Gå til innhold

Har du en hemmelig ingrediens i vaffelrøra di?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

En ingredients som gjør at akkurat dine vaffler smaker fortreffelig?

Vil du isåfall dele den med meg?

Jakter stadig på de perfekte vaflene.

:)

Skrevet

Jeg har kardemomme og bakepulver oppi.

Vanlige oppskrifter er altfor kjedelige.

Gjest Myumi
Skrevet
Jeg har kardemomme og bakepulver oppi.

Vanlige oppskrifter er altfor kjedelige.

Er ikke kardemomme og bakepulver en del av en helt vanlig vaffeloppskrift?

Gjest Fighter
Skrevet

-Rømme

-Fløte

-Bytt ut kumelka med rismelk(fås på helsekosten. Er dyr, men smaker velig godt i vafler. Passer ypperlig for folk som ikke tåler melk også :-) )

Gjest Tristessa
Skrevet

Nei, kardemomme er ikke vanlig her hvor jeg bor. Har ikke fått det i andres vafler i alle fall. Derfor er kardemomme min "hemmelige" ingrediens.

Gjest Madam Felle
Skrevet

Jeg har vaniljekrem i, for da blir de skikkelig nam nam. Kjøper den ferdigetypen, og blander i ca halve.

Skrevet
Jeg har vaniljekrem i, for da blir de skikkelig nam nam. Kjøper den ferdigetypen, og blander i ca halve.

Vanlig vaniljekrem? Og bare rører den i? Hørtes rart ut, men veldig godt!! :P

Gjest Madam Felle
Skrevet

Yep, vanlig vaniljekrem som røres i røren, og vaflene blir knallgode. Husk å ta litt mindre sukker i enn vanlig, for de blir ganske søte på grunn av vaniljekremen. :wink:

Skrevet

Røres kremen i helt til slutt da?

Gjest Madam Felle
Skrevet

Jeg bruker å røre i kremen før jeg blander i mel og melk, for da får jeg blandet den bedre. Men tror nok en kan bestemme det selv.

Skrevet

Jeg bruker rester av vaniljesaus, rømme, fløte osv.

Vafler er supert når man vil kvitte seg med rester.

Bruker også vaniljesukker og kardemomme.

Skrevet

en dæsj øl, da blir de mer crispy

Skrevet

På sommeren har jeg hatt knuste jordbær og av og til sjokolade, hver for seg vel og merke :ler: Men nå skal jeg jammen prøve vaniljekremen!! Nam!! :P

Gjest valmue, i.i.
Skrevet

Farris gir sprø og gode vafler. Har brukt det i årevis.

Gjest Emera
Skrevet

Oj oj, så lyst jeg fikk på vafler!

Det med vaniljekremen hørtes nydelig ut! Men, med en melkeallergiker i huset må jeg nok ta til takke med rismelk eller havremelk. Ikke for det, kanskje kan jeg rett og slett strø vaniljekrempulver i røra?

Hm, må prøve det neste gang...

Skrevet

Min "hemmelige" ingrediens er vaniljesukker. Svigerfar elsker dem!

Gjest Myumi
Skrevet

Vaniljesukker gjør at vaflene blir mer kakeaktige. Veldig godt!

Gjest Anonymous
Skrevet

Er ikke kardemomme og bakepulver en del av en helt vanlig vaffeloppskrift?

Nei.

Gjest Myumi
Skrevet

Nei.

Nok ett velformulert svar fra en gjest. Bakepulver kvalifiserer ikke som en hemmelig ingrediens. Før det første setter den ikke smak og for det andre må man ha den hvis man vil ha luftige gode vafler.

Skrevet

Min mormors vaffeloppskrift:

½ liter melk

½ liter hvetemel

2 egg

1 dl sukker

en klatt smelta smør

1 ts salt

2 ts natron

1 ts hjortetakksalt

(rømme og / eller fløte)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...