Gå til innhold

Tips til hva man kan sy når man er nybegynner på symaskin?


Lilywhite

Anbefalte innlegg

Hei,

jeg begynte med sykvelder med et par venninner i høst, og har så langt sydd et par babysengesett og et kjøkkenforklé... Hadde vært morsomt å prøve seg på noe annet... Noen som har noen tips til noe man kan lage som ikke er altfor vanskelig for en nybegynner? :sjenert:

Håper noen har noen lure idéer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skjørt, vesker, putetrekk, smekker, helt enkle gensere, ponchoer, gardiner? For noen år siden ga Burda ut noen egne utgaver kalt Burda Easy, det er kjempedumt at disse ikke finnes lenger, for der kunne man lære mye. Men du kan jo likevel kjøpe noen Burda-blader på Narvesen, og prøve deg på enkle mønstre. Det finnes også masse bøker der ute om søm, finn f.eks en bok om vesker. Når man syr vesker kan det være både kjempeenkelt og kjempevanskelig, alt utfra hva man lager, og da kan man altså lære veldig mye. Og ikke minst, man ender gjerne opp med en knalltøff veske... ;) Du kan også søke etter tutorials på youtube hvis det er noen teknikker du er usikker på, eller du bare vil prøve noe nytt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser nå på nettet at Burda Easy Fashion fortsatt gis ut, men mulig de har sluttet å gi det ut i Norge? Det er hvertfall et greit blad å være på utkikk etter hvis du er i utlandet, og har lyst til å lære å sy klær med teskje-metoden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...