Gjest Primula Skrevet 11. januar 2004 #1 Del Skrevet 11. januar 2004 Jeg har egentlig lært at man ikke skal fryse ned ting to ganger, men jeg spør likevel jeg: Tok opp en hel seifilet i dag. Laget ca halvparten i dag, og tenkte å ha resten imorgen men nå er vi invitert bort på middag. Går det an å fryse den ned igjen? Den har ligget i kjøleskap hele tiden.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 11. januar 2004 #2 Del Skrevet 11. januar 2004 Det ville jeg gjort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 11. januar 2004 #3 Del Skrevet 11. januar 2004 Hvis du skal fryse den ned igjen bør du tilberede den først. Kok eller stek den, så er det vel trygt å fryse den ned igjen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå