Gå til innhold

Hva bakte/lagde du sist?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenkte det kunne vært morro å hatt en lignende tråd om baking/laging av mat som ikke er middag, sånn som middagstråden :) Jeg er ofte her inne på "mat og drikke" for å få idèer til hva jeg kan bake. Enten det er kaker, pizzasnurrer, boller eller brød. Jeg beklager hvis det fins en slik tråd fra før.

Det siste jeg bakte var brødpudding med sjokoladesaus :)

Skrevet (endret)
Grove scones med fetaost, purre og skinke. Kjemperaskt, sunt, billig og veldig godt! Endret av Pingting
Skrevet

Firkløverkremkake :) Det er lenge siden... :(

Skrevet

Jeg lagde gulrotmuffins i dag.

  • Liker 2
Skrevet

Grove rundstykker. Baker det omtrent én gang i uka, og baker litt på slump etter hva jeg har i skapet. Denne gangen puttet jeg litt valnøtter i.

  • Liker 1
Skrevet

Bacon, cheddar og gressløk-scones og Eple- og kanelscones. :sikle:

Skrevet

Eltefrie brød! Ett med havre og ett med rug. Har fått brødbakedilla ;)

Brukte disse to oppskriftene som utgangspunkt.. havre (droppet rugmelet)

rug(brukte fint og grovt rugmel og hadde i 50g solsikkekjærner)

Skrevet

Granola bars med rosiner og aprikos, og grovt eltefritt brød. Brødet ble faktisk litt i groveste laget, man blir METT av ei skive.

  • Liker 1
Skrevet

Guacemole dip til potetgull og grønnsaker som kos. :nigo:

Skrevet

Brød og deretter sjokolademuffins :)

Gjest idakaroline
Skrevet

Marsipankake og sjokoladekake :)

Skrevet

Sjokolademuffins

Skrevet

Rugbrød.

Jeg baker brød flere ganger i uka, så da blir det jo alltid til at jeg bakte brød sist :tristbla:

Før det bakte jeg coulant - det var godt!

Skrevet

Granola bars med rosiner og aprikos, og grovt eltefritt brød. Brødet ble faktisk litt i groveste laget, man blir METT av ei skive.

Hvor mye grovt mel og hvordan gikk det med hevinga? Har hørt at det er litt vanskelig å få til skikkelige grove brød med denne metoden så hører gjerne din erfaring :)

Skrevet

Sjokolademuffins.

Skrevet

Hvor mye grovt mel og hvordan gikk det med hevinga? Har hørt at det er litt vanskelig å få til skikkelige grove brød med denne metoden så hører gjerne din erfaring :)

Øhm, fulgte en oppskrift jeg fant på en eller annen blogg. Den sa 50 g hvetekli og 450 g hvetemel. Men jeg hadde ikke vanlig hvitt hvetemel så jeg brukte en svensk type hvetemel med fullkorn. Ser ut som en blanding av vanlig og sammalt egentlig. Og så hadde jeg i en dæsj linfrø.

Hevet ikke like bra som andre eltefrie jeg har laget, så brødet ble lavere og tyngre enn ønsket. Men ikke så flatt som "vanlige" oppskrifter jeg har fulgt på så grove brød.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...