Gå til innhold

[Ara skal bli mamma, igjen!]


ara

Anbefalte innlegg

Jeg kan tåle å bomme med en dag. Så spennende! :popcorn:

:fnise:

Har hatt tak i et par timer nå...10-7-8 minutter i mellom... Har ikke ringt føden enda.. Burde jeg kanskje det? Huff...Så stressa man blir altså!

Kjære er i alle fall på vei hjem fra jobben...Er nok her innen en times tid. Naboen kjører meg evt til sykehuset hvis jeg føler jeg må ned dit snart...

Herlighet, skal det virkelig skje i dag?! :biggrin:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg vet ikke om du bør ringe enda, jeg kom jo aldri så langt jeg vet du. Men det kan sikkert ikke skade?

Ønsker dere så masse lykke til!!!!!! :smilyblomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spennende! :duskedame:

Er det langt til sykeuset fra dere? En telefon er sikkert ikke dumt. I verste fall får du bare beskjed om å slappe av og vente til det blir enda tettere mellom riene.

Masse lykke til i alle fall! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingen av oss tippet riktig dato, jenter. ;)

Ara har nemlig blitt mamma igjen og lille L har fått en lillesøster. :rodmer:

Ara ankom sykehuset kl. 13:10 med 4 cm. åpning og lillesøster kom til verden 14:52. En kort og intens, men fantastisk flott vannfødsel. Så Ara fikk den fødselsopplevelsen hun hadde håpet på. Lillesøster hadde ikke blitt veid og målt da jeg fikk melding.

Er så utrolig glad og lettet på Aras vegne, ble helt rørt da jeg fikk meldingen. :lillesky: Håper hun og den lille familien koser seg masse i barseltiden. Gleder meg til å høre hvordan de har det og hvordan den nye hverdagen føles. Også er det jo spennende å høre hva den lille frøkna skal hete så klart. :)

:klem::blomst:

Endret av Angel-A
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååååå herreguuuud :strix: :strix: :strix: :strix: Ei jente :hoppendeglad: :hoppendeglad:

Noe såååå fantastisk. Har gåsehud til tusen og tårer i øyene :rodmer:

Tenk så herlig.. Ei jente :grine: (gledestårer) Er superglad for at jeg tippa feil jeg altså!!

GRATULERER SÅ UENDELIG MASSE!! Nyt dagene. Gleder meg som en unge på julaften til å høre hvordan dere har det. Tusen millioner klemmer :klemmer: (og ja, jeg vet jeg tar litt vel avgårde på dine vegne nå. Jubler heftig inni meg sånn at ikke mannen skal lure på WTF jeg driver med på datan :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown

Gratulerer med lillesøster, Ara :blomst: Håper dere har det kjempefint! Og så kjekt å få føde i vann? Håper du vil fortelle hvordan det var, for det er min store drøm :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk for alle gratulasjoner!!! :strix:

Jeg ble sååå overrasket over at det var ei jente i magen, men det var så utrolig koselig!!! :rodmer: Hun var 4010g og 51 lang og 35 cm rundt hodet. Hun har en kraftig røst og er litt irritert over at melken ikke har kommet noe særlig så vi har ikke sovet særlig godt i natt. Men vi har det fint. Fødselshistorien kommer fortløpende! Jeg er så lykkelig over opplevelsen denne gangen. Virkelig drømmefødsel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du, jeg har blitt inspirert av deg nå altså. Jeg vil IKKE vite kjønn under neste graviditet, om alt går som det skal. :jepp: Herlighet for en opplevelse det må være.

Helt perfekt liten jente som lurte seg i magen, snufs, så herlig. :hjerte: Håper melken kommer seg ila dagen. Dere får kose dere masse. Det gjør meg så glad å lese at du har det så bra!!! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Min fødselshistorie:

L våknet halv åtte som vanlig og da sto vi opp og gjorde det vi pleier. Da jeg smurte frokost til han fikk jeg et skikkelig tak i magen men tenkte ikke noe mer på det.

Da vi skulle reise til barnehagen kom det enda et tak..og plutselig slo det meg at de kom regelmessig..

Jeg leverte L, reiste hjem og tok en dusj. Jeg skjønte etterhvert at dette var rier og ble en god smule stresset. Klokka 11 kom naboen med sjokolade og solo og holdt meg med selskap :) Det var godt og trygt. Men ting tok seg fort opp og rett før klokka 13 turte jeg ikke å være hjemme lenger.. Så da kjørte hun meg ned til sykehuset. Kjære er budbilsjåfør og var fortsatt 1 time unna.

Vel inne på sykehuset ble jeg møtt av jordmoren som tok imot L! Utrolig artig!!! Hun undersøkte meg og konstanterte 4 cm åpning. Jeg ytret ønske om badekar og det var helt greit. Fikk klyx i rompa, bæsja masse på do (:fnise:), også var jeg klar. JM tok tempen og sjekket åpning igjen ettersom riene plutselig ble enda vondere og da hadde jeg gått fra 4 til 6 cm på et kvarter!

Jeg plompa oppi deilig vann og la meg til rette. Vannet lindret helt fantastisk!! Kjære kom endelig også, med iskald cola og godt mot.

Vi koste oss og snakket tull mellom riene. Jeg hadde stålkontroll! Men smertene tok seg fort opp og plutselig fikk jeg en pressrie!! Jeg ble redd for jeg hadde jo 6 cm for bare kort tid siden, jeg kunne jo ikke begynne å presse nå!

Men Joda, JM sjekket åpningen og der var det 10 cm og bare å presse i vei. Som sagt så gjort. 4 pressrier og så var baby ute og ble lagt til brystet mitt! Jeg løftet opp for å sjekke kjønnet og der var ei lita frøken! Utrolig morsomt!!:-) :hjerte: Alle smerter var borte og lykken stor!

Kjære fikk datteren sin og jeg ble behandlet som en gudinne. 3 stykker sto og tørket meg og tok på meg skjorte og greier. Jeg ble deretter geleidet inn på fødestua der de ventet på at morkaka skulle komme ut og jeg ble sjekket nedentil. Trengte ikke å sy et eneste sting! :)

Jeg vil på det aller sterkeste anbefale vannfødsel. Der var en fantastisk opplevelse som jeg aldri ville ha vært foruten!! :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...