Gå til innhold

Sykelig sjalu


christinabe90

Anbefalte innlegg

Dette er vanskelig å skrive egentlig, fordi å innse dette er ikke lett. Men jeg har lenge slitt med følelser som ikke kan være annet enn sykelig sjalusi.

Jeg er en ung jente på 21 år, som har vært sammen med min kjæreste i snart et år. Det har ALLTID vært et stort problem for meg at han har vært i tidligere forhold som varte i 2 år! Jeg klarer ikke å slippe denne følelsen. Heller kan jeg ikke slippe på tanken om at han har hatt flere sexpartnere og tidligere vært utro i sitt tidligere forhold.

Jeg har slitt utrolig mye med mitt selvbilde hele livet, og jeg klarer ikke å se noe positivt med meg selv, og har et stort mindreverdighetskompleks jeg strengt talt burde fått hjelp med. I det siste så har dette blitt så ille at jeg faktisk ikke takler at vi ser på tv og det kommer pene jenter, eller hvis jeg er på en nettavis og det er artikler om pene jenter, så kan det ødelegge hele dagen min, bare tanken på at han ser eller kan se den artikkelen. Vi har hatt store krangler og problemer med porno, fordi jeg føler at han ser på jenter som jeg aldri kan måles med, hvilket som er utålelig rett og slett. De siste seks månedene har vi kranglet 2-3 ganger HVER dag, og det er som regel jeg som starter de. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor han vil være sammen med meg, men jeg elsker han så høyt, og vil bare være pen og verdig for han. Likevel så kan jeg jeg få en kjip dag bare av tanken på at han kan se en pen venninne på facebook o.l. Jeg klarer ikke å stole på han, det er åpenbart, tankene mine hver gang han drar på fest er helt grusomme. Jeg har flere ganger beskyldt han for utroskap selv om jeg innerst inne vet at han ikke har vært utro.

Vet ikke hva jeg skal gjøre, dette er så tungt! Leve med denne sjalusien, og krangle hele tiden med en jeg elsker så høyt. Noen innvendinger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Snakk med fagfolk du. Dette er ikke noe vi på KG kan fikse. Du finne en eller annen måte å se verdien i deg selv på. Det er jo en grunn til at han er sammen med deg og ingen andre. Kom deg til fagfolk, for din og for kjærestens skyld. Lykke til :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...