Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...
Gjest Caitlin

Vet dere hva???

IM BACK :laugh:

:hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad:

Mistenker at D vitaminlageret mitt er fyllt godt opp igjen for blodsukkeret er jammen ikke noe bedre :lol:

Vår, sol og LYSET :sol: gjør nok også noe!

Og, merkeligst av absolutt alt!!!!!!

Jeg trives på NAV :daane:

Den plutselige energi-inntrengningen i livet mitt gjorde at jeg som vanlig trodde jeg var supermann og ilte avgårde på trening på onsdag. Hvilket selvsagt igjen førte til akutte og intense smerter i størsteparten av alle muskler jeg tok fullstendig på senga. Må få lov til å ytre ønsker om handicap-armlener på alle doer jeg skulle forville meg inn på. De som står utenfor må i allefall lure på hva som foregår når jeg senker meg ned på og opp av doen, for det fåregår dessverre ikke i stillhet....

Juhu :kyss2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Kanskje vi treffes en dag da Beib :jepp:

Det må jo være mulig å få til! Siden vi har snakket om det i all evighet er det kanskje på tide :fnise:

I dag er jeg litt mindre stiv og klarer sånn nesten å bevege meg normalt igjen! Får prøve å gå en tur litt senere og se om det mykner opp litt. Mannen står på verandaen og griller så snart blir det grillmat og kanskje til og med en sommerøl jeg fant i butikken :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Fillern....

Jeg søkte jo på jobb hos denne tannlegen som skulle ha tannhelsesekretær. Det var mye frem og tilbake, intervju på tlf, intervju på tannklinikken med utfylling av papirer og svar på ørten sider med spm, og i dag også en dag jeg skulle være på klinikken for å se hva det gikk ut på og hvordan jeg fungerte - avsluttet med ENDA flere spm på ark :overrasket:

Kjenner at jeg er sååå usikker her, for jeg vet ikke om jeg vil ha, eller ... om jeg tør å ta, bør ta, .. jobben - HVIS jeg får tilbud om den... :klaske:

Jeg er jo i arbeidspraksis på NAV. Der trives jeg mot antatt veldig godt og føler at jeg er på tur inn i systemet og skjønner noe. Tror jeg ganske raskt er godt innlært her og har hyggelige kollegaer. I tillegg vet jeg at en av de som jobber her er gravid og skal ut i permisjon/ferie alt i juni dvs det blir et ledig årsvikariat. Jeg har jo da kommet godt inn i jobben by then og kanskje en sjanse på jobben, men det vet jeg jo ikke... I tillegg kan jeg risikere at NAV finner ut at jeg fungerer så godt i jobben at jeg er ferdig avklart og blir hivd over på arbeidsledig isteden for arbeidsavklaring, noe som vil si null mer penger...

NAV jobben vil være bedre betalt enn tannhelsesekretærjobben, men NAV jobben er vikar mens den andre er fast. Jeg kjente på "utprøvingen" av tannhelsesekretærjobben at jeg ble ganske så sliten i ryggen og ser helt klart at jeg kommer til å slite en del i forhold til å jobbe 100% der, men jeg vet ikke om det er en overgang eller om det blir et langvarig problem. I tillegg var det MYE å sette seg inn i, sånn praktisk, og jeg har, selv om jeg prøver utrolig godt å skjule det - tannlegeskrekk selv...

Hva i huleste skal jeg gjøre :murvegg:

HVIS jeg får tilbud om jobben hos tannlegen skal jeg da ta den?

Noen som kan hjelpe meg litt? Hva tror dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Katee

Jeg ble sliten bare av å lese om tannlegen, så jeg forstår veldig godt om du er skeptisk til å ta den jobben. Får du noe tilbakemelding fra Nav slik at du vet litt hvor du står? Hadde jo vært supert om du fikk det vikariatet. Kanskje noen av de du jobber med kunne "gå god" for deg og anbefale deg til jobben?

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Får ingen innspill av NAV nei, de vil nok ikke at jeg skal si ned til et tilbud om jobb utenfra for å vente på en hos dem i allefall... De vil vel ikke godta noe hvis det ikke er helsemessige grunner til at jeg ikke kan klare det, og det er jo litt vanskelig å si hvordan det vil bli på sikt, selv om det var et dårlig tegn å få vondt etter 3 timer :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje lurere å holde seg hos NAV i så fall? :vetikke: de kan vel ikke bare kicke deg ut? :hakeslepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Katee

Men du har lov å si nei, har du ikke? Jeg tenker også at det er et dårlig tegn å bli dårlig etter 3 timer :sukk: Får de vite om du takker nei? Beklager min uvitenhet her altså. Syns egentlig at det høres ut som at du trives godt der du er nå, så jeg håper det ordner seg slik at du kan bli der. Om hun skal i perm i juni så må de vel bestemme noe angående stillingen hennes snart?

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja de må jo vite hvem som skal overta stillingen. :hug:

Håper at du får den når du har funnet en jobb som du kanskje kan klare. :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Dere er så gode :klem:

Jeg tror ikke de får vite det egentlig, for tannlegen vet ikke at jeg er hos nav nå og med mindre de ringer og sjekker kan jeg jo si jeg ikke fikk den...

De har ikke lyst ut stillingen hennes enda, syns også det er rart, men de sa når jeg begynte der at jeg måtte søke på lik linje med andre og at det ikke var noe automatikk i at jeg kom til å få den fordi om jeg var der i praksis...

Jeg heller mot å ikke ta tannlegejobben om jeg får den :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Katee

Jeg tenker at om det ikke er noen automatikk i at de får vite at du takket nei, så hadde jeg kanskje sagt nei til tannlegen. Det er noe med det man føler instinktivt, magefølelsen. Man skal ha det bra på jobb, og ikke bare ta en fordi man blir tilbudt den. Selv om erfaring og penger selvsagt er viktige, det er jo ikke noe tvil om det, men den arbeidspraksisen som du har nå kan gi deg en god referanse, erfaring og jeg vil tro du kan ha et fortrinn angående den andre jobben hos Nav siden du allerede er der og kan en del :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Jeg har sovet på saken og kommet frem til at på mandag ringer jeg tannlegen og forteller at jeg pga ryggen trekker meg fra jobben. Jeg syns det er mest renhårig selv om jeg gruer meg fælt til å ringe.

Jeg har ikke bestemt meg helt for om jeg skal si det som det er til nav at jeg ikke klarer det pga ryggen eller late som jeg ikke får den. Jeg vil helst være ærlig, men jeg er redd de for eksempel spør tannlegen om jeg kan jobbe der noen mnd hvis de betaler lønn for å se om det kan bli bedre eller noe slikt. Så vondt som jeg hadde i ryggen i går så tror jeg virkelig ikke det er noe vits... Og i tillegg, kan det kanskje være negativt for jobben på nav om jeg sier jeg får vondt i ryggen av den jobben hos tannlegen???

Det snør :jolie:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...