Supersnupp Skrevet 6. mai 2002 #1 Del Skrevet 6. mai 2002 Hei! Fikk en gang servert stekte nudler (med egg) med en slags søt saus som også var ganske hot (ikke sursøt). Noen som har noen tips, evt oppskrift? Har tittet litt i krydder/saushyllene på innvandrerforretninger, men finner liksom ikke noe som passer.... Hjeeeeelp... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supersnupp Skrevet 18. mai 2002 Forfatter #2 Del Skrevet 18. mai 2002 Hei igjen! Fant nudel-oppskriften selv jeg, men jeg tenkte jeg skulle dele den med dere: Fres oppskåret kjøtt - vi brukte mørbradbiff men både kylling og svin fungerer sikkert like bra - i olje sammen med hvitløk. Kok opp eggnudler, når disse er myke puttes de i panna/woken sammen med kjøttet. Tilsett soyasaus (det skal bli litt 'farge' på nudlene), chilipaste etter smak og sukker - min erfaring er at det må en del, det skal smake litt søtt. Tilslutt knekker man ett egg over og rører alt sammen slik at egget 'stivner'... Kjempenkelt og kjempesnadder! (Man kan selvfølgelig bruke mer grønnsaker osv dersom man ønsker det) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå