Gå til innhold

Møte kjæresten min for første gang på lenge - vil være fin!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei. :)

Har ikke sett kjæresten min siden før jul, pga. vi er i et avstandsforhold. Det har vært noen nedturer mellom oss i det siste, men troor vi har fått fiksa det nå. :)

I helga reiser jeg til han, og skal være der i litt over en uke. Ønsker å se bra ut når vi møtes, i og med at det er lenge siden vi så hverandre sist, og også pga. de nedturene vi har hatt oss imellom, at han kanskje vil føle seg litt hedlig som har meg..

Når vi har vært sammen før, så har jeg ikke tenkt så mye over hva jeg går i, gjerne en joggebukse og stor genser når vi er hjemme, og også bare vanlige jeans og en genser sånn til vanlig.

Har lagt merke til at han liker når jeg pynter meg litt ekstra, feks. når vi skal ut og jeg har på meg en kjole eller skjørt, sier han at jeg ser fin ut. Også om jeg har hatt en litt finere topp til hverdags!

På lørdag ønsker jeg å se best mulig ut, men aner ikke hva jeg skal ha på meg. Ønsker ikke å være oppdolla å skjørt eller noe, pga. flyturen og at det er foreldrene han som henter meg, og vi skal være sammen med familien hans den dagen. Vil ikke at det skal se ut som jeg prøver for hardt, men vil gjerne se best mulig ut for kjæresten min!

Jeg er ca. 170 cm høy (167-168 for å være nøyaktig) Har former, store lår, smal midje og middels store pupper. (Bruker størrelse medium) Har gått ned noen kg de siste månedene, så en del av klærne mine sitter mye løsere nå. Så tenkte å kjøpe noe nytt før lørdag som jeg kan ha på meg. :) Er forresten 19 år, og kjæresten min er 20.

Har dere noen ideer hva jeg kan ha på meg? Som er feminint og kanskje litt sexy, uten å overdrive eller være "festpynta"? Og kanskje noen ideer til hva jeg kan pakke med i kofferten?

Beklager for langt innlegg, men håper noen tar seg bryet med å svare. :)

Anonym poster: b17f1f243c4309f50cd4ebe6db73d4e0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med et fint, ettersittende blyantskjørt med en litt hverdagslig topp til? :) Da blir du fin og får vist fram formene, samtidig som du ikke blir overpynta :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med en fin bluse over en jeans? Eller en fin topp med en cardigan over? Også støvletter til om det ikke blir for ubehagelig å sitte på flyet med. Fikse hår og sminke litt ekstra, og smykke til :)

Vet ikke hvordan stil du har, men legger ved noen antrekk jeg kunne ha gått med for anledningen:

http://lookbook.nu/look/3275885-PLEATED

http://lookbook.nu/look/2015207-9-62-11

http://lookbook.nu/look/2721385-Casual

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar jenter! :)

Har hjulpet mye, får se om jeg finner noe fint! :-)

Anonym poster: b17f1f243c4309f50cd4ebe6db73d4e0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg ville gått for en sort jeans og en fin, romantisk bluse til. :)

Eller så er det jo mange pene hverdagskjoler i butikkene, kanskje en kort og langermet kjole med noen tette strømpebukser, og en hals for å roe ned litt!

Si i fra hva du finner da, er alltid gøy å få ideer!

Lykke til!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tips til hva du kan ha i kofferten er noe ekstra fint undertøy ;) Det ville han nok likt når dere endelig får se hverandre etter så lang tid :)

Anonym poster: d40f6de01b7586782900cd6ca30d7993

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mørke jeans og en fin bluse slår sjeldent feil!

Vet hvordan du har det, følte det også alltid sånn når jeg skulle møte kjæresten når han kom på perm fra militæret. Varierte mellom å ha skjørt med mørk strømpebukse og en enkel overdel, eller jeans og bluse, eventuelt en vanlig fin topp. Pleide også å ha på meg hæler, altså JC eller andre høyhælte dagligsko.

Start med å gjøre deg fin med matchende, pent undertøy underst, og kle deg deretter!

Noen eksempler på pynta, men ikke overpynta outfits:

http://www.polyvore.com/chiffon/set?id=71544565

http://www.polyvore.com/red_lipstick/set?id=71546796

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=71548553

Endret av flicka
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville nok satt pris på om du gjorde noe sånt for meg, så jeg syntes det er et bra initiativ. Føler meg viktig når kjæresten pynter seg for meg! Er personlig glad i skjørt og strømper/tights, men det er kanskje ikke de mest aktuelle klærne med tanke på årstiden. Kle deg i noe som passer, men som like vel tydlig viser du har lagt litt ekstra i det! Gjerne noe SEXY også dersom sånt er aktuelt, det er alltid like moro!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...