Fantomina Skrevet 14. april 2011 #21 Skrevet 14. april 2011 (endret) - Endret 23. februar 2015 av Fantomina 1
AnonymBruker Skrevet 14. april 2011 #22 Skrevet 14. april 2011 Grove horn med bacon, løk, paprika og ost. Hærlish! 1
Gjest Emera Skrevet 14. april 2011 #23 Skrevet 14. april 2011 After Eight-brownies :D De var veldige gode, men sukkermengden kunne lett vært halvert. Vil forresten oppfordre alle til å legge ved oppskrifter eller link til oppskrifter til det de har bakt! De så jo bare helt vidunderlige ut! Jeg har også ønsket å redusere sukkermengden i brownies, men nettopp sukkeret er jo med på å lage den litt seige konsistensen på de kakene. Synd(ig) men sant. Det jeg bakte sist var brød. Bruker ikke oppskrift lenger, men tar hva jeg har.
Gjest Lille-pus Skrevet 14. april 2011 #24 Skrevet 14. april 2011 Det var grovbrød (i går) Oppskrift er, som Flowers sier, ettersom hva som er i huset (og hva jeg har lyst til putte oppi). I går ble det med linfrø, solsikkefrø, müsli, havrekli, hvetekim, grov sammalt rug, grov sammalt hvete, havregryn, fin sammalt hvete og litt siktet hvetemel, rapsolje, honning, gjær og skummet kultur .... tro hva det blir i brødene neste gang ?
Kvist Skrevet 15. april 2011 #25 Skrevet 15. april 2011 Marshmallows Ikke smakt enda, de må kjøle seg ned først. Ser hvite, søte, seige og deilig ut så jeg gleder meg til lørdag
DocDaisy Skrevet 15. april 2011 #27 Skrevet 15. april 2011 Minibananmuffins med sjokoladebiter :gjeiper:
Ma03 Skrevet 16. april 2011 #29 Skrevet 16. april 2011 Det siste jeg bakte var marsipankake, fylt med: vaniljekrem og hakket sjokolade i et lag og pisket fløtekrem og rørt bringebær i et annet lag. Namnam
Gjest Navifairy Skrevet 16. april 2011 #30 Skrevet 16. april 2011 En hvit versjon av disse: http://www.passionforbaking.com/blog/2010/04/25/ekstra-m%C3%B8rk-sjokolademouse-kjeks/ Skulle eeegentlig lage de med 70% sjokolade, men så glemte jeg den helt i mikroen og da ble det brent
Pingting Skrevet 16. april 2011 #31 Skrevet 16. april 2011 Jeg fant nettopp en oppskrift på brownie-muffins. Er ikke synsk ellerno, men jeg spår at det blir baking snart.
chikako Skrevet 16. april 2011 #32 Skrevet 16. april 2011 Jeg fant nettopp en oppskrift på brownie-muffins. Er ikke synsk ellerno, men jeg spår at det blir baking snart. Jeg er synsk, og jeg ser at du skal bake snart. Altså må du nesten det!
Pingting Skrevet 16. april 2011 #33 Skrevet 16. april 2011 Jeg er synsk, og jeg ser at du skal bake snart. Altså må du nesten det! Jeg må bake sånn at din synskhet skal gå i oppfyllelse? Nå ble jeg litt skeptisk til de evnene dine, assa! Uansett: OK, da.
chikako Skrevet 16. april 2011 #34 Skrevet 16. april 2011 (endret) Jeg må bake sånn at din synskhet skal gå i oppfyllelse? Nå ble jeg litt skeptisk til de evnene dine, assa! Uansett: OK, da. Du kan ikke unngå skjebnen. Best å få de muffinsene i ovnen først som sist! Endret 16. april 2011 av chikako 1
Malum Skrevet 16. april 2011 #35 Skrevet 16. april 2011 Jeg skal sette igang med å bake eplekake nuh!
Tears.of.the.Sun Skrevet 16. april 2011 Forfatter #36 Skrevet 16. april 2011 I morges stod jeg opp tidlig for å bake "Better than sex" sjokoladekake, da jeg skal ha hele 10 vakre jenter på besøk i kveldningen
Pingting Skrevet 16. april 2011 #37 Skrevet 16. april 2011 Men dere bakemennesker: har ikke tenkt over det før, men merker amn stor forskjell på om det er kakao eller sjokoladeplate i oppskriften? Har begge deler hjemme. Muffinoppskriften er med kakao, men det kan jo alltids byttes ut...
Tears.of.the.Sun Skrevet 16. april 2011 Forfatter #38 Skrevet 16. april 2011 Men dere bakemennesker: har ikke tenkt over det før, men merker amn stor forskjell på om det er kakao eller sjokoladeplate i oppskriften? Har begge deler hjemme. Muffinoppskriften er med kakao, men det kan jo alltids byttes ut... Jeg tror at noen ganger er det viktig å ha oppi kokesjokolade hvis oppskriften krever det. Og da går det oftere på konsistens enn smak. Hvis man skal lage for eksempel fondant eller skjokolademuffins som er flytende inni. Men, i vanlige kaker og vanlige muffins tror jeg ikke det har noe å si om man bytter ut noe med noe annet. Det smaker garantert ikke nøyaktig det samme, men det blir garantert like godt
Mischa Skrevet 16. april 2011 #40 Skrevet 16. april 2011 Men dere bakemennesker: har ikke tenkt over det før, men merker amn stor forskjell på om det er kakao eller sjokoladeplate i oppskriften? Har begge deler hjemme. Muffinoppskriften er med kakao, men det kan jo alltids byttes ut... Ja stor forskjell! Kakao gir jo bare kakaosmak, mens sjokoladeplate gir jo både kakaosmak, fett og sukker! 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå