Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Gjest Fru_Hestehov

Blir artig og følge med på redebyggingen fremover. :)

Og håper det går hele veien for deg, ja det er noen som mister, men for de fleste går det jo bra og man får jo ikke gjort så mye annet enn å slappe av og nyte tiden så godt det lar seg gjøre.

Og den middagslisten så nam nam ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:vinke:

Har ikke tid til å lese gjennom hele boka di nå (eller sannsynligvis aldri.... :sjenert: ), men jeg vil gjerne følge med herfra! :jepp: Har dere vært prøvere lenge? Gøy at vi er kommet like langt! Dette skal gå bra for begge to! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble også utrolig lettrørt, så tror definitivt at det er et symptom :) Jeg gråt av alt mulig, er faktisk litt sånn enda :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest åffårno

Symptomer 4+2:

Litt murringer

Kjenner det litt i puppene innimellom (men de er ikke veldig ømme)

Litt uvel innimellom

Tidvis trøtt. Sov nesten en time i stad.

Lettrørt (er det et symptom så tidlig?)

Ikke så mange og sterke symptomer ennå, men det er da noe. Alt tas imot med takk :) Vi kommer nok til å ta en tur på tidlig ultralyd for å være sikker på at det er et bankene hjerte der. Men det blir ikke før etter midten av august tror jeg, etter uke 9 kanskje. Da kan vi liksom begynne å fortelle folk det :)

Hurra! :roser:

Jeg kan varmt anbefale UL rundt uke 11-12 hvertfall, litt fordi man da vet at sjansen for SA er sunket innmari mye - og, fordi man jo får se så mye gøy :)

Jeg var iallefall meganervøs i hundre år, og er det enda - så det derre tror jeg varer livet ut uansett :)

Matliste finner du jo på matportalen, men det visste du(vi snakka jo litt om dette, men jeg skjønte ikke tegninga....hehe) :) Ja, og så var det derre med å kutte ned på kaffe(koffein over grensene øker abortfaren endel, så man må regne med sjokolade+cola etc inn i den mengden) + ikke spise et tonn lakris. Nidar har faktisk lagd liste over alle produktene sine, og man skal altså trø nedpå litt før det gjør noe :fnise:

Den matlista så skikkelig god ut!

Endret av åffårno
Lenke til kommentar
Del på andre sider

bobbi: Litt godt å høre. Har så få symptomer så er glad for de få jeg kjenner innimellom. Selv om det innebærer grining :)

Mazilla: Er ikke en sånn kjempespennende dagbok dette, så ikke bruk tid på å lese den. Virkelig :fnise: Var bare prøvere i tre måneder. Så det var jo en liten overraskelse i og med at jeg har gått på p-piller i 11 år og regnet med at det kom til å ta litt tid. Og den syklusen det klaffa i var den første som var på 28 dager, de ti andre har vært på ca 40. Bare det var jo en kjempeoverraskelse :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, skal ta en nærmere titt på matlista og renskrive den for meg selv. Kaffe har jeg kutta helt ut, og drakk en Cola Zero i går bare. Ellers har jeg ikke drukket det heller. Prøver å holde meg til vann (med eller uten sitron) og juice. Spiser relativt sunt og variert, men skal bli ennå flinkere til å spise mer grønnsaker. Tror ellers ikke at det skal være noe problemer.

Blir nok UL senest i uke 11 da vi skal i litt festligheter på slutten av den uka. Bl.a bursdagen til bestefar, og kunne tenke meg å fortelle det til alle da. Så får vi se om vi klarer å holde oss så lenge, evt blir det to :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mannen er som vanlig flink og pusser opp mens jeg ligger på sofaen og slapper av. Men jeg kan egentlig ikke hjelpe til noe da, så ikke veldig dårlig samvittighet. Ble plutselig kjempetrøtt på jobb igjen i dag, og nå er jeg rimelig oppblåst. Ikke noe kvalme da :danse: Fikk boken jeg hadde bestilt til mannen i dag; "Verdens beste pappa". Gleder meg til å lese den selv jeg. Får sikkert no lesetips når jeg skal på kontroll første gangen, for jeg aner ikke hva som er der ute.

4+4 i dag, nå kan tiden bare fly av sted noen uker sånn at jeg kan bli skikkelig gravid (både se og føle meg gravid)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Egentlig bare å nyte det mens symptomene ikke er så sterke...de kommer nok og da er det ikke fullt så hyggelig lenger ;) Jeg var på tidlig ul i uke 12, det var veldig verdt pengene, følte meg mye roligere etterpå og syns det ble mye lettere å se for meg at det faktisk kom til å komme en liten tass ut til oss :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Nå har jeg skrevet middagsliste for uka. Det blir:

Blomkålsuppe

Ostefylte burgere med tomatpesto

Balsamicostekt kylling

Grillet laks med blomkålmos og asparges

Torsk med chilismør og sukkererter

Kan jo hende det blir noe grilling også, mannen er veldig glad i det. Og så har vi jo kjøpt oss ny, stor grill med sidebluss og greier. Fancy :) Mannen trodde ikke det var noe vits i med sidebluss, men han fant raskt ut at det er veldig greit å ha.

:rope: oooh, pass øyet!!!

Jeg er imponert over ukesmenyen Doh!

Er langt over mitt ferdighetsnivå ihvertfall!

Gleder meg skikkelig til det er på tide med magebilder!

Og ikke minst familiens reaksjon på at du er gravid!

Kanskje det er litt dumt av meg å spørre, for jeg mener ikke å grave.. Bare overse spørsmålet om det er upassende. Men jeg tenker på dette med faren din, har du tenkt noe på det? Har du tenkt å informere om at du venter barn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brukte chili i kyllinggryta i dag, og det gikk helt fint. *stolt* :fnise:

Helt greit at du spør altså, og jeg har tenkt på det. Er jo nødt til å fortelle det til ham, ellers setter jeg resten av familien i en kinkig situasjon. Han er ikke akkurat den første som blir informert da. Men jeg kommer nok til å snakke med broren min om det først. Og kanskje søstra mi og mamma. Helt sikkert mamma når jeg tenker meg om :) Men hvordan jeg forteller det.... Vel, er det feigt å sende en sms? Eller så får jeg vel ringe, men har egentlig ikke helt lyst til det. Får se. Kommer til å bli en relativt kort samtale i så fall, jeg har ikke noe stort ønske om å snakke mye med han om noe egentlig. Og jeg kommer til å ta null initiativ til at han skal ha kontakt med barnebarnet sitt. Skal hvertfall ikke inn i den innrøyka leiligheten med en liten baby. Hver gang vi har vært der må vi vaske klær og dusje (vaske håret) fordi det stinker, og jeg skal ikke ha en baby som lukter gammal røyk. Æsj!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Vet du Doh? Jeg synes det ytterst sjeldent at det er greit å sende sms for å informere om slike viktige ting eller ting man "må/skal" kommunisere ansikt til ansikt om, men akkuratt når det gjelder faren din...Jeg synes faktisk at du skal sende sms jeg.. Og grunnen til det er at du har tatt din avgjørelse om å ikke ha (noe særig)kontakt med han, og det samme gjelder muligens for barnet ditt. For å fortsatt stå fast på denne avgjørelsen (hmmm...hvordan skal jeg forklare det :klo: )... vel, kanskje han tolker det som en invitasjon til kontakt om du ringer, eller at du bestandig "kommer tilbake" uansett hvor langt ned han synker..Hmm, det er litt vanskelig å sette ord på det jeg mener, men til syvende og sist så er dette selvfølgelig din avgjørelse og det du velger å gjøre er helt sikkert det riktige valget! Uansett hvilket valg du tar, så støtter jeg deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gravid-Doh! :danse: Du MÅ dele oppskriften på ostefylte burgere??? :danse:

Du finner den på Trines Matblogg :) Klarte ikke finne den på mobilen akkurat nå, men bare søk på burgere så kommer den opp.

Noz: Ja, jeg tror du har mye rett i det du skriver. Heldigvis har jeg god tid på meg til å tenke på det. Får vel kanskje snakke med mannen og høre hva han syns også.

Hurra for øm pupp :hoppendeglad::fnise: Den ene er blitt litt øm på siden. Kanskje jeg begynner å føle meg gravid etter hvert :) Har skjønt at symptomene gjerne er verst fra uke 6 og ut første trimester, og nå nærmer jeg meg jo uke 6 med stormskritt. Bare to dager igjen før jeg begynner på den, håper de andre ukene går like fort :) Jo, og så har jeg den følelsen når man ikke har fått svelget noe helt ned. At det sitter fast nederst i halsen, om noen skjønner hva jeg mener. Kanskje forstadiet til kvalme? Time will show :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Fru_Hestehov

Symptomjakt!!! Det beste er vel å slippe unna, men samtidig er de en bekreftelse på at noe skjer. Får håpe du slipper den verste kvalmen iallefall.

Og synes Noz har et godt poeng angående sms, det går jo ann å sende en velformulert og litt hyggelig sms, da blir det ikke for nært, men heller ikke ufint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snaaaaart i uke 6 :) Er fortsatt lettrørt, og holdt på å sovne på jobb i dag. Haha, gleder meg til jeg kan fortelle sjefen hvorfor jeg er så slapp om dagen. Vi satt etter lunsj og så på noe greier og jeg satt bare og tenke at jeg måtte tisse og var litt kvalm. Ikke månedens ansatt denne måneden nei :fnise: Litt øm i høyrepuppen i dag da. Litt innimellom i den venstre også. Kjenner at det er ganske beroligende å kjenne flere symptomer, tenker fortsatt at det ikke nødvendigvis går bra men tenker mer på at det kommer til å gå fint :) Vi har nesten blitt enig om barnevogn til og med. Skal se på flere da, men jeg likte den nevøen min hadde da han var liten og mannen synes også den er kul. Er en TFK-vogn.

Nå er jeg ferdig med kjøkkenhagen/blomsterbedet mitt. Er blitt tre kasser i en hestesko. De to på siden er kjøkkenhage og den på toppen har det kommet blomster i. Neste år skal jeg plante stauder, men i år ble det bare ettårige blomster.

Nå ser jeg på opptak av TdF mens mannen snekrer ferdig gjerdet i hagen vår. Nå mangler vi bare ferdigplenen og to levegger så er det ferdig der :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Tekola

Vi har en TFK joggster twist og er stadig mer fornøyde! Med multi-et-eller-annet-baggen. Hsr kjøpt regntrekk og handlenett til den i tillegg av et universalmerke. Kjøpte parasoll og uv-nett også, men det har vi ikke brukt noe særlig :P

Vogna funker bra i butikker, menneskemengder, på buss, på asfalt, grus og stier! Tre hjul er knall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er den vi har sett på Tekola. Kommer nok til å bli den, muligens i brun :)

Noz: Jeg lagde chilismør i dag, og fikk ingen ting i øyet :hoppendeglad: Det er to ganger på rad det! :) Torskeoppskriften finnes forresten på TrinesMatblogg for de som vil prøve. Kjempegodt! Og ikke vanskelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Noz: Jeg lagde chilismør i dag, og fikk ingen ting i øyet :hoppendeglad: Det er to ganger på rad det! :)

hahaaa :skratte: ..så utrolig bra! og du? bare jeg hører noen si "chilli" eller om jeg ser en, så tenker jeg automatisk på deg! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...