AnonymBruker Skrevet 15. desember 2010 #1 Del Skrevet 15. desember 2010 I år har jeg intensjoner om å ha rolig julaften som ikke tilbringes på kjøkkenet. I hvertfall ikke mer enn nødvendig. Så nå prøver jeg å planlegge hvor mye som kan gjøres på forhånd. Vi får gjester fra lillejulaften, så jeg vil ha så mye som mulig gjort før de kommer. På menyen står ribbe med alt av tilbehør. Men er det egentlig noe som tåler å forberedes to dager i forveien? Rødkål kanskje? (Tenkte å lage hjemmelaget) Dessert? (Skal ikke ha tradisjonell riskrem, men kanskje pannacotta eller fruktsalat) Er jeg egentlig nødt til å tilbringe julaften på kjøkkenet? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 15. desember 2010 #2 Del Skrevet 15. desember 2010 Hehe, du er absolutt ikke nødt til å tilbringe julaften på kjøkkenet. Mye kan forberedes noen dager før, slik at det bare behøver å varmes opp like før middagen, f.eks tilbehøret til ribba. Fruktsalat/pannacotta tåler fint å stå i kjøleskapet i et par dager. Ribba slenger du inn i ovnen et par timer før selskapet, sjekker den en gang i blant og fikser tilbehøret mot slutten. Ja, så serverer du bare den når den er klar. Sett kakene klare på fat slik at de bare kan legges fram senere på kvelden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2010 #3 Del Skrevet 15. desember 2010 Ribba steker jeg alltid opp lenge før julaften. Den får godtgjøre seg i oppskårete deler i sammen med medisterkaker i langpanne julaften. Jeg liker ribba sånn med stekeskorpe på alle sider og ikke dissende fett. Medisterkaker lager jeg også i forveien og fryser ned. De går i langpanna med ribba. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå