Jump to content
Rachel

Middagstråd - alle typer.

Recommended Posts

AUF

I går hadde vi kjøttkaker i brun saus, poteter og ertestuing... Hjemmelaget selvsagt :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Diva

Jeg håper det blir skinkepizza fra Sjøloftet i Brevik :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nilma

Indisk fiskegryte. Ny oppskrift, så jeg er litt spent, men høres veldig god ut - kokosmelk og masse krydder. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

fersk spaghetti med hjemmelaget tomat- og baconsaus, med ferskt franskbrød til. sjokolademousse til dessert:)

er hjemme på perm fra sykehuset, og skal overraske mannen min med middag til han kommer hjem fra kveldsjobben, han vet ikke jeg er hjemme engang, tror jeg er på sykehuset tjihi:)

klem Iset 34+0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iset

åårh var jo ikke innlogget engang.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nymfen

Her spises det mye godt. :enig_animasjon: I dag spiste vi faktisk grandiosa.. Greit en og annen slapp dag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Barbie

Loff med Roastbiff,remulade og rå løk! :-?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kira

I dag har det bare gått i pølse og lompe. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:-) anna
Indisk fiskegryte. Ny oppskrift, så jeg er litt spent, men høres veldig god ut - kokosmelk og masse krydder.  :P

Om den var god så vil jeg gjerne ha oppskrift!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Malena

Rug-knekkebrød og to bokser med brisling i tomat... og pærer og kaffe til dessert. Enkelt og greit - spesielt når ungene skal ut på noe før jeg kommer hjem fra jobben - jeg gidder ikke lage middag til meg selv ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
mellom

Lammekoteletter grillet i ovn med yrter - mandelpotetbåter stekt i peanøttolje, salat, tzatziki, raita og noe nytt; pitabørdtrekanter fylt med en blanding av spinat, feta, olje og hvitløk - alt smakte kjempegodt, men jeg er helt utslitt etter all matlagingen! (og rydddingen etterpå...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
chimp

Vi hadde fiskepinner, pommes frites og salat. Etterpå bakte vi dough-nuts...og dekket mesteparten av dem m sjokoladeglasur!!! :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Malena

mellom skrev:

Lammekoteletter grillet i ovn med yrter - mandelpotetbåter stekt i peanøttolje, salat, tzatziki, raita og noe nytt; pitabørdtrekanter fylt med en blanding av spinat, feta, olje og hvitløk - alt smakte kjempegodt, men jeg er helt utslitt etter all matlagingen! (og rydddingen etterpå...)

Jøss bevares - jeg er imponert - på en vanlig torsdag???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

mellom

hehe... ja. Men jeg prøver å ikke dele hverdagen inn i nettopp det - hverdager og fest - kan godt spise pølse med brød på søndag og heller ha litt fest i kveld for eksempel - vin drikker jeg også når det passer meg - også på dagen hvis det er det jeg har lyst til (ikke hvis jeg jobber da) - men i dag tok jeg meg nok vann over hodet - fikk så lyst på lam - så så enkelt ut inne i hodet mitt, men... tenker jeg velger en litt mindre stresset jobbdag neste gang jeg tar av gitt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jamila
I dag spiste vi faktisk grandiosa.. Greit en og annen slapp dag.

:enig:

Det hadde vi i dag også...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nilma

Joda, den ble god den! Den falt også i smak hos samboeren min og en venn av ham som var på besøk, så dermed anser jeg den som kvalitetssikret og legger ut oppskriften. :wink:

Indisk fiskegryte.

500 g. fiskefilet i biter (jeg brukte sei, men det er kanskje enda bedre med en litt fastere fisk)

1 løk

1 fedd hvitløk

1 rød chili

1-2 ss finhakket fersk ingefær

12 kardemommebelger

6 hele nellik

1 kanelstang

2 ss gurkemeie

2 ts salt

Saft av en halv sitron

Hakk løk, hvitløk, ingefær og chili og surr dette i litt smør/olje sammen med kardemomme og nellik som er støtt i en morter. Surres til løken er blank.

Tilsett kanelstangen og kokosmelken og la det koke til det tykner litt.

Vend fisken i en blanding av gurkemeie og salt.

Stek den raskt på begge sider til den har fått litt farge. (Dette er ikke nødvendig, jeg gjorde det fordi jeg liker litt stekeskorpe på fisken)

Ha fisken i gryten, og la det hele trekke noen minutter til fisken er kokt.

Press litt sitron over før servering.

Serveres med kokt ris. Jeg kokte risen med noen kardemommebelger, og litt safran og gurkemeie - veldig godt!

Håper det smaker!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Milia

Risottoterte om jeg får det til :D

(Hvis ikke får jeg bestille en pizza når gjestene kommer)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest GreenSky

I dag: Øl og chips, regner jeg med! :oops:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

Laaaang kveld på kjøkkenet idag.

Indisk mat er tidkrevende men gud så godt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

Fy faaan dere er heldige..... Jeg er blakk og skal spise tomatsuppe(posesuppe).

Dessert blir tørr Biskit havrekjeks og pulverkaffe(billigste sort)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...