Gå til innhold

Rare ting folk gjør på kollektivtransport


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Bare fra dagens reise med t-banen kan jeg ramse opp i fleng:

Setter igang smalltalk med personer som har ipod med hodetelefoner på full guffe

Setter seg midt mot meg når banen er nesten tom, og nistirrer i ett kvarter i strekk

Setter barnevogna si så den okkuperer fire klappseter (istedenfor å sette seg selv på det ytterste og vogna ved siden av)

Skviser seg ned i setet ved siden av meg, med halve armen og hele veska på mitt fang. Blir sittende sånn selv om folk går av og det blir god plass

Løfter ungen sin opp og planter de sølete støvlene hans godt nedpå tøysetet

Ser rasende på oss som sitter i klappseter og forteller høylytt at klappsetene skal IKKE brukes i rushtiden (en regel jeg har gått glipp av)?

Om noen skulle være i tvil er det altså ikke samme person som gjorde alt dette. Kan ta med en fra egen munn også, da jeg skulle bytte bane og presterte å si (før støvet har lagt seg etter Mokkmannsaken): Oi, her er det SVART av folk! Selvsagt fikk jeg mange iltre blikk, selv om jeg egentlig synes det burde fremgå hva jeg mente. :gjeiper:

Har dere flere historier?

 • Liker 34
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opplevd en jente som lakket neglene sine. Typen hennes så lettere flau ut og bussen lukter dritt! (og det kommer fra en jente med unormal neglelakk-mani... Sier litt om hvor irriterende det var)

 • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det merkligste jeg har opplevd var en mann på bussen som klipte håret sitt med en neglklipper... (Husker dette enda og må jo være nærmere 10 år siden dette skjedde...)

 • Liker 28
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var under litteraturfestivalen på Lillehammer da jeg tok bussen inn til byen... Det pleier å dukke opp et par sære folk i byen da...

Det var tydeligvis en dikter/filosof på bussen den dagen. Han satt med en tom flaske i hånda og snakket høyt og sakte mens han skiftet hånd å holde flasken med osv. 'Jeg har en flaske i min høyre hånd...... Nå har jeg en flaske i min venstre hånd, jeg har altså ikke lenger en flaske i min høyre hånd. Den er i den venstre.'

så skulle han av, og kastet flaska i søppelkurven på bussen... 'Nå kastet jeg flasken i søppla.... Jeg har ingen flaske lenger nå'..

Noe i den duren :P Hahahaha snåling.

 • Liker 47
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opplevd en jente som lakket neglene sine. Typen hennes så lettere flau ut og bussen lukter dritt! (og det kommer fra en jente med unormal neglelakk-mani... Sier litt om hvor irriterende det var)

Jeg har flere ganger sett en jente som sminker seg. Og da snakker jeg om så total maskering at det knapt er noe igjen av hennes egentlige utseende etterpå. Jenta er etter mitt syn normalt pen før hun begynner, etterpå er det et dukkefjes. Men greit nok, det er hennes valg. Det jeg synes er rart er at en som bruker så mye sminke ikke har noe mot at en haug fremmede folk ser på hele prosessen. Nesten enklere å forstå de som ikke tør å gå ut uten sminke i det hele tatt.

Jeg må forresten i samme slenge nevne "de koselige". Hver dag på vei til jobb ser jeg noen folk som ser så snille og greie ut at jeg får lyst til å følge etter dem til deres jobb og søke der. Vet ikke helt hva det er med dem, jeg får bare lyst til å være i deres gjeng. :rodmer:

(og det er ikke mange jeg kan si det samme om på t-banen). :fnise:

 • Liker 28
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg så en gang en mann som hadde med egen stol på trikken. Folk smilte og lo av ham, men etter hvert som det ble fullt fikk han nok noen misunnelige blikk. :)

 • Liker 28
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Belle Gunnes

For et par uker siden satt det en dame på bussen og lekte med sine nyinnkjøpte Lactal vagitorier... i rushen i Oslo.

Her er morgen satte jeg meg feil - jeg satte meg ved siden av en fyr, som spiste frokosten sin. Brødskive med ridderost!! *pjuk*

 • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hatt noen morsomme episoder.

Bare de triste som inneholder slite menn og damer som fråder og skriker om Gud til politiet henter dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Belle, avataren din fikk meg til å tenke på de stengene på t-banen som unger tilsynelatende MÅ slenge seg rundt og rundt (tenker du ganske sikkert ikke har hørt den før). Så der sitter jeg småkvalm og prøver å ikke fokusere blikket på dem, for da spyr jeg. :gjeiper:

 • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opplevde en gang å sitte på bussen med en ungdom som pratet i telefonen om aborten hun skulle gjennomføre om et par dager.

 • Liker 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde en mann langt ut i bussen som var paranoid tror jeg jeg trodde det var en baby som gråt, men det hørtes liksom ut som en litt merkelig gråt. Blanding av baby og Gollum gråt på en måte. Når jeg oppdaget at det var han fikk jeg helt ståpels. Det virket klin umulig at han kunne lage denne lyden.

Når han gikk av bussen sammen med meg rote han "jævla terrorister", var veldig glad for at han gikk en annen vei.

Endret av Wesla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk med sekk. Og spesielt unger med sekk, som svinger seg rundt og klasker sekken i hodet på samtlige.

 • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fine, fulle fyren på t-banen i London som underholdt hele vogna med sin magiske, snakkende pizza :rodmer: Buktalerens nye bestevenn: pizzaesken!

Kassegitarer og diktlesing (gjerne i kombinasjon) er klassikere. 30 drygt gira Rangers-supportere i overetasjen av bussen noen timer før Old Firm har også sin underholdningsverdi.

Og noen ganger er det personalet som står bak fascinerende hendelser: tok nattbussen til London, våkna midt i ingensteds av at bussen sto stille og masse hamring på utsiden. Titta ut vinduet, og der sto sjåføren og prøvde å hamre et eller annet fast i bussen under en luke på siden av bussen. Prøvde flere ganger før han trakk på skuldrene, slengte denne ukjente delen ut i skauen, lukka luka og gikk inn i bussen for å kjøre videre. "If it won't stick, we probably don't need it"

 • Liker 37
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satt på T-banen midt i rushtiden på vei hjem, damen ovenfor meg behynner skifte pleie på babyen sin. Litt rart synes nå jeg.

En ting jeg alltid irriterer meg over er når folk ikke kan vente med å gå inn på bussen/t-banen til alle de som faktisk er på vei ut har kommet seg av. Hvorfor må disse menneskene på død og liv presse seg mellom menneksene som er på vei av? Akkurat som om de på død og liv må ha en sitteplass.

En annen ting som irriterer meg er når folk har volumet på ipoden sin så høyt at hele bussen hører det.

Kanksje ikke rare ting, men måtte bare få det ut :gjeiper:

 • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det er en fyr som er velkjent her i byen, som alltid tar den samme strekningen. Alle bussene har slike numre på seg innvending, akkurat som en id, og dette husker han og må fortelle det til alle som kommer på. Og trykker man for tidlig på knappen får man kjeft av samme fyren. Han snakker også for seg selv og lager sånner "racer-bil-lyder" hver gang bussen svinger.

Mvh Yvonne :heiajente:

 • Liker 21
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har flere ganger opplevd at når jeg sitter ved siden av en tykk person som opptar halvannet sete, så kommer det noen og sikter seg inn på de 20 cm med "ledig" plass mellom oss, og deiser nedpå med hele sin vekt uten å bry seg om at det faktisk ikke går. Ikke bryr de seg heller når man prøver å si fra på en vennlig måte at det er vondt. Så jeg må reise meg og stå istedet.

Hallo? Det hjelper ikke at det i utgangspunktet skal være plass til like mange folk som antall seter, når det faktisk ikke ER det! :murvegg:

Er det sånn at de ikke er klar over sin egen størrelse, eller mener de at de har mer rett til å sitte enn de som allerede sitter der?

Et annet fenomen er når det er helt stappfullt, og så kommer det noen og SKAL med selv om det ikke er plass, og blir stående i døra sånn at den ikke får lukket seg. Så der blir banen stående da. Stable i høyden? :klaske:

 • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om man sitter mye på buss (og uheldigvis har glemt iPoden hjemme), så overhører man ofte ufrivillig mange samtaler om det ene og det andre. Sladring, tørrprat og intime samtaler. Veldig intime samtaler!

Jeg synes folk som bretter ut alle slags intime detaljer om livet sitt, uten å bry seg nevneverdig om at andre på bussen hører det, er rare.

 • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var buss for tog en vakker dag for noen år siden.

Jeg og en venninne setter oss helt bakerst i bussen. Foran oss sitter det en dame. Når bussen begynner å kjøre tar hun opp avisen og begynner og bla. Tilsynelatende avisen... Inni avisen har hun nemlig gjemt et pornoblad som hun koser seg med.... Dette var en flott "frognerfrue" sånn utseendemessig. Koselig.

 • Liker 39
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
 • Opprett ny...