Sarah Dee Skrevet 8. august 2013 #61 Del Skrevet 8. august 2013 Kan fort varme opp en halv boks med bønner og spise helt for seg selv og så spiser jeg mye tortillalefser med rømme, tacosaus, ost og løk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Galactica Skrevet 8. august 2013 #62 Del Skrevet 8. august 2013 Makaroni med masse smør og Tony Chachere's Original Creole Seasoning. Namnamnam! Tror jeg må lage det til lunsj nå... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hjertesukka Skrevet 8. august 2013 #63 Del Skrevet 8. august 2013 Liker også røstipoteter - og spiser kun det til et måltid. Ellers er stekt kålrabi med løk en slager her. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 8. august 2013 #64 Del Skrevet 8. august 2013 (endret) * Erter rett fra boksen, uten å varme dem. * Mais rett fra boksen * Makaroni og kjøttdeig, stekt i ovn med ost på toppen * Potetmos med nachochips, ketchup og røkte kjøttpølser i biter med ost på toppen, stekt i ovn. Mvh Yvonne Endret 8. august 2013 av Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solsmil Skrevet 8. august 2013 #65 Del Skrevet 8. august 2013 pasta med ketchup og ost det er sjelden jeg gidder å lage noe hvis jeg skal spise bare meg, så det blir enkelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kjempeliten Skrevet 8. august 2013 #66 Del Skrevet 8. august 2013 Jeg er veldig glad i nudler men kun om de har kokt så lenge at alt vannet er borte. Skal jeg lage nudler til andre i tillegg må jeg jo finne på en annen måte å gjøre dette på da jeg gikk på fhs hadde vi bare en mikro til disposisjon i lunsjen og det var jo litt krise når jeg ville ha nudler... Men skål med vann, nudler, inn i mikroen, røre, inn i mikroen, røre, litt mer vann osv osv... Kunne fint holde på i 10 minutter tilsammen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jenna Skrevet 8. august 2013 #67 Del Skrevet 8. august 2013 Tortelini med smeltet smør salt, pepper og salvie. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stripen Skrevet 8. august 2013 #68 Del Skrevet 8. august 2013 Før pleide jeg å klemme en god del dressing oppi maisboksen og spise rett fra. Nå koker jeg macaroni og hiver en stor klatt med smør oppi, sånn at det omtrent blir en saus. Har også blandet macaroni og potetmos, som faktisk er sykt godt! Skjønner ikke hvorfor det ikke er mer vanlig, jeg 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruBeist Skrevet 8. august 2013 #69 Del Skrevet 8. august 2013 Nå har jeg akkurat spist en stor skål havregrøt laget på vann, toppet med små biter chorizo 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 8. august 2013 #70 Del Skrevet 8. august 2013 Lompe med sprøløk og ketchup. Altså uten pølse. Må ha såpass mye løk at det blir på str med en pølse. (Likte aldri pølser som barn, så dette var fast i alle barnebursdager, skiturer osv..) 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. august 2013 #71 Del Skrevet 8. august 2013 En hel bolle med krem, dynket i sjokoladesaus :D Anonymous poster hash: 5e4bd...b6c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antique Skrevet 8. august 2013 #72 Del Skrevet 8. august 2013 Kakedeig såå mye bedre enn selve kaka! 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Carousel Skrevet 8. august 2013 #73 Del Skrevet 8. august 2013 Tortelini med smeltet smør salt, pepper og salvie. Det kunne jeg ha funnet på å lage til lørdagsmiddag her hjemme. Det er jo en italiensk klassiker - hvertfall om du bytter ut tortellini med gnocchi 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Carousel Skrevet 8. august 2013 #74 Del Skrevet 8. august 2013 Kakedeig såå mye bedre enn selve kaka! Noen ganger kjøper jeg brownie-miksen fra Toro, og steker bare halve kaka. Spiser resten av røra. Himmelsk! Sorry for dobbelpost! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cevita Skrevet 8. august 2013 #75 Del Skrevet 8. august 2013 melkeboller! En tykk røre av egg, sukker, mel og litt melk som man lager små boller av og koker i melk... med kanel og sukker på namnam! 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blådiamant Skrevet 8. august 2013 #76 Del Skrevet 8. august 2013 Ris og bernaisesaus Fetaost (rett fra galsset) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
missdior Skrevet 8. august 2013 #77 Del Skrevet 8. august 2013 melkeboller! En tykk røre av egg, sukker, mel og litt melk som man lager små boller av og koker i melk... med kanel og sukker på namnam! bedre kjent som "klæppsuppa" ! 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vilma2000 Skrevet 8. august 2013 #78 Del Skrevet 8. august 2013 Nudler som er kokt litt for kort dynket i rømme og grillkrydder. Allergisk mot hvete så det gjør uendelig vondt etterpå, men noen ganger det bare sååå verdt det! (Levde på dette i 7.klasse som førte til at jeg ble en smule lubben. Godt jeg strakk meg sånn 20cm sommeren før ungdomsskolen!!!) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Orchideae Skrevet 8. august 2013 #79 Del Skrevet 8. august 2013 Koker spaghetti og har på maaaasse bremykt. Så topper jeg herligheten med gastromat. Mmmmmmmm.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. august 2013 #80 Del Skrevet 8. august 2013 Jeg lager noe skikkelig rart: Posjerte egg i yoghurtsaus med raspa fetaost på. Det beste jeg vet! Høres bra ut, faktisk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå