Gjest Anonymous Skrevet 4. april 2004 #21 Skrevet 4. april 2004 Nok ett velformulert svar fra en gjest. Bakepulver kvalifiserer ikke som en hemmelig ingrediens. Før det første setter den ikke smak og for det andre må man ha den hvis man vil ha luftige gode vafler. Vel, jeg gadd ikke logge inn for å skrive bare ett ord (som var nøyaktig svar på det som ble spurt om). For å utdype svaret, jeg har aldri hatt hverken bakepulver eller kardemomme i mine vafler og de er alltid fine og smaker godt. Bedre nå?
Thomasine Skrevet 4. april 2004 #22 Skrevet 4. april 2004 Knuste bananer er kjempegodt i vafler!! Mine banan-vafler elsker barna, og de er supre å ta med på tur f.eks. :-) De er så søte at en ikke trenger sukker eller syltetøy på - da blir det heller ingen "klining"!!
marigull Skrevet 4. april 2004 #23 Skrevet 4. april 2004 Nå fikk jeg i allefall lyst på vafler!!! :-) Jeg bruker rømme og farris i vaflene... :-D
-Fisken- Skrevet 4. april 2004 #24 Skrevet 4. april 2004 *slikke seg om munnen* Vafler er farlig godt! Spesielt med masse kardemomme i.
Gjest 1111 Skrevet 5. april 2004 #25 Skrevet 5. april 2004 Tilsett kakao og du har sjokoladevafler! Tilsett konditorfarge, og plutselig har du vafler i forskjellige farger. :-)
Rapitap Skrevet 5. april 2004 #27 Skrevet 5. april 2004 Knuste bananer er kjempegodt i vafler!! Mine banan-vafler elsker barna, og de er supre å ta med på tur f.eks. :-) De er så søte at en ikke trenger sukker eller syltetøy på - da blir det heller ingen "klining"!! Godt tips! =)
BlaBla Skrevet 5. april 2004 #28 Skrevet 5. april 2004 Jeg lager vafler uten sukker, men det er en del smør i de. Jeg har fått masse skryt av disse. Alle elsker dem. Passer til alt fra syltetøy til pølser.
Rapitap Skrevet 5. april 2004 #31 Skrevet 5. april 2004 shit! Finner ikke det herskens vaffeljernet! Argh!
Gjest Pet Skrevet 5. april 2004 #32 Skrevet 5. april 2004 Jeg lager vafler uten sukker, men det er en del smør i de. Jeg har fått masse skryt av disse. Alle elsker dem. Passer til alt fra syltetøy til pølser. Bruker du vafler til pølse??? Det var en ny variant for meg. Bruker du vaffelen som lompe?
Gjest Poirot Skrevet 5. april 2004 #33 Skrevet 5. april 2004 Bruker du vafler til pølse??? Det var en ny variant for meg. Bruker du vaffelen som lompe? Vanlig i Moss å ha pølse i vaffel.
BlaBla Skrevet 6. april 2004 #34 Skrevet 6. april 2004 Nok ett velformulert svar fra en gjest. Bakepulver kvalifiserer ikke som en hemmelig ingrediens. Før det første setter den ikke smak og for det andre må man ha den hvis man vil ha luftige gode vafler. VELFORMULERT??? Jeg lager vafler med hverken bakepulver eller kardemomme ELLER SUKKER for den sakens skyld. Og jeg får alltid masse skryt av min vafler. Lagde vafler med vaniljesukker igår. Men jeg smakte ingen forskjell. Synes kanskje at de ble litt tørrere.
BlaBla Skrevet 6. april 2004 #35 Skrevet 6. april 2004 Pølse i vaffel er vanlig i Moss ja. Det er noe alle bør prøve. Det er skikkelig 17. mai mat. NAM
Elze Skrevet 6. april 2004 #36 Skrevet 6. april 2004 Pølse i vaffel er godt! Men jeg er ikke fra Østfold, så jeg tenker mer fotballkamp enn 17. mai. Bør prøves av alle skeptikere!
Nigella Skrevet 6. juli 2004 #38 Skrevet 6. juli 2004 Kom over en side med masse vaffeloppskrifter! Må teste ut honning og eplevaffler! Jeg er vaffelgal!!!! Vaffelselskapet
Jinx Skrevet 6. juli 2004 #40 Skrevet 6. juli 2004 Det var forresten nydelig med banan i vaffelrøra..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå