Rannva Skrevet 18. november 2003 #1 Del Skrevet 18. november 2003 Jeg laget Creme Brulee i helga, fant oppskrift på tv2.no/art of taste. Dessverre har jeg ikke "brennemaskin" (aner ikke hva det heter) til å smelte sukkeret på toppen med, så jeg satt dem under grillen i stekeovnen som oppskriften foreslo. Dette resulterte i at hele saken ble varm og flytende. Noen her som har erfaring med dette? Det er første gang jeg prøver, og muligheten for at jeg har gjort noe feil er høyst tilstedeværende.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 18. november 2003 #2 Del Skrevet 18. november 2003 Du må sette den helt oppunder grillen, veldig kort tid, slik at sukkeret smelter før resten av greia blir varm. Og grillen på nesten full guffe, prøv deg fram, og lykke til neste gang! Hjelper også hvis du har litt dypere boller, slik at det blir liten overflate i forhold til dybden, hvis du skjønner hva jeg mener. Går også an å bruke sånn skibrenner, hvis du har det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå