forma i fryseren og la den stå der til neste dag. Ca 6 timer før servering tar du forma ut av fryseren og setter den i kjøleskapet til tining. Etter 5-6 timer i kjøleskap skal konsistensen være perfekt, og den er da klar for å komme ut av formen. Riv litt (mye) sjokolade over toppen, og Bob er din fars nærmeste mannlige slektning Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Belle Skrevet 9. september 2013 #12 Del Skrevet 9. september 2013 (endret) Denne Danske kaken (Drømmekage) lagde jeg igår for ha med på jobb Kefirkake er en klassiker som er superenkel og veldig god (jeg dobler gjerne mendgen glasur). Det var forresten mange gode tips her i tråden. Har skrevet ut flere oppskrifter nå som jeg gleder meg til å prøve ut... Endret 9. september 2013 av Frk. Belle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå