followURdreams Skrevet 7. mars 2011 #1 Del Skrevet 7. mars 2011 Jeg trenger litt hjelp. Skal lage matplan, og følge disse retningslinjene om hvor mye man skal ha hvert måltid. Har i dag vært på første kursdag, og det var mye informasjon på en gang, så jeg fikk ikke helt med meg dette. Når jeg skal sette opp denne planen, så er det jo 220 kcal på frokost. 220 på lunsj. 400 på middag osv. (har meny 2/3) Spøsmålet mitt er: hvor skal jeg putte inn melke og frukt rasjonene hver dag? skal jeg sette litt på frokost, litt på lunsj eller? da blir jo totalsummen over 220 kcal på frokost for eksempel. men hvis jeg ikke gjør dette, så ender jeg opp med litt over 1200 kcal og ikke 1600 som det står i planen :S Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fluffe Skrevet 7. mars 2011 #2 Del Skrevet 7. mars 2011 Altså jeg følger grethe roede greiene på nette som er gratis. Der er frukt og melk egen kategori som skal fordeles utover dagen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå