Gå til innhold

Noen som kan fortelle hvordan Prison Break og/eller House sluttet?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvordan gikk det med de?

Anonym poster: c1c1676567e75ab950a5d23ed67b8c4c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

House har jeg aldri sett.

Prison Break sluttet med at Michael Scofield ofret livet sitt for sin kone Sara Tancredi. Sara hadde havnet i et kvinnefengsel fordi hun drepte den onde moren til Michael. Derfor måtte Michael få henne ut derfra med hjelp fra Sucre, Lincoln og Mahone. Hun ville ha blitt drept av andre innsatte dersom han ikke fikk henne ut, fordi lederen av The Company ville gi 1000 dollar til de som klarte å drepe henne.

Sara var også gravid med Michael på slutten. Barnet ville ha blitt tatt fra henne ettersom hun var i fengsel. Det var også en av grunnene til at han måtte få henne ut derfra. På slutten finner Michael ut at hans plan A ikke fungerer, derfor må han gå til plan B. Det innebærer at han må ofre livet sitt for å få låst opp en dør for Sara. Han dør av elektrisk sjokk for å få opp døra, slik at hun kan rømme.

Før Michael dør skjønner Sara hva han har tenkt til å gjøre. Hun sier at hun ikke vil dra hvis ikke Michael blir med, men så sier han "But I am coming with you", mens han holder på den gravide magen hennes. Et veldig sterkt øyeblikk!

Hun klarer å rømme, og Lincoln, Sucre og Mahone venter utenfor med en rømningsbil. Lincoln er naturligvis veldig opprørt. Mahone viser Sara og Lincoln noen blodprøve-resultater som Michael ba han gi dem. Resultatene viser en aktiv hjernesvulst, som tyder på at han uansett ikke hadde lenge igjen å leve.

På slutten av siste episode ser Sara og Lincoln en video som Michael spilte inn rett før han reddet Sara. Der forteller han hvorfor han ofret livet sitt, og at han var veldig glad i dem, og at han ville at de skulle passe godt på sønnen til Sara og han selv.

Før dette er det en episode der Lincoln, Sara, Sara og Michaels sønn, Mahone og Sucre går på en slags gravferds-seremoni. Vi skjønner raskt at de besøker Michaels grav, noe som kommer som et sjokk på de fleste. På graven står det: "Father, brother, husband and friend". Dette er en episode som skal forestille "4 years later". Så den siste episoden jeg snakket om over her kommer til slutt og er en slags forklaring på nest siste episode. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...