Gå til innhold

Eksen har fremdeles bilder av meg på pcen sin


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Som ikke er for andres øyne, for å si det slik. Han tok nakenbilder av meg da vi var sammen. Tror dette er ganske vanlig for kjærestepar å gjøre. Men nå har det seg slik at vi gjorde det slutt for over 3 år siden, og vi har en stor konflikt på gang. Han er fly forbannet på meg fordi han prøvde å stikke av fra gjeld som var hans, og jeg fikk han tvangsdømt til å betale. Han var små-psykopatisk og ekstremt manipulerende gjennom hele forholdet også, og jeg er nå livredd for hva han kommer til å gjøre med disse bildene. Han er absolutt typen til å legge ut disse bildene på nettet. For sin egen forskrudde seksuelle lyst og for å ta hevn. Han er rett og slett gal... Har jeg noen som helst mulighet til å gjøre noe med disse bildene? Han er den siste personen jeg ønsker at skal ha dem på sin PC.... Help anyone? :(

Anonym poster: 5556239fc3cdc032e97a524cc6721726

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke så mye du kan gjøre annet enn å be han om å fjerne de, men tror ikke det er noe du har krav på. Publiserer han de på nett derimot, så risikerer han å bli straffe forfulgt. Så havner de på nett så kan du anmelde vedkommende.

Kan være en ide at du informerer han om dette, be han om å fjerne de, og forklar at hvis han gjør noe med de, slikt som å legge de ut på nett eller å sende de til andre, så vil du anmelde han og han har da brutt norks lov og du vil sørger for at han vil bli straffet for dette. Regner med du er over 18, men hvis du ikke er det så er det strengt tatt ulovlig for han å ha de i det hele tatt, da naken fotografering av personer under 18 krever foresattes tillatelse, og er du under 16, så er bildene å annse som barneporno, å da er det en helt annen sak i forhold til straffeforfølgelse. Er begge under 16 å politiet involveres vil han bli pålagt av politiet å få de fjernet fortløpende.

I slike saker hvor det foreligger straffbare forhold risikerer han i tillegg å få pcen konfiskert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om han skulle finne på noe sånt så er det jo bare å anmelde han. Vil han virkelig ha flere ting på rullebladet sitt, og flere bøter å betale?

Om du har disse bildene selv, kan kanskje tineye hjelpe deg å spore dem opp, i fall de har blitt lagt ut på nett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har han truet deg, eller bare vet du at de ligger der enda? eller antar du deg? Om det er det siste, så ikke ta det opp med han, for det kan hende han ikke tenker på at det kan være en hevn/utpressing. Ikke før du nevner det hvertfall. Og ja, det er straffbart.

Endret av Evilposelos
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom du er voksen og bildene ikke viser annet enn at du har en kvinnekropp og har hatt sex med andre voksne, forstår jeg rett og slett ikke problemet.

Da viser bildene bare noe alle vet fra før og som ikke er kompromitterende på noe vis.

Hvis de derimot viser at du gjør noe ulovlig, feks har seksuelle aktiviteter med barn, da har du et problem.

<br /><br /> Anonym poster: f93d62209a74cf6638368ff300c555ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tråden er ryddet for oppfordring til kriminelle handlinger og svar til dette.

Rainbow81, mod.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...