Gå til innhold

FPU lederens overgrep og dekningen i VG og TV2


Gjest Martyr

Anbefalte innlegg

Gjest Martyr

Det Trond Birkedal gjorde var helt forkastlig. Når 15 åringen varslet FRP om det som hadde skjedd burde de kanskje ha handlet annerledes, kanskje ikke. Så lenge motparten nekter er ikke slike saker lette, det kan jo tenkes vedkommende er uskyldig. En jusprofessor sier frp har handlet riktig.

Det jeg reagerer på er VG's dekning av denne saken. I flere dager så har denne saken vært på toppen av VG.nett og ellers fått masse spalteplass i VG. I mange tilfeller gjentar VG seg selv, føler at fremstillingen virker som en kampanje.

Eller så har VG og Dagbladet nå i flere uker forsøkt å lage sensasjon av Libja og Atom krisen i Japan. Ofte er mye av det de sier direkte feil. Slik som "Folk rømmer Tokyo i panikk" osv osv. Fremstillingen virker helt annerledes en den man får i saklige medier slik som i BBC World. Merker også en sensasjons trang i TV2, i flere dager sa de at det var hull på reaktoren (ca 1 uke siden) da hadde de allerede sagt i BBC at det trolig ikke var hull på reaktoren. Deretter sa flere ganger at plutonium var det giftigste grunnstoffet man kjente til. Dette er selvsagt feil, det er mange andre farligere stoffer bla polonium.

Vi er i ferden med å få dårligere presse her i landet, snart bare Aftenposten igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...