Gå til innhold

Spaghetti Carbonara- den beste oppskriften!!


Rachel

Anbefalte innlegg

Himmelsk Spaghetti Carbonara

4 porsjoner (eller 2 veldig store)

250 g spekeskinke

4-6 båter hvitløk

2 ss olivenolje

ca. 120 g spaghetti

ca. 4 ss revet parmesan

2 ss frisk timian, evt. 1 ts tørket

1. Skjær hvitløk (antall båter etter behag) i løvtynne skiver. Fres dem i en gryte med olivenolje. (Pass på at de ikke blir brune)

2. Skjær spekeskinke i terninger og fres dem forsiktig i en panne.

3. Kok spagetti etter anvisning på pakken og hell den over i den varme gryten med olivenolje og hvitløk. slutten av steketiden.

4. Hell deretter de varme spekeskinketerningene over det hele og bland forsiktig.

Serveres varmt med finhakket timian, et dryss parmesanost og kvernet pepper.

Kjempegodt med rødvin til!!

Gi tilbakemelding dersom det blir prøvd av noen, da. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hørtes veldig godt ut!!

Men carbonara? Uten egg og fløte??

Enig, men litt uenig i navnet på retten.

Spagetti carbonara er den mest kjente spagettirettenmed fløre og egg.

Er en liten kjøkken fascist :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mulig jeg husker feil nå, men jeg tror faktisk ikke det skal være fløte i en ekte Carbonara, bare egg / eggeplommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok da, da er vel dette en fake-carbonara da... :ler: Knallgodt er det ivertfall! Kjøper spekeskinken i skiver jeg, og klipper den opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...