Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 #1 Del Skrevet 7. oktober 2003 Skal invitere endel folk på middagsfest til helgen og tenkte å servere endel forskjellige småretter, type tapas/meze. Det jeg har tenkt på allerede er kjøttboller, kjempereker med lime og chili, brokkolipai, pastasalat, ovnsbakte potetkløfter sammen med diverse dipsauser som aioli, sennepsmajones, salsa og guacamole. Vurderer å prøve meg på å lage sushi, hovedsaklig california rolls. Noen flere killer-forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rachel Skrevet 7. oktober 2003 #2 Del Skrevet 7. oktober 2003 Prescuttio E Melone- oppskrift på forsiden av KG-magasinet. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 7. oktober 2003 så den, og har allerede kjøpt inn god spansk (i stedet for italiensk) skinke som jeg kan servere med melonkuler! supergodt! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 7. oktober 2003 #4 Del Skrevet 7. oktober 2003 Bruschetta! Enkelt å lage, og KJEMPEGODT! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 7. oktober 2003 Bruschetta var en god idé! hmm, ikke bra å diskutere mat før lunchtid... jeg får vann i munnen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 7. oktober 2003 #6 Del Skrevet 7. oktober 2003 Tynne sprø skiver med baguett påsmurt med pesto, en skive parmesan og en halv cherrytomat. Mmmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Skrevet 7. oktober 2003 #7 Del Skrevet 7. oktober 2003 Soltørkede tomater surret inn i serranoskinke :siklesmiley: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #8 Del Skrevet 7. oktober 2003 Jeg tror jeg kunne LEVD på serranoskinke... Er ikke så glad i soltørkede tomater, syns det smaker litt ketchup... Men skinke... sukk, det er så godt! Noen som vet hvor man får kjøpt tang til sushi i Oslo? Og wasabi? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. oktober 2003 #9 Del Skrevet 7. oktober 2003 marinerte sjampinjonger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #10 Del Skrevet 7. oktober 2003 hva marinerer du i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. oktober 2003 #11 Del Skrevet 7. oktober 2003 olje, litt edikk og masse chili og hvitløk + div krydder. Har flere oppskrifter. Husker ikke oppskriften sånn på direkten, er en stund siden jeg har lagd marinerte sjampinjonger. Det er helt nydelig og de blir bedre av å trekke et par dager. Skal prøve å huske oppskriften til i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #12 Del Skrevet 7. oktober 2003 supert, takk skal du ha! Alt som kan lages ett par dager i forveien er fantastisk, slik at jeg slipper å gjøre ALT på lørdag. Til dessert har jeg tenkt på små butterdeigformer fyllt med gele og friske bær, og kanskje bittelitt ostekrem. Enkelt og greit, men ser rålekkert ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
punkyB Skrevet 7. oktober 2003 #13 Del Skrevet 7. oktober 2003 Noen som vet hvor man får kjøpt tang til sushi i Oslo? Og wasabi? Mener jeg så noe slikt på Smart Club - sånne selvlager-kit. (den ferdige sushien jeg kjøpte var forøvrig tragisk) De har det kanskje i asiatiske matbutikker. En ide er jo å høre med en restaaurant også om å få kjøpe der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #14 Del Skrevet 7. oktober 2003 Mener jeg så noe slikt på Smart Club - sånne selvlager-kit. (den ferdige sushien jeg kjøpte var forøvrig tragisk) Jupp, så den lå i kjøledisken forrige gang jeg var der, men den så skikkelig slimete og ekkel ut. Tenkte jeg skulle ta meg en tur nedom torggata, tipper de har tang og wasabi i den ene asiatiske butkken der. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 7. oktober 2003 #15 Del Skrevet 7. oktober 2003 Hva med Capresesalat? Skiver av tomat og mozzarellaost (fersk i lake) med basilikum og olivenolje på? Ellers; små "minibrødskivekjeks" (hvis du skjønner hva jeg mener) med andepate på - sinnsykt godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #16 Del Skrevet 7. oktober 2003 Jeg tenkte jeg skulle rive fersk mozarella i småbiter og stikke sammen med en skive tomat, litt ruccola og ett basilikumblad med en tannpirker. Servere med god olje, salt og pepper. En liten avsporing: Heter det forresten tannpirker når man bruker det til å spidde mat på? Og da tenker jeg ikke på tannpirker med mintsmak! Skjønner hva du mener med sånne minitoast, også kalt melbatoast! Har faktisk foie gras i kjøleskapet, fikk av en kompis som kjøpte den på ett lokalt marked i Frankrike ett sted. Men siden det kommer vegetarianere også, tror jeg ikke jeg skal servere leveren til mishandlede gjess, samme hvor godt det er. Tror jeg sparer den til en deilig søndagsfrokost med kjærsten i stedet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
punkyB Skrevet 7. oktober 2003 #17 Del Skrevet 7. oktober 2003 Noe som er godt er å lage slike små tertekaker med fyll i. Du kjøper disse kakene/skjellene halvstekte - varmer de litt selv - fyller dem med div. Jeg brukte litt skagensalat , laks , løk og lodderogn. Jeg prøvde med en slagsa salami og chevreost også - men det ble litt rart. En annentype ost blir kanskje godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. oktober 2003 #18 Del Skrevet 7. oktober 2003 En liten avsporing: Heter det forresten tannpirker når man bruker det til å spidde mat på? Og da tenker jeg ikke på tannpirker med mintsmak! Lurer på om ikke ordet du tenker på er cocktailpinne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitterchick Skrevet 7. oktober 2003 Forfatter #19 Del Skrevet 7. oktober 2003 Lurer på om ikke ordet du tenker på er cocktailpinne? hm, ja det er det! Takk for hjelpen! Men da tenker jeg mer på sånne små plastikksverd i forskjellige farger, dette er små, runde trepinner som er spisse i enden og som kan brukes som tannpirkere også. Fikk bare litt grøsninger når jeg kalte det tannpirkere, tenkte på sånne jordan tannpirkere med mintsmak og at det ville være ganske ekkelt sammen med mozzarella og tomater, haha! Hmmm, kanskje jeg skal prøve å finne noen lekre små cocktailpinner i stedet, jeg liker egentlig det litt mer kitsche over farget plast enn det rustikke i ubehandlet tre... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 7. oktober 2003 #20 Del Skrevet 7. oktober 2003 Men da tenker jeg mer på sånne små plastikksverd i forskjellige farger, dette er små, runde trepinner som er spisse i enden og som kan brukes som tannpirkere også. Skjønner hva du mener, ja! Men tror cocktailpinner brukes om begge deler, mener bestemt det står "Cocktail Sticks" på boksen med trepinner som jeg har hjemme. Mozarella med mintsmak, yammi! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå