tøydokka Skrevet 15. januar 2015 #641 Del Skrevet 15. januar 2015 Putter litt rosiner i alle slags salater og middagsretter. Noen synes det er litt rart, men det er veldig godt!! I risgrøt liker jeg å strø noen salte peanøtter oppi grøten før jeg tar smør, rosiner, kanel og sukker.. Gjerne noen biter med ekte geitost oppi grøten, og noen biter med fårepølse som jeg bruker som en minitortilla som jeg fyller med grøt! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ungoliant Skrevet 15. januar 2015 #642 Del Skrevet 15. januar 2015 Er det ikke sånn man skal dippe da? Jeg tror det kommer ann på forholdet mellom dip og potetgull Bare for å gjøre det klart. Når jeg er alene spiser jeg dip med potetgull, ikke potetgull med dip. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Puny Skrevet 15. januar 2015 #643 Del Skrevet 15. januar 2015 Rå Salmalaks som jeg deler i tynne skiver med soyasaus over og mozzarella ved siden av, spises med liten kakefaffel foran tv'en 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 15. januar 2015 #644 Del Skrevet 15. januar 2015 Jeg tror det kommer ann på forholdet mellom dip og potetgull Bare for å gjøre det klart. Når jeg er alene spiser jeg dip med potetgull, ikke potetgull med dip. Altså det er såpass mange som spiser både potetgull og nachoschips slik. Når jeg var i Singapore, fikk man kjøpt nachoschips formet som ei lita skål for å få mest mulig dipp oppi. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Avi Skrevet 16. januar 2015 #645 Del Skrevet 16. januar 2015 Dette er jo en helt vanlig rett. Jeg spiser det hele tiden. Anonymous poster hash: cde6f...7b8 Åja, visste ikke det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
casablancas Skrevet 6. august 2015 #646 Del Skrevet 6. august 2015 Lomper med salat, skinke og ost i mikroen. Nam;) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 6. august 2015 #647 Del Skrevet 6. august 2015 Skjæer av stilken/bunnen på blomkål/brokkoli og skjærer den i skiver. Drysser på salt eller gastroma og har det i mikroen til det blir mykt Utrolig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
strawberry Skrevet 6. august 2015 #648 Del Skrevet 6. august 2015 Skiller eggehviten fra egget, tar det oppi et glass og putter i mikroen til den er gjennomstekt. Tar den ut og legger på en tallerken, og drysser masse sukker på... Hva i ALLE dager Må bare spør hva som fikk deg til å begynne med det? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2015 #649 Del Skrevet 6. august 2015 Blander lasange babymat med grillkrydde,varmer opp i micro,smører MYE smør på brød og når maten er varm lesser jeg den opp på skivene.Anonymous poster hash: 665f5...d5e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2015 #650 Del Skrevet 6. august 2015 Lompe med masse Nugatti! Anonymous poster hash: 936f3...6a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vorin Skrevet 7. august 2015 #651 Del Skrevet 7. august 2015 Makrell i tomat med ris og vannmelon eller banan. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 7. august 2015 #652 Del Skrevet 7. august 2015 Hva i ALLE dager Må bare spør hva som fikk deg til å begynne med det? Sug etter noe søtt og er ikke glad i eggeplomme Også tenkte jeg at marengs er jo eggehvite og sukker så hvorfor ikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruBeist Skrevet 8. august 2015 #653 Del Skrevet 8. august 2015 Sug etter noe søtt og er ikke glad i eggeplomme Også tenkte jeg at marengs er jo eggehvite og sukker så hvorfor ikke Neste gang kan du jo i stede teste dette, micromarengs uten pisking! https://youtu.be/3zlcQSoglVg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ewe Skrevet 10. juli 2016 #654 Del Skrevet 10. juli 2016 Pasta med bernaisesaus (istedenfor pastasaus) med bacon Brødskive med nugatti og hamburgerrygg Kjæresten pleier å ha noen striper med kaviar på pizza, istedenfor rømmedressing Rett i koppen blomkål og brokkolisuppe med en pakke nudler oppi. Alt krydderet fra nuddelpakken skal blandes med suppen Pleier å kjøppe en boks hermetiske erter, helle det i en kasserolle, og koke helt til vannet er borte. Deretter slipper jeg en god klump meierismør neddi, og koker videre til det blir jevnt. Spiser det enten sånn eller tilsetter pølsebiter eller kjøttdeig. Gå innom Burger King og kjøpe "hot cheese"-dip, og ta det med hjem og dyppe "baderinger" oppi. (Et sommerprodukt fra Maarud. Ringer med løksmak, kjempegodt!) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whoops Skrevet 12. juli 2016 #655 Del Skrevet 12. juli 2016 Akkurat nå har jeg dilla på kald havregrøt (koker flere porsjoner om gangen) med eplebiter (syrlig, rødt eple) og tørkede bær eller rosiner (eller begge deler) som koker seg møre/myke sammen med grøten. Har det i boller og dekker med plast og setter dem i kjøleskapet. Spiser den kald med bananbiter eller annen frukt og en skje hjemmelaget bringebærsyltetøy på toppen. Av og til har jeg kanel på i stedet. Tror kanskje ikke jeg hadde servert det om jeg ikke var alene, men det fungerer veldig fint i sommervarmen og metter godt. Ikke er det usunt heller. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Khloe Skrevet 14. juli 2016 #656 Del Skrevet 14. juli 2016 (endret) Er ikke akkurat noe jeg lager, men spiser ofte sylteagurk rett fra glasset med gaffel Elsker også ALT av deig. Brøddeig, kakedeig, bolledeig og you name it! Ellers lager jeg ofte omelett med fiskekake eller brødskrive med kaviar og eggerøre Endret 14. juli 2016 av Khloe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Salt&pepper Skrevet 6. oktober 2018 #657 Del Skrevet 6. oktober 2018 En skål med bare pommes frites med saus, f.eks. peppersaus. Mm😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2018 #658 Del Skrevet 6. oktober 2018 På 14.7.2016 den 14.33, Khloe skrev: Er ikke akkurat noe jeg lager, men spiser ofte sylteagurk rett fra glasset med gaffel Elsker også ALT av deig. Brøddeig, kakedeig, bolledeig og you name it! Ellers lager jeg ofte omelett med fiskekake eller brødskrive med kaviar og eggerøre Det er vel ikke rare retter som du bare lager til deg selv?🤔😊 Bortsett fra omelett Anonymkode: 53097...a0b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2018 #659 Del Skrevet 6. oktober 2018 På 19.12.2014 den 1.49, AnonymBruker skrev: Jeg ELSKER fiskeboller i hvitsaus med tyttebærsyltetøy til! Sausen må lages av kraften fra fiskebollene, med masse smør og mel, og spe ut med litt helmelk slik at den blir skikk tykk og kraftig. Nam! Anonymous poster hash: 760ad...933 Hvorfor lager du denne rettet bare for deg og ikke andre? Er jo kjempegodt, tror du fint kunne laget den for andre personer Anonymkode: 53097...a0b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Khloe Skrevet 6. oktober 2018 #660 Del Skrevet 6. oktober 2018 18 timer siden, AnonymBruker skrev: Det er vel ikke rare retter som du bare lager til deg selv?🤔😊 Bortsett fra omelett Anonymkode: 53097...a0b Var det noe mer du ville påpeke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå