Gå til innhold

Kesam, mager kesam og ekstra lett rømme


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Prøvde ut mager kesam til dipp (grønnsaker) og syntes ikke det smakte godt i det hele tatt! Konsistensen var mye tykkere enn rømme og smaken ble veldig annerledes. Hva med vanlig kesam? Er det bedre egnet til dipp? Eller ekstra lett rømme? Hva er "best" å bruke som dipp? :)

Noen andre forslag til sunn snakc? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ekstra lett rømme er veldig god til dip :) prøvde mager kesam her en dag.. Fysj! :-)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanlig kesam er mye bedre enn mager kesam :)

FInns det ekstra lett rømme?? Det visste jeg ikke.. hvor mye kcal er det ifht kesam?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nok en *host* spiseforstyrret *hark* tråd. :fnise: :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nok en *host* spiseforstyrret *hark* tråd. :fnise: :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vanlig kesam funker bedre enn mager kesam, men ekstra lett rømme funker enda bedre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...