Antoinette Skrevet 13. januar 2016 #181 Del Skrevet 13. januar 2016 Bæsj og litt bæsj og garner med bæsj :D 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2016 #182 Del Skrevet 13. januar 2016 1 time siden, Antoinette skrev: Bæsj og litt bæsj og garner med bæsj :D Nå har folk i tråden her ventet i over fem år på den autentiske bolognese-oppskriften din, og så serverer du (sic!) dette? Hvor har du vært, lzm, for å forbli i trådens ånd. Anonymkode: 4fb47...4fb 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2016 #183 Del Skrevet 13. januar 2016 4 timer siden, Antoinette skrev: Bæsj og litt bæsj og garner med bæsj :D Ikke bare bæsj. Bæsj og gullbæsj. Det er jo sennep i, jo! Anonymkode: 12275...a2e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2016 #184 Del Skrevet 4. mai 2016 Fine tråden Anonymkode: a16a0...76c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. september 2016 #185 Del Skrevet 11. september 2016 6 år har vi ventet nåAnonymkode: d0cea...167 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supersol Skrevet 11. september 2016 #186 Del Skrevet 11. september 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: 6 år har vi ventet nå Anonymkode: d0cea...167 ser ut som vi må vente enda lenger enn det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atea Skrevet 20. april 2017 #187 Del Skrevet 20. april 2017 På 04.10.2015 den 2.35, AnonymBruker skrev: Seriøst, hvordan er denne tråden fortsatt aktiv? O.o Anonymous poster hash: 69ff8...464 Noen savner Milla tror jeg. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2017 #188 Del Skrevet 23. juni 2017 Jeg venter spent og tålmodig på denne oppskriften Anonymkode: 20d35...f89 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #189 Del Skrevet 24. april 2018 Vi venter enda, @Antoinette Anonymkode: 9ebfe...b9c 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2018 #190 Del Skrevet 25. april 2018 Denne tråden er EPIC! Haha, historien om nazikokken og den forsvunnede pastasausen! @Antoinette Du MÅ komme tilbake og fullføre historien. PLEEEEASE!! Anonymkode: 85318...0a2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 25. april 2018 #191 Del Skrevet 25. april 2018 Altsåååå ... i stedet for å vente kan man gå i gang selv. Så vanskelig er det ikke. Med gjennomsnittlig leseforståelse, kurant innsikt og en dose kreativitet så kan man faktisk lese seg frem til hva Antoinette prøver å si at man skal gjøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2018 #192 Del Skrevet 25. april 2018 25 minutter siden, AnonymBruker said: Denne tråden er EPIC! Haha, historien om nazikokken og den forsvunnede pastasausen! @Antoinette Du MÅ komme tilbake og fullføre historien. PLEEEEASE!! Anonymkode: 85318...0a2 Historien fortsetter på twitter: https://twitter.com/realDonaldTrump Anonymkode: 15316...fb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. april 2018 #193 Del Skrevet 25. april 2018 @antoinette Så din pastasaus består da av: (Fin)hakket hvitløk. 2 viktige grønnsaker, som da sannsynligvis (forhåpentligvis iallfall) er gode tomater. Nr. 2 er jeg mer usikker på, men mulig du tenker på selleri(stang) eller gulrot. Bouquet garni En balanse mellom krydder, pepper, salt og sukker (gå ut i fra en klype sukker for å finne denne balansen). Med krydder menes da kanel og røkt paprika. Det er iallfall det jeg har fått ut av det du har postet. Og det høres jo ikke så fantastisk godt ut. Anonymkode: 43b48...fc1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 25. april 2018 #194 Del Skrevet 25. april 2018 Mens vi venter, så kan jeg i mellomtiden anbefale denne: https://www.seriouseats.com/recipes/2014/09/the-best-slow-cooked-italian-american-tomato-sauce-red-sauce-recipe.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 27. februar 2019 #195 Del Skrevet 27. februar 2019 Hvorfor blir denne tråden trukket opp? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 27. februar 2019 #196 Del Skrevet 27. februar 2019 5 minutter siden, O.G. said: Hvorfor blir denne tråden trukket opp? Godt spørsmål. Har du flere gode spørsmål? 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 27. februar 2019 #197 Del Skrevet 27. februar 2019 1 minutt siden, T-Rex skrev: Godt spørsmål. Har du flere gode spørsmål? Ja, men kan du svare? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 27. februar 2019 #198 Del Skrevet 27. februar 2019 4 minutter siden, O.G. said: Ja, men kan du svare? Nei. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2019 #199 Del Skrevet 27. februar 2019 😂😂😂 Anonymkode: f12f1...a03 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2019 #200 Del Skrevet 27. februar 2019 Ni år senere venter vi fremdeles på oppskriften fra Antoinette. Anonymkode: 44aa6...42f 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå