Gå til innhold

Vi skal bli fire!


mirama

Anbefalte innlegg

Da drister jeg meg til å lage en graviditetsdagbok!

Jeg er 22 år gammel, og samboer 30. Vi bor i rekkehus, og har ei lita jente på 3 år. Vi syns det var på tide å gi jenta vår en bror eller søster, så vi kastet prevensjonen 24.08.2012, med håp om at det skulle klaffe innen november. (frist for å få barnehageplass året etter)

Jeg er student, med ett år igjen av utdannelsen. Planen videre er at jeg skal fullføre skolen, mens mannen tar hele permisjonen. Blir det vanskelig, er planen å ta 8 uker permisjon mens resten av kullet på skolen har praksis. Så kan jeg ta igjen den praksisen høsten etterpå.

Det klaffet på pp 3. Jeg var sikker på at det ikke hadde klaffet den siste perioden, for vi var ikke akkurat aktive på sengefronten den måneden... (tydeligvis holder en omgang høyet ;) ) Dagen jeg skulle ha TR, tok jeg den siste graviditetstesten jeg hadde liggende, for jeg skulle jo begynne på prevensjon allikevel. Sjokket var derfor stort når den lyste Gravid 1-2.

Samboer reagerte ikke akkurat med glede. Han hadde visst ikke trodd at det kom til å klaffe. (?) Men nå har han roet seg litt, og det blir spennende å se om han begynner å glede seg når det nærmer seg. Han har vært 100% med i prøvingen, så nå må han nesten ta litt ansvar.

Bare for å holde litt orden her :

Første dag av sist mens : lørdag 20.10

Samleie : Fredag 02.11

Eggløsningen skjedde : Søndag 04.11

Positiv test : Fredag 16.11

Ifølge terminkalkulator på nett blir termin : 30.07.13

Endret av mirama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Da har litla fått spysyken... Forferdelig kjedelig, og jeg syns så synd på henne! Samtidig er det ekstra mye stress siden hun bare spyr ut i senga.

Håper så inderlig at jeg slipper unna, for jeg har eksamen på mandag! :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er jeg 5 uker! :) Tickeren min er litt feil i forhold til EL termin, men rett i forhold til mens-termin. Vet ikke hvordan jeg skal regne jeg da, men satser på EL-termin enn så lenge.

Litla er fortsatt syk, og jeg gjør ikke noe annet enn å vaske. Stakkars liten :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eksamen gikk strålende! :)

Nå er det tid for å øve på de to andre. Gleder meg sååå til juleferie!

Ellers er jeg i god form, har ikke kjent på kvalmen enda. På denne tiden ved sist graviditet hang jeg over doskålen.. Huff, jeg håper jeg slipper unna det denne gangen.

Symptomer:

Tisser ofte (3-4 ganger om natta)

Kaffi smaker ikke like godt

Sykt vondt i puppene, spesielt brystvortene

Trøtthet

murringer nederst i magen. Kjenner at noe skjer :)

5 + 2 idag, og det går treigt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6+3 idag.

Formen er litt .. ja.. hanglende. Ufattelig trøtt om dagene, såver dårlig om natta. Jeg er oppe og tisser hver time, og sliter med å sovne inn.

Idag har jeg vært uggen hele dagen og brekker meg lett. Håper virkelig det bare er en "byge", for jeg har ikke tid til å være dårlig! Eksamen nærmer seg med stormskritt, og jeg er lang ifra klar. 8 dager igjen..

Ifølge mammanett.no begynner hjertet til lille knøttet å slå denne uken :lillesky:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

*inne og legger igjen spor* :vinke:

Gratulerer så mye med liten spire i magen, og masse lykke til på eksamen! Tenk så deilig det blir å være ferdig og ta juleferie :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal du har Mafalda! :) Ja, blir deilig å være ferdig med eksamensstress. Nå jobber jeg for fullt. Har notater på 80 sider, som jeg må KUNNE. 40 000 ord... Og når den eksamen er ferdig - så er det på an igjen med øving til siste eksamen som er den 19 des. Så er det JULEFERIE! Jeg gleder meg sånn her mye : :wow:

Idag er jeg 6+ 6, og runder snart 7 uker :danse: Formen er helt grei. Brekker meg litt av og til, men det er absolutt til å holde ut.

Bare som en liten note til meg selv: Jeg har jeg legetime den 17 des, kl 09.40 :fnise:

Endret av mirama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er jeg sånn her : :natti::forkjola:

Samtidig som jeg er litt sånn her : :regler:

Måå lese til eksamen, men føler meg ræva. Spydde for første gang i graviditeten idag.. og jeg har på følelsen at det ikke blir siste gang! Hjelp, hvordan skal dette gå :sjokkbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, så kjedelig å være dårlig når du er nødt til å lese :klem:

Men jeg heier masse og sender over gode vibber! Åtte dager til frihet og ferie... og masse :veslejenta:

(kvalme er for øvrig noe herk. Krysser fingrene for at det ikke blir så ille framover som du frykter!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for gode vibber! :blomst: Vet forøvrig ikke helt om det holdt.. Klarte å glemme så mye av det jeg hadde lest. Klarte ikke skrive mer enn 7 sider, og var ferdig først av alle (!) Satt bare å stirret i lufta i evigheter, fordi jeg ikke ville gå først :fnise:

Så jeg har ikke en god følelse. Blir ikke sjokkert om jeg stryker dessverre.. Men jeg har jo et lite håp! Hadde vært fantastisk om jeg står, slik at jeg slipper å ta den på nytt.

Idag er jeg 7 + 5, og nærmer meg 8 uker. Kvalmen er fortsatt verst om morgenen, men kommer litt snikende i løpet av dagen.

Nærmer seg også legetime, mon tro om jeg får høre hjerteslag da?

Nå ligger jeg som et slakt, mens samboer er ute og bygger :kalle: med litla vår, og naboveninnene. Koselig! Kjedelig at jeg ligger her og :veslejenta: .... Men jeg tar det igjen til neste år :biggrin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neste år er du nok i bedre form, ja!

Men nå er det jo godt at far og lillejenta kommer seg ut og leker i snøen, sånn at du får flate ut litt på sofaen. Det har man lov til med god samvittighet :)

Og så håper jeg det går litt bedre enn du tror... Det er jo ofte vanskelig å vurdere, selv om jeg skjønner at du ikke tør ha de store forhåpningene når du måtte drøye tiden. Når får du svaret?

Grattis med åtte uker- det er du vel i dag? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, til neste år skal jeg springe ut i snøen og lage snømann med en gang det kommer snø :laugh: Så får sambo ta seg av minsten imens :icon_lol:

Jeg er forferdelig trøtt og uggen i formen om dagene. Vil helst ikke gjøre noe annet enn å såve og såve.. :tellesauer: Får litt dårlig samvittighet i forhold til mine to kjære.. Men jeg har lest at det somregel går over i uke 12, så jeg håper det.

Jeg håper også at eksamen gikk bedre enn jeg tror! Jeg har jo blitt overrasket før. I fjor var jeg 100% sikker på at jeg kom til å stryke på en av eksamenene. Sjekka karakteren på internett, og øynene holdt på å falle ut når jeg så at jeg hadde fått en C. (Ikke det at jeg til vanlig hopper i taket av en C, men det er en rimelig god karakter når du har vært sikker på stryk!)

Men denne gangen derimot - jeg vet at jeg gjorde det dårligere enn sist. Men satser på en D eller E, slik at jeg slipper H****** om igjen :) Svaret får jeg i begynnelsen av januar. De liker å holde oss på pinebenken ja. Men akkurat nå tenker jeg mest på eksamen nr 2, som er på onsdag.

8 uker i går ja :D Gleder meg til magen kommer jeg :biggrin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har juleferie!!!

Eksamen idag gikk strålende. Helt utrolig, med tanke på hvor dårlig jeg har vært denne uka. Men nå skal jeg ikke skryte for mye, før jeg har fått resultatet.. Klarte iallefall å svare utfyllende på alle oppgaver. Og det skal bli såå delig med fri.

Idag har vi kjøpt juletre, og pyntet det. Ble riktig fint :)

Ellers så glemte jeg legetimen jeg hadde den 17... var så opptatt med å lese til eksamen, at den timen gikk rett i glemmeboka. Jaja, er vel bare et par hundringser jeg må betale, så bestiller jeg ny time etter jul.

Lite å oppdatere om graviditeten så langt. Men er jeg helt på tyttebærtur når jeg syns magen har vokst? Har fått en hard kul nederst på magen, som ikke går bort om morgenen. Magen ser aldri sånn ut når jeg er oppblåst. Kanskje livmora har poppa over symfysen tidlig denne gangen. Ved sist graviditet hadde jeg ikke antydning til mage før uke 18-19.

(Hvorfor så stort mellomrom mellom linjene??)

Endret av mirama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag har jeg hatt bli-ny-dag! Såå deilig å ta litt vare på seg selv oppi alt julestresset! Var hos frisøren og farget håret, vokset øyenbryn og la på vippe exention. Sistnevnte har jeg aldri gjort før, og gjett om det var uvant... Jeg ser ut som en sirkusklovn, helt latterlig. Og det svir og klør noe innmari. Typen måtte le litt av meg når jeg kom hjem. Haha. Jaja, det ser bedre ut med litt øyensminke i tillegg. Så blir jeg vel vant til det etterhvert :)

Endret av mirama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hvordan har det gått med sirkusklovnen i jula? ;)

Har du vent deg til det, eller er det fremdeles rart? Og hvordan har jula vært, for store og små (og bittesmå)?

Håper du har kost deg og slappet av, i hvert fall! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, sirkusklovnen har hatt en utrolig fin jul :) Slappet litt av, men mest julestress da. Men det er gøy stress :) Vi feiret julaften hos min far, med alle mine søsken og deres familier. Vi røpte nyheten for min familie da. Tenkte det var litt stas å buse ut med det på en så spesiell dag :) Og det ble godt mottat. Stakkars familien til sambo, de vet fortsatt ingenting.. Men jeg har sagt at han får fortelle det når han føler fort det. Ellers var julaften super, og litla vår var helt i ekstase!Hver eneste presang hun fikk fortjente et "wow!, og tuuusen takk!" Til og med sokker og truser var helt topp :fnise:

Hva med din jul Mafalda? Hatt en fin jul med den flotte familien din? :)

Her har det gått i familiebesøk og julemat i ett sett. Stakkars lille i magen, blir foret godt opp allerede.. Ene dagen hos min far, neste dag hos mor, tredje dag hos svigers, og fjerde hos gamle tante. Så hos min mor igjen. Og nå venter vi på nyttårsaften, og det blir kalkun med to vennepar og barn (maange barn).

Øyenvippene ble nappet ut ganske fort skal jeg si deg :fnise: Jeg turde jo ikke se folk inn i øyene jo..

Ellers ikke så mye nytt å fortelle om den lille. Formen min er forsåvidt grei. Vi passet på kusinen til litla vår idag, og de to har herjet og nærmest snudd huset opp ned på 5 timer. :bond: Kjempehyggelig, for all del! Men når hun ble hentet, gikk jeg nesten i koma av trøtthet. Heldigvis var samboer hjemme, så jeg kunne ta meg en hvil :rolleyes:

Note to self : Ny legetime den 3 jan. 09.40!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

.. og så driver vi å snakker om sommerferie da. Vi tenker litt på å reise til Kristiansand i sommer.

(Er det helt på tryne å bestille hytte og hele pakka i Kr. sand nå, når jeg vil være 36 uker på vei?? ) Det blir isåfall en kjøretur, i ca 3 dager. Vi tenkte jo egentlig sydentur, men så fikk jeg angst bare av å tenke på det.. 6 timers flytur, trakking på flyplass/gater, 30 varmegrader, med stor mage og hovnede føtter. *GRØSS*

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg vært på min første kontrolltime hos min hyggelige fastlege. Han tok seg god tid til meg, vi hadde det riktig så hyggelig :fnise:

Han fyllte ut skjema, og jeg tok blodprøver. Han sendte også en forespørsel til gynekolog om tidlig ultralyd som jeg ønsker. Grunnen er at jeg er livredd for om noe er galt, og vil egentlig sjekke så tidlig som mulig om alt er fint med lille. Gynekologen kan jo avslå grunnen min, vi får se.

Termin er 30 juli, som jeg selv har regnet ut :)

10+ 5 idag :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...