AnonymBruker Skrevet 10. september 2011 #21 Del Skrevet 10. september 2011 Det skal for øvrig ikke være noe problem å jobbe med mat selv om man er kraftig forkjølet, så lenge man tar hygienen ekstra alvorlig. Ikke hoste i maten, vaske og helst sprite hendene hver gang man har snytt seg eller hostet i hendene. Det stemmer overhodet ikke. Det er en rekke forskrifter med hjemmel i matloven som eksplisitt forbyr all håndtering av næringsmidler og alt opphold på steder som håndterer næringsmidler dersom man er bærer av noe som kan smitte via næringsmidler. Det meste generelle er næringsmiddelhygieneforskriften. Utover dette har du diverse forskrifter for de ulike typene næringsmiddelproduksjon. Dette betyr dog ikke at man slipper å ha legeerklærling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2011 #22 Del Skrevet 14. september 2011 Takk så mye for svar alle sammen, ser ut som om det ordner seg for meg :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå