tonfri Skrevet 28. oktober 2010 #41 Del Skrevet 28. oktober 2010 Hos oss pleier vi å ha grøt på dagern - så kirken - ribbe - pakke opp gavene - riskrem Same procedure as every year. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Niema Skrevet 28. oktober 2010 #42 Del Skrevet 28. oktober 2010 Vi har også riskrem på julaften Men også et annet alternativ, gjerne is, for de som ikke er så glad i riskrem - meg selv inkludert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Naxos70 Skrevet 29. oktober 2010 #43 Del Skrevet 29. oktober 2010 vi har brukt riskrem før, men de siste årene har vi variert, gjerne noe som sklir lettere ned, og vi venter gjerne til pakkene er åpnet. Men vi bruker karamellsaus til riskremen vi da... fantastisk godt, men tror ikke det er så mange som bruker det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 29. oktober 2010 #44 Del Skrevet 29. oktober 2010 Vi har det alltid til dessert med mandel oppi, det samme har kjærestens familie. Mvh Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sugerøret Skrevet 29. oktober 2010 #45 Del Skrevet 29. oktober 2010 riskrem med rødsaus er standard hos oss. Men det er ikke mye en orker å spise,etter en kraftig middag med tilbehør.Mulig derfor jeg har gått fra ribbe til skinkesteik.Da blir jeg ikke like tung i magen og har liiiiitt plass til riskrem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruBeist Skrevet 3. november 2010 #46 Del Skrevet 3. november 2010 Har alltid riskrem og rød saus til dessert Men vi har alltid hatt mølje på dagen så det blir kokt grøt kun til riskremen. Tumdidam, Fjordland kan være en fin ting Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå