Gjest Anonymous Skrevet 4. april 2004 #1 Skrevet 4. april 2004 En ingredients som gjør at akkurat dine vaffler smaker fortreffelig? Vil du isåfall dele den med meg? Jakter stadig på de perfekte vaflene.
Barbie Skrevet 4. april 2004 #2 Skrevet 4. april 2004 Jeg har kardemomme og bakepulver oppi. Vanlige oppskrifter er altfor kjedelige.
Gjest Myumi Skrevet 4. april 2004 #3 Skrevet 4. april 2004 Jeg har kardemomme og bakepulver oppi. Vanlige oppskrifter er altfor kjedelige. Er ikke kardemomme og bakepulver en del av en helt vanlig vaffeloppskrift?
Gjest Fighter Skrevet 4. april 2004 #4 Skrevet 4. april 2004 -Rømme -Fløte -Bytt ut kumelka med rismelk(fås på helsekosten. Er dyr, men smaker velig godt i vafler. Passer ypperlig for folk som ikke tåler melk også :-) )
Gjest Tristessa Skrevet 4. april 2004 #5 Skrevet 4. april 2004 Nei, kardemomme er ikke vanlig her hvor jeg bor. Har ikke fått det i andres vafler i alle fall. Derfor er kardemomme min "hemmelige" ingrediens.
Gjest Madam Felle Skrevet 4. april 2004 #6 Skrevet 4. april 2004 Jeg har vaniljekrem i, for da blir de skikkelig nam nam. Kjøper den ferdigetypen, og blander i ca halve.
sunshine-t Skrevet 4. april 2004 #7 Skrevet 4. april 2004 Jeg har vaniljekrem i, for da blir de skikkelig nam nam. Kjøper den ferdigetypen, og blander i ca halve. Vanlig vaniljekrem? Og bare rører den i? Hørtes rart ut, men veldig godt!!
Gjest Madam Felle Skrevet 4. april 2004 #8 Skrevet 4. april 2004 Yep, vanlig vaniljekrem som røres i røren, og vaflene blir knallgode. Husk å ta litt mindre sukker i enn vanlig, for de blir ganske søte på grunn av vaniljekremen.
Gjest Madam Felle Skrevet 4. april 2004 #10 Skrevet 4. april 2004 Jeg bruker å røre i kremen før jeg blander i mel og melk, for da får jeg blandet den bedre. Men tror nok en kan bestemme det selv.
Gjest Lea Skrevet 4. april 2004 #11 Skrevet 4. april 2004 Jeg bruker rester av vaniljesaus, rømme, fløte osv. Vafler er supert når man vil kvitte seg med rester. Bruker også vaniljesukker og kardemomme.
sunshine-t Skrevet 4. april 2004 #13 Skrevet 4. april 2004 På sommeren har jeg hatt knuste jordbær og av og til sjokolade, hver for seg vel og merke Men nå skal jeg jammen prøve vaniljekremen!! Nam!!
Gjest valmue, i.i. Skrevet 4. april 2004 #14 Skrevet 4. april 2004 Farris gir sprø og gode vafler. Har brukt det i årevis.
Gjest Emera Skrevet 4. april 2004 #15 Skrevet 4. april 2004 Oj oj, så lyst jeg fikk på vafler! Det med vaniljekremen hørtes nydelig ut! Men, med en melkeallergiker i huset må jeg nok ta til takke med rismelk eller havremelk. Ikke for det, kanskje kan jeg rett og slett strø vaniljekrempulver i røra? Hm, må prøve det neste gang...
Gjest Paff Skrevet 4. april 2004 #16 Skrevet 4. april 2004 Min "hemmelige" ingrediens er vaniljesukker. Svigerfar elsker dem!
Gjest Myumi Skrevet 4. april 2004 #17 Skrevet 4. april 2004 Vaniljesukker gjør at vaflene blir mer kakeaktige. Veldig godt!
Gjest Anonymous Skrevet 4. april 2004 #18 Skrevet 4. april 2004 Er ikke kardemomme og bakepulver en del av en helt vanlig vaffeloppskrift? Nei.
Gjest Myumi Skrevet 4. april 2004 #19 Skrevet 4. april 2004 Nei. Nok ett velformulert svar fra en gjest. Bakepulver kvalifiserer ikke som en hemmelig ingrediens. Før det første setter den ikke smak og for det andre må man ha den hvis man vil ha luftige gode vafler.
Maxine Grey Skrevet 4. april 2004 #20 Skrevet 4. april 2004 Min mormors vaffeloppskrift: ½ liter melk ½ liter hvetemel 2 egg 1 dl sukker en klatt smelta smør 1 ts salt 2 ts natron 1 ts hjortetakksalt (rømme og / eller fløte)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå