Gå til innhold

Kald sjokoladekake med nøtter


-Fisken-

Anbefalte innlegg

400 g mørk kokesjokolade

125 g usaltet smør

150 g grovknuste Digestivekjeks

50 g pinjekjerner

50 g grovhakkede pistasjenøtter

100 g grovhakket ingefær (kan sløyfes)

50 g kakao

1 ts malt kanel

Melis til dryss

Slik gjør du:

Smelt sjokolade og smøri vannbad over svak varme. Rør inn alle de andre ingrediensene unntatt melis. Kle kakeformen med matpapir. Hell over massen i formen og jevn godt ut med en smørkniv. Dekk medmatpapir og la stå i kjøleskapet natten over.

Kaken taes forsiktig ut av formen før servering, dryss om ønskelig med melis.

(OBS: Kaken kan lagres inntil 3 dager i kjøleskapet)

Har ikke prøvd denne kaken selv ennå, men den hørtes god ut, også er det litt moro med litt variasjon :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres spennende ut! :D Men vet du om det er snakk om syltet ingefær? Innbiller meg at det må bli litt rart med fersk, rå ingefær i en kake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...