Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Gjest StoreSky

Fiskekaker, salat, hjemmelaget ostesaus (matfløte, 1 ts mel, litt smør, løk, blåmuggost) Nammenamme!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tweek

I dag lagde jeg middag til bare meg faktisk. Hadde seigbiff, hollandaise saus, makaroni, brokkoli og bebimais :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Melonas

Har ikke spist middag enda... Det blir kyllingfilet, løk, gul, grønn og rød paprika og potetsalat eller hvitløksbaguette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest bada
Gulrot- og kokosmelkcurry, pilaffris, og indisk "salat" av bl.a tomater og avocado. Kiwi til dessert.

Jeg laget også chicken tikka av lårkjøtt. Det ble kjempegodt!

Endret av bada
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest bada

Jeg kjøpte et Livèche-kyllinglår i går, og det ga mersmak. Det veide rundt 500 g og kostet bare 36 kr., så det må man si er rimelig. I går skar jeg kjøttet fra beinet og brukte det i indisk mat, og i dag skal jeg lage kraft av beinet. (Det blir vel ikke så mye, men bedre enn ingenting!) Jeg skal kjøpe et par nye lår i dag og marinere dem i urter, sitron og olivenolje, og steke dem i ovnen. Ved siden av skal vi ha sopprisotto med trøffelolje, og bakte tomater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marie81
Quesadillas med kyllingkjøttdeig og revet ost. NAM!

Hva er Quesadillas? (ble litt nysgjerrig :) )

I dag blir middagen her kyllingfilet (som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med ennå), ris med indisk krydder + div. grønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Alou
Hva er Quesadillas? (ble litt nysgjerrig :) )

Det er enkelt og god kosemat. Se her. Du får kjøpt pakker i butikken, så bare sper du på med det du ønsker. Akkurat som taco, f.eks. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest bada
Det er enkelt og god kosemat. Se her. Du får kjøpt pakker i butikken, så bare sper du på med det du ønsker. Akkurat som taco, f.eks.  :)

Jeg pleier å legge masse revet ost på en tortillalefse, strø over hakket chili og vårløk, legge en ny tortillalefse på toppen, og steke den på middels varme i stekepanne. Jeg passer på å presse godt rundt kantene, slikt at den blir "limt" sammen når osten smelter. Da blir det lett å snu den.

Når den er ferdig (dvs. når osten er helt smeltet), skjærer jeg den i seks med et pizzahjul.

Hvis vi har rester av chili con carne eller annen tex-mex-mat har jeg det oppå osten også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag, er det lørdag, og vi har tenkt til å ha kjøtt fondue, med deilige sauser og div. tilbehør. Rødvin hører til *gleder meg*

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...