Gå til innhold

creme fraiche og rømme


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Joda, det kan du godt bruke om hverandre, særlig seterrømme og creme fraiche. Lettrømme har en litt annen konsistens når du rører den opp, den kan virke litt tynnere, men som regel kan du bruke den óg til det meste (noen mener at man ikke skal bruke lettrømme i varm mat, men det gjør jeg og det går helt utmerket).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

creme fraiche er vel utmerket til å bruke i varm mat. Den skiller seg ikke..

Dessuten er den nydelig i dip og i dressinger. Vi bruker creme fraiche i stedet for rømme til f.eks. taco ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Creme Fraiche kan også brukes til gratinering! Blandes med ost, så får man en litt annerledes konsistens enn når man bare bruker ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I desperasjon brukte jeg creme fraiche i stedet for rømme i vafler for et par uker siden - og de vaflene ble kjempegode! Noget fete, fordi jeg glemte å redusere smørmengden, men kjempegode :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...