Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Sitter på jobb og venter på at klokka skal bli fem på så jeg kan snike meg vekk fem minutter før tida. Jeg er den eneste i denne etasjen som er igjen, så tror det skal gå helt greit. Drar på hytta denne helgen også, men må reise hjem tidlig på søndag siden jeg skal i møte hele dagen. Men blir koselig så lenge det varer da. Lagde en gryterett i går som vi skal ha på lørdag. Tror den blir veldig god, har aldri lagd den før :)

God helg alle (eh, ja for hvor mange er det egentlig som følger med her. To-tre stykker :fnise: ) sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gryteretten ble god :) Meeeeen jeg glemte meg helt bort og stekte alt i vanlig smør, og svigerinna mi tåler ikke melk. Heldigvis hadde vi igjen middag fra fredag så hun spiste det. Men jeg synes det var skikkelig kjipt å glemme meg bort, er jo lit kjedelig å måtte spise en annen middag enn alle oss andre. Men får be de på middag en dag :) (denne gryten var det forresten http://synnesmatglede.blogspot.no/2012/01/gryte-med-smak-av-timian-og-appelsin.html Er ganske enkel å lage men jeg hadde i mer løk og gulrot så det ikke bare skulle bli kjøtt).

Var veldig koselig på tur da. Men jeg gikk på trynet på en bitteliten isflekk så jeg landa så sida på berget. Gikk bra da, men ble litt våt siden jeg landa i en vannpytt :dry: Heldigvis hadde svogeren min kjørt bil til der vi var pga no vondt i beina så jeg fikk sitte på med han tilbake igjen. Hehe, jeg er jo ekspert på å kløne.....

Nå er det straks natta og så er jeg klar for min siste uke i det vikariatet jeg har nå. Blir rart å slutte siden jeg har jobba der i tre måneder. Men blir lang juleferie da, og så er jeg klar for å begynne i ny jobb. Grugleder meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det høres så kjempedeilig ut med lang juleferie før du begynner i ny jobb! Er det 100% og fast, eller er det et nytt vikariat? (Du har sikkert sagt det før, men jeg er så distré :fnise: )

Er dere ferdige med alt av takkekort forresten? :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er 100% fast ja, det blir ganske deilig :)

Det høres så kjempedeilig ut med lang juleferie før du begynner i ny jobb! Er det 100% og fast, eller er det et nytt vikariat? (Du har sikkert sagt det før, men jeg er så distré :fnise: )

Er dere ferdige med alt av takkekort forresten? :ler:

Det er 100% fast ja. Utrolig deilig :) Takkekortene var vi ferdige med etter to-tre måneder. Verre med album.... Kanskje jeg skal komme igang med det nå (*kremt* det har jeg sagt noen ganger før......). Dere er ikke ferdig eller? Siden du spør liksom :)

Lang juleferie, det hørtes helt himmelsk ut! Og velfortjent også! :jepp:

Ja, det blir deilig. Skal prøve å være litt produktiv her hjemme. Rydde ut av de siste eskene bl.a :) Velfortjent? Tja, jeg liker å tro det hvertfall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, vi er i gang med å ferdigstille takkekortene nå... Er vi ferdige på mandag så er vi innenfor ni måneder etter bryllupet i hvert fall...? :fnise:

Fikk ikke bildene før i september, da, så litt unnskyldte er vi jo!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, bedre sent enn aldri :fnise: Men er jo ikke så lett så lenge man mangler bildene da, så er jo egentlig ikke dere som er treige.

I dag fikk jeg vite at jeg skal jobbe i vikariatet en uke til. Egentlig har jeg jo siste dagen min i morgen. Men jeg hadde allerede sagt ja til et annen oppdrag litt av onsdag og hele torsdag, så da jobber jeg to steder. Skal si opp i Adecco i morgen tenkte jeg, så har jeg noen dager fri før jul så jeg kan ordne litt julegaver og sånt. Regner ikke med at jeg får noe mer etter neste uke uansett.

På søndag kommer mamma og stefaren min på middag, og jeg sliter sååå med å finne ut hva jeg skal lage. Men, jeg kommer nok på noe smart en dag. På lørdag skal vi ut og spise libanesisk og se på Spamalot. Blir gøy, har hørt at det er skikkelig bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliiiiiiiiiiiiiiiiiiten, men kan ikke gå og legge meg. Mannen er på julebord og jeg skal hente han. *sende tankeoverføring om at han vil hjem nå* Vært masse å gjøre på jobb i dag og så har jeg vært en tur i Sverige med ei venninne i kveld. Så har akkurat satt meg ned. Blir ikke vanskelig å sovne i dag nei. Var skikkelig koselig på jobb i dag da, de har kake i lunsjen siste fredag i hver måned og i dag var det bl.a en sjokoladekake som var sinnsykt god. Jeg spiser sjeldent kake, men sjokoladekake er noe av det beste jeg vet. Og så er det godteri hver fredag da, så fikk litt av det etterpå også. Jammen godt jeg spiser salat til lunsj hver dag :fnise:

Mannen har på den nye Moods of Norway-dressen sin i dag. Han er så fin med den :rodmer: Var 30-årsgaven fra meg/han selv, men litt forsinka pga oppussing og generell utsetting av handlinga. Men fikk kjøpt en her om dagen, både dress, vest (elsker menn som går med vest, f.eks Patrick Jane i The Mentalist) og skjorte. Det kosta skjorta ( :fnise: god humor sent på kvelden ja) men var verdt det da. Må jo få fin gave (så nå har han litt over tre år på å komme på noe til min 30-årsdag)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan ikke inkludere min julebordsmann i den tankeoverføringa? :fnise: Jeg er nemlig sånn at jeg ikke klarer å få sove når jeg vet at han kommer til å ramle inn og vekke meg når som helst, så nå sitter jeg bare oppe og venter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, skal prøve å tankestyre han :) Det verste er vel "hei kjære" *nussnuss* Blæh, orker ikke at mannen har drukket uten at jeg har det selv. Full (eller godt brisen) kjæreste er ikke sjarmerende. Lukter ekkelt :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, bare hyggelig :) Kanskje tankeoverføring fra deg fungerer på min mann? Vil ikke være kjedelig kone og si at NÅ skal du hjem (særlig siden sjefen hans skal sitte på) men nå begynner linsene å bli tørre her = tegn på at jeg skulle lagt meg for over en time siden. Zzzzzzz........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kvart over ett fikk jeg melding, så var i seng ca halv tre. Sov til kvart på tolv i dag :hakeslepp: Nå har vi støvdugd og tørka støv (og fiksa doen til katten :) ) og skal på Christiania Glassmagasin på Stortorget for å handle inn julepynt og kanskje litt annet. Har jo litt gavekort å bruke fra bryllupet. Tror ikke vi klarer å bruke opp alt da, for gavekortet er på 3000 kr. Og vi får 15 % rabatt siden vi hadde bryllupsliste der. Vurderer å kjøpe noen karafler :fnise: Eller ikke.... Men julepynt og kanskje noe annet dill. Har lyst på en paiform bl.a. Pai er jo kjempegodt men har aldri lagd det selv. Får håpe de har en ikke altfor dyr en, men det har de sikkert. de har jo alt. Hehe, gleder meg skikkelig nå jeg. Små gleder :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var og så på Spamalot i går. Ganske morsomt, men de delene som er med i filmen kan jeg jo utenat så de var bare sånn passe morsomme. Ble veldig imponert over sangprestasjonene da, visst for eksempel ikke at Atle Antonsen er flink til å synge. Og hun som spiller Damen i sjøen var helt fantastisk. Reidun Sæther heter hun, tror jeg aldri har hørt noen synge bedre :)

I gårstøvsugde vi, men da vi stod opp i dag så jeg at det så jo like ille ut fortsatt. Katten røyter littegranne..... Så nå har jeg tørrmoppa stua og kjøkkenet, og så har vi brukt klesruller på sofaen og spisestuestolene. Ser at vi må bli flinkere til å tørrmoppe oftere (synes det var bedre enn å støvsuge) og børste katten. Kjøpte en Furminator for en stund siden men den er blitt borte i flyttelasset. Håper vi finner den snart. Og så må mannen bli flinkere til å børste katten. Er alltid jeg som gjør det, så synes ikke han kan klage på at det er kattehår overalt. Om man ikke prøver å gjøre noe med et problem kan man ikke klage heller. Da blir jeg streng :)

I dag kommer mamma og stefaren min på middag. Skal lage Biffsaute, er det vi alltid lager når vi får besøk. Men det er så godt så går fint å lage det samme hver gang. Må skaffe meg litt oppfinnsomhet når det gjelder mat.... Ha en fin søndag i solen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg kjørt en Touareg V8. For de som ikke har en bilfrelst mann som lærer bort masse om bil er det en svææææææær SUV :) Og jeg skjønner plutselig hvorfor folk som har råd kjøper sånne biler. Det var gøy!!! Er mannen som hadde med en hjem fra jobb i dag, han jobber jo innen bilbransjen. Var litt gøy da han henta meg på jobb, men ennå gøyere å kjøre selv. Uten at han var med også :) :) :) :) :) :) Hehe, liiiiiiiitegranne gira nå (annerledes enn å kjøre Golfen min......)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:hoho: Skulle gjerne hatt penger til en Touareg jeg, men tror nok jeg må klare meg med Golfen min (klager ikke på den altså).

Åh, er sliiiiiiten om dagen. Flytter og bærer mye på jobb om dagen så er helt slakt på sofaen når jeg kommer hjem. Ligger med pute i ryggen for å avlaste litt, men er heldigvis like bra igjen dagen etter da. På fredag har jeg siste dag på jobb, kommer ikke til å få gjort noen ting tror jeg. Blir bare sånn " åh, dette er siste gangen jeg gjør dette" "dette er siste gangen jeg spiser lunsj med disse" osv... Bra vi har godteri på fredager så kan jeg trøstespise litt :fnise: (og deppe over at "dette er siste gangen med godteri på fredager på jobb"). Hun i kantina jobber ikke på fredag (og jeg jobber ikke der i morgen) så måtte si hadet i dag, holdt på å begynne og grine. Kommer til å savne henne. Og alle de andre..... Huff, tror jeg må gå uten sminke på fredag altså :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble ikke så trist på jobb på fredag likevel. Egentlig ble jeg ganske irritert da jeg fant ut at hun som er kontorsjef, som er den som har "ansatt" meg, hadde gått uten å si hadet eller noen ting. Synes hun kunne spandert på seg et hadet og kanskje et lykke til videre. Menmen, hun syntes vel ikke det var så viktig da....

I går var jeg hjemme i Drammen på jentejulebord hos ei venninne. Var så koselig å se alle igjen, er ikke så flink til å holde kontakten dessverre. Og så kommer hun ene (med mannen) på nyttårsaften hos oss, det er jo veldig hyggelig at noen kunne. Så da ser det ut til at vi blir 6-7 stk. Tror bestevenninna mi og mannen kommer og så kommer kanskje ei annen venninne også. Men hun er kjempeallergisk mot katter da, så skjønner veldig godt om hun velger å ikke komme. Så da blir det fullt hus likevel, blir koselig :) Elsker å kunne be folk så jeg kommer sikkert til å ta litt av ift mat og pynt :fnise:

Var en tur på Plantasjen i stad og kjøpte fuglemater, så nå har katten underholdning utenfor kjøkkenvinduet. Håper den blir populær, er så koselig med småfugl utenfor vinduet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, katt + fuglemater er litt av et syn! Husker vår gamle Pus, hun kunne sitte i timesvis og se på alle godsakene utenfor vinduet :fnise:

Ble ikke så trist på jobb på fredag likevel. Egentlig ble jeg ganske irritert da jeg fant ut at hun som er kontorsjef, som er den som har "ansatt" meg, hadde gått uten å si hadet eller noen ting. Synes hun kunne spandert på seg et hadet og kanskje et lykke til videre. Menmen, hun syntes vel ikke det var så viktig da....

Dette synes jeg var sløvt. Skjønner godt at du ble litt irritert, det koster så lite å gi en skikkelig avskjed.

Håper ellers alt er bra og at julestemningen er på vei! :) Hyggelig med vennejulebord, det er ofte de hyggeligste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...