wok Skrevet 22. oktober 2003 #21 Del Skrevet 22. oktober 2003 Ratatoille er fint å bruke hakkede tomater til. Og det er så godt! Jeg bruker ofte den varianten som er ferdig krydret med baslilikum. Jeg bruker løk, paprika, squash, kasnkje sopp, gulrot, hvitløk, lauberblad. Surr alle grønnsakbitene i olivenolje, ha over hakkede tomater. krydre med hvitløk, basilikum eler annet krydder. Godt alene, eller sammen med kylling, svin eller annet kjøtt, ris... sikkert fisk også, det har jeg ikke prøvd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 22. oktober 2003 #22 Del Skrevet 22. oktober 2003 Er laurbærblad essesensielt? Har vanlige butikker det, som Rimi?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 22. oktober 2003 #23 Del Skrevet 22. oktober 2003 Det får du overalt....i krydderhylla! Kommer i pose! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 22. oktober 2003 #24 Del Skrevet 22. oktober 2003 *kremt* Psst, Ragnhild: Nilma Oioioi! :oops: Unskyld, kjære søte Nilma! Hvordan kunne jeg si så feil? Skal aldri gjøre det igjen. Tilgi meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 22. oktober 2003 #25 Del Skrevet 22. oktober 2003 Det får du overalt....i krydderhylla! Kommer i pose! åååhhh. Trodde det var ferskt jeg... kremt..så mye vet jeg om matlaging liksom... Takk takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 23. oktober 2003 #26 Del Skrevet 23. oktober 2003 Oioioi! :oops: Unskyld, kjære søte Nilma! Hvordan kunne jeg si så feil? Skal aldri gjøre det igjen. Tilgi meg? Heeeelt i orden, du! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wok Skrevet 23. oktober 2003 #27 Del Skrevet 23. oktober 2003 ..og det går helt fint å sløyfe laubærblad, jeg putter et oppi hvis jeg har. Skal bare gi smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klips Skrevet 23. oktober 2003 #28 Del Skrevet 23. oktober 2003 Må bare blande meg: tomater på boks smaker jo sååååå mye mer tomat enn de bleike vi får her i Norge mesteparten av året! Skikkelig solmoden tomatsmak! Nei takke meg til boks! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 23. oktober 2003 #29 Del Skrevet 23. oktober 2003 Må bare blande meg: tomater på boks smaker jo sååååå mye mer tomat enn de bleike vi får her i Norge mesteparten av året! Skikkelig solmoden tomatsmak! Nei takke meg til boks! Det finnes mye gode tomater på markedet nå. Skygg unna de bleike som ligger én og én i en kasse, og gå for de som kalles smakstomater, klasetomater eller de aller, aller beste: De italienske avlange som jeg ikke husker det norske navnet på, men som kalles pommodori de Fiasca el no sånt, flasketomater, på italiensk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå