T-Rex Skrevet 27. februar 2019 #201 Del Skrevet 27. februar 2019 51 minutter siden, O.G. said: Hvorfor blir denne tråden trukket opp? Er du Marie? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 27. februar 2019 #202 Del Skrevet 27. februar 2019 Akkurat nå, T-Rex skrev: Er du Marie? Nei, jeg er Elena. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 27. februar 2019 #203 Del Skrevet 27. februar 2019 Just now, O.G. said: Nei, jeg er Elena. Å. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs Robinson Skrevet 27. februar 2019 #204 Del Skrevet 27. februar 2019 I mellomtiden poster jeg min favorittoppskrift i rekkefølgen: 1 løk, surres i olje 1 fedd hvitløk 1 pk kjøttdeig 2 ss tomatpure 1 boks hakkede tomater 1 ts salt En klype sukker Smaker til med oksefond Et par dråper worchestersaus Tilsetter tilslutt litt grovkvernet pepper 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2019 #205 Del Skrevet 27. februar 2019 2 timer siden, O.G. skrev: Hvorfor blir denne tråden trukket opp? Det er nesten ett år siden siste innlegg, før du dro den opp igjen. ;) Anonymkode: 097eb...29a 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. august 2019 #206 Del Skrevet 17. august 2019 Legendetråd! Anonymkode: 434d9...55e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 17. august 2019 #207 Del Skrevet 17. august 2019 Min er superenkel. 1boks hakka tomat 1 ss tomatpure 1/2 løk finkuttet og stekt 1 fett hvitløk knust og stekt sammen med løken 1 ts sukker 1 liten klype chili piri piri grovkvernet pepper og salt en klype oragano. Kokes i 10 min. Brukes både til pizza og pasta 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 18. august 2019 #208 Del Skrevet 18. august 2019 Jeg varierer mellom to stykker. Men den mer "rafinerte" er egentlig ganske standard ragu. 1 løk Selleri (litt mindre mengde enn løken) Gulrot (lik mengde som sellerien) Hvitløk (1-2 fedd) Kjøttdeig Tomatpuré 1 boks hakka tomater Olivenolje Oksekraft Rødvin Hvitløk En klype sukker om nødvendig (pleier å surre tomatpureen i olje når kjøttet og løken er stekt ferdig, det gir litt mindre rå tomatpuré smak) Basilikum og litt oregano Salt, pepper En splash melk på slutten av koketiden om nødvendig Kokes i underkant av 2 timer 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. september 2019 #209 Del Skrevet 6. september 2019 Nå, Anto? Hvor blir det av oppskriften din? Bare 9 år siden du lovet oss den. La meg gjette: 1 glass Dolmio som kokes inn i kjøttdeigen, smak til med piffi allkrydda? Anonymkode: f984e...6a0 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #210 Del Skrevet 8. september 2019 På 6.9.2019 den 10.21, AnonymBruker skrev: Nå, Anto? Hvor blir det av oppskriften din? Bare 9 år siden du lovet oss den. La meg gjette: 1 glass Dolmio som kokes inn i kjøttdeigen, smak til med piffi allkrydda? Anonymkode: f984e...6a0 Eller rømme, ketchup og soyasaus😇 Anonymkode: 3471b...7de 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #211 Del Skrevet 8. september 2019 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eller rømme, ketchup og soyasaus😇 Anonymkode: 3471b...7de Å, gud, nå ble jeg faktisk kvalm. Virkelig. Anonymkode: 097eb...29a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2021 #212 Del Skrevet 8. mai 2021 AnonymBruker skrev (På 6.9.2019 den 10.21): Nå, Anto? Hvor blir det av oppskriften din? Bare 9 år siden du lovet oss den. La meg gjette: 1 glass Dolmio som kokes inn i kjøttdeigen, smak til med piffi allkrydda? Anonymkode: f984e...6a0 Har hen lurt dere? Anonymkode: 245f1...bb3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2021 #213 Del Skrevet 8. mai 2021 Og vi venter og vi venter. Har mest trua på at det er dolmio jeg, ass. Anonymkode: f984e...6a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jeffe Skrevet 8. mai 2021 #214 Del Skrevet 8. mai 2021 Antoinette skrev (På 25.10.2010 den 16.09): Raffinert er ikke et begrep jeg ville brukt. Og hva er greia med disse bønnene. Man skal alltid tilsette en klype sukker i tomatsauser for å bryte tomatsyren. Tomater i seg selv er søte nok. 5 ts er galskap. Kanelen er jeg med på men du er ikke helt der du skal være ennå trådstarter. Du mangler 2 viktige grønnsaker og balansen mellom krydder, pepper, salt og sukker er helt ute å kjøre. Hvitløkspresse er satans oppfinnelse og du vannet ut sausen med den "spe ut" metoden din. Så nei, du går ikke videre i Masterchef. Hvordan er din oppskrift? Bytter mot min gryteoppskrift hvis du sender pm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2021 #215 Del Skrevet 8. mai 2021 2 hours ago, AnonymBruker said: Har hen lurt dere? Anonymkode: 245f1...bb3 Hun* Og nei, hun har ikke det. Oppskriften hennes skulle komme etter at TS innrømte at dette ikke var verdens beste pastasaus. Noe den overhodet ikke er. Anonymkode: 576b8...4ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2021 #216 Del Skrevet 8. mai 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Hun* Og nei, hun har ikke det. Oppskriften hennes skulle komme etter at TS innrømte at dette ikke var verdens beste pastasaus. Noe den overhodet ikke er. Anonymkode: 576b8...4ad Hen! Anonymkode: 8ce26...547 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jeffe Skrevet 9. mai 2021 #217 Del Skrevet 9. mai 2021 Antoinette skrev (På 25.10.2010 den 16.09): Raffinert er ikke et begrep jeg ville brukt. Og hva er greia med disse bønnene. Man skal alltid tilsette en klype sukker i tomatsauser for å bryte tomatsyren. Tomater i seg selv er søte nok. 5 ts er galskap. Kanelen er jeg med på men du er ikke helt der du skal være ennå trådstarter. Du mangler 2 viktige grønnsaker og balansen mellom krydder, pepper, salt og sukker er helt ute å kjøre. Hvitløkspresse er satans oppfinnelse og du vannet ut sausen med den "spe ut" metoden din. Så nei, du går ikke videre i Masterchef. Gulrot og stangselleri? Er godt å steke disse finhakket sammen med løk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 9. mai 2021 #218 Del Skrevet 9. mai 2021 Jan Vardøens pizzasaus er enkel og god. Trenger ikke kokes en gang. Står under rød pizzasaus her: https://sirifossing.blogg.no/1400763291_pizzasaus.html 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 123 eller noe Skrevet 9. mai 2021 #219 Del Skrevet 9. mai 2021 Atea skrev (På 20.4.2017 den 14.54): Noen savner Milla tror jeg. Kødder du eller, jeg registrerte meg på KG for første gang i 2003 og husker fortsatt henne, skulle ønske hun var her fortsatt og kjefta! 😄 Men hun var allerede borte da jeg kom hit som Skruttveig, det er synd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2021 #220 Del Skrevet 27. mai 2021 Belima skrev (På 9.5.2021 den 9.43): Jan Vardøens pizzasaus er enkel og god. Trenger ikke kokes en gang. Står under rød pizzasaus her: https://sirifossing.blogg.no/1400763291_pizzasaus.html Det er pastasaus som er tema i tråden, da, ikke pizzasaus. Anonymkode: 097eb...29a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå