Gå til innhold

HJELP - Tvungen på jobb med feber


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det skal for øvrig ikke være noe problem å jobbe med mat selv om man er kraftig forkjølet, så lenge man tar hygienen ekstra alvorlig. Ikke hoste i maten, vaske og helst sprite hendene hver gang man har snytt seg eller hostet i hendene.

Det stemmer overhodet ikke. Det er en rekke forskrifter med hjemmel i matloven som eksplisitt forbyr all håndtering av næringsmidler og alt opphold på steder som håndterer næringsmidler dersom man er bærer av noe som kan smitte via næringsmidler. Det meste generelle er næringsmiddelhygieneforskriften. Utover dette har du diverse forskrifter for de ulike typene næringsmiddelproduksjon.

Dette betyr dog ikke at man slipper å ha legeerklærling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...