Gå til innhold

8 uker gammel katt og trenger å vite....


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Trenger katten noe slags vaksinajon (vet ikke hvordan det bokstaves) i dette alderen? Når burde jeg tar katten inne for å ble undersøkt osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror ikke du trenger å vaksinere katten din allerede nå. Men det er selvsagt betinget av at den enda bare er inne. Så fort den lever et liv hvor den kommer i fysisk kontakt med andre katter, bør den være vaksinert. Det samme gjelder for ormekurer som bør taes forebyggende (ormekurer fåes kjøpt reseptfritt på apoteket, det er bare å spørre. Men dersom din lille kattunge ikke har ormer nå, trenger den heller ingen ormekur enda).

Ellers så er det en veldig liten katt du har fått deg, de bør helst ikke taes fra moren sin før de er 11 uker gamle. Du bør kjøpe kattemelk til den i butikken, siden den er så ung har den bruk for næringsstoffene som er i denne melken. Ønsker deg lykke til og håper du får mange gode opplevelser sammen med kjæledyret ditt, det er flott å ha et lite nøste å bli glad i og være sammen med!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er viktig med både vaksine og ormekur! Og det gjelder også innekatter. Skosåler bringer med seg smitte :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

katten din skal ha ormekur uanz om du ikke vet om den har orm i magen, sannsynligheten for at den har det er høy!!!den beste heter panacur og fåes på apoteket, denne skal du helst gjenta en gang i halvåret!apotekteknikeren(han/hun som står i kassen) som jobber der vet hva du skal ha og hvordan du skal bruke det.hvis du er i tvil, ta kontakt med din nermeste vetrinær...katten din skal også ha en fel-o-vax IV vaksine ved 12 ukers alderen og gjentas 4 uker etterpå.dette er en trippelvaksine som dekker de viktigeste sykdommene...hvis du bor i et traffikert miljø så bør du microchippe katten.da setter de inn en microchip i nakken til katten som har all data om deg og katten din. så hvis katten blir vekk har viking, politiet, falken, vetrinærene en data leser som ser hvem sin katt det er. så hvis katten blir påkjørt, funnet eller no får du beskjed om hva som har skjedd med den i stedet for at du sitter hjemme og ikke aner hvor katten din er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...