PepsiMax Skrevet 8. september 2013 #1 Del Skrevet 8. september 2013 Tenkte å bake pizza i dag, men ser at fersk gjæren min gikk ut 29/8. Gjør det noe eller kan jeg bruke den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #2 Del Skrevet 8. september 2013 Deigen vil kanskje heve dårligere, siden gjæra dør etterhvert - men tror ikke det er farlig å bruke den Anonymous poster hash: b7431...e05 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
@Maja Skrevet 8. september 2013 #3 Del Skrevet 8. september 2013 Bare å bruke, men mulig deigen hever lit dårligare/treigare. Neppe noko stort problem for pizzadeig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kråkefjas Skrevet 8. september 2013 #4 Del Skrevet 8. september 2013 du må bare bruke litt mer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2013 #5 Del Skrevet 8. september 2013 jeg ville prøvd å "starte" gjæren i litt lunken væske med litt sukker før den blandes i melet og resten av væsken. Hvis det kommer bobler etter ti minutter så virker den og du slipper skuffelsen med defekt gjær. Anonymous poster hash: 61de4...721 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Belle Skrevet 9. september 2013 #6 Del Skrevet 9. september 2013 Jeg bruker fersk gjær til kaldheving og da bruke jeg veldig lite. Resutlatet er at jeg alltid ender opp med gjær som er utgått på dato i kjøleskapet.. Overraskende liten forskjel på helt fersk og "ugtått". 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå