-Fisken- Skrevet 30. oktober 2003 #1 Del Skrevet 30. oktober 2003 400 g mørk kokesjokolade 125 g usaltet smør 150 g grovknuste Digestivekjeks 50 g pinjekjerner 50 g grovhakkede pistasjenøtter 100 g grovhakket ingefær (kan sløyfes) 50 g kakao 1 ts malt kanel Melis til dryss Slik gjør du: Smelt sjokolade og smøri vannbad over svak varme. Rør inn alle de andre ingrediensene unntatt melis. Kle kakeformen med matpapir. Hell over massen i formen og jevn godt ut med en smørkniv. Dekk medmatpapir og la stå i kjøleskapet natten over. Kaken taes forsiktig ut av formen før servering, dryss om ønskelig med melis. (OBS: Kaken kan lagres inntil 3 dager i kjøleskapet) Har ikke prøvd denne kaken selv ennå, men den hørtes god ut, også er det litt moro med litt variasjon Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 31. oktober 2003 #2 Del Skrevet 31. oktober 2003 Høres spennende ut! :D Men vet du om det er snakk om syltet ingefær? Innbiller meg at det må bli litt rart med fersk, rå ingefær i en kake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 31. oktober 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 31. oktober 2003 Det vet jeg ikke.. Det stod det desverre ikke noe om.. :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå