Rachel Skrevet 29. oktober 2003 #1 Del Skrevet 29. oktober 2003 Himmelsk Spaghetti Carbonara 4 porsjoner (eller 2 veldig store) 250 g spekeskinke 4-6 båter hvitløk 2 ss olivenolje ca. 120 g spaghetti ca. 4 ss revet parmesan 2 ss frisk timian, evt. 1 ts tørket 1. Skjær hvitløk (antall båter etter behag) i løvtynne skiver. Fres dem i en gryte med olivenolje. (Pass på at de ikke blir brune) 2. Skjær spekeskinke i terninger og fres dem forsiktig i en panne. 3. Kok spagetti etter anvisning på pakken og hell den over i den varme gryten med olivenolje og hvitløk. slutten av steketiden. 4. Hell deretter de varme spekeskinketerningene over det hele og bland forsiktig. Serveres varmt med finhakket timian, et dryss parmesanost og kvernet pepper. Kjempegodt med rødvin til!! Gi tilbakemelding dersom det blir prøvd av noen, da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Skrevet 29. oktober 2003 #2 Del Skrevet 29. oktober 2003 Hørtes veldig godt ut!! Men carbonara? Uten egg og fløte?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 29. oktober 2003 #3 Del Skrevet 29. oktober 2003 Hørtes veldig godt ut!! Men carbonara? Uten egg og fløte?? Enig, men litt uenig i navnet på retten. Spagetti carbonara er den mest kjente spagettirettenmed fløre og egg. Er en liten kjøkken fascist :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. oktober 2003 #4 Del Skrevet 29. oktober 2003 Det er mulig jeg husker feil nå, men jeg tror faktisk ikke det skal være fløte i en ekte Carbonara, bare egg / eggeplommer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rachel Skrevet 29. oktober 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 29. oktober 2003 Ok da, da er vel dette en fake-carbonara da... Knallgodt er det ivertfall! Kjøper spekeskinken i skiver jeg, og klipper den opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 29. oktober 2003 #6 Del Skrevet 29. oktober 2003 Carbonara eller ikke, det hørtes i hvert fall veldig godt ut! :D Vurderer sterkt å prøve den en dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå