Gå til innhold

Han har dårlgi sexlyst


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi møttes i jula 2010 og har mer eller mindre hengt sammen hver eneste dag siden. I begynnelsen hadde vi mye sex, men det ble ikke veldig god sex av det. Han kom veldig kjapt, men vi kunne i det minste kjøre på med flere omganger. Da virket han veldig kåt på meg.

Bare etter noen få måneder dabbet det av. Det virker som han lett faller inn i en dårlig sirkel der han stresser for mye, jeg mistenker at det ødelegger sexlysten hans. Sommeren 2011 dro vi to uker til syden sammen, så mye sex har vi aldri hatt før. Da var det hver dag opptil flere ganger om dagen. Varmen har nok mye å si, det forteller meg at det tildels er der.

Nå kan det gå over en måned mellom hver gang vi har sex. Han har bare utført oralsex på meg en gang. Han liker ikke å tungekysse. Jeg har derimot gitt ham oralsex ørten ganger, er også ganske åpen i senga på å prøve mye forskjellig og viser også åpenlyst at jeg har lyst på ham ...

Han har på en måte tatt en mer kvinnelig rolle i forholdet, er langt mer fokusert på nærhet, å sove inntil meg, å klemme, kose og sånt. Ikke så flink til å bruke ord, men veldig flink på å gi masse kos og nærhet.

Jeg har behov for å komme nesten hver eneste dag og det blir til at jeg bruker mye porno som hjelpemiddel. I tillegg slapper jeg lite av når vi endelig har sex sammen, så det blir vanskelig å komme sammen med ham. Har flere vært eller er i samme situasjon? Har dere råd å gi?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...