Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sen lunsj/Tidlig middag: Ymse variasjoner av laks - ceviche, kaldrøkt, varmrøkt, tartar, røre -, tomatisert fiskesuppe med skrei, laks, og blåskjell, og syltede/fermenterte rotgrønnsaker. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kyllingsalat med kylling, purre, tre ulike salater, mais, ananas, kokte egg, paprika, tomat, agurk og ostebiter. Fikk stå et par timer og godgjøre seg med olje med hvitløk, salt, pepper og gressløk i rislet over. 

Anonymkode: 70dde...6d2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det en gjenglemt grandiosa (full pakke, heter den vel). Kan like god "bli kvitt" den, så den ryker nok i ettermiddag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag kommer min søster på besøk, og på menyen i dag er det stekt klippfisk med gulrotstuing, kokte poteter, bacon og eggesmør :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget kyllingsuppe :) 

Grønsaker er en god base for grønnsakssalat ( +egg, epler, suragurk, majones ).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir lompepizza i dag. Med pesto, sopp, skinke,rødløk og bufar-ost. Ruccula på etter steking😍

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag koker jeg en stor kjele med spicy kyllingsuppe. Det blir middag til mange dager, men først blir det middagen i dag.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Måtte lage cornflakes panert kyllinglår file igjen i dag, det var så godt. Tilbehør poteter fra i går i ovnen, lett skviste med olivenole og ost på, og smørdampet brokkoli til :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Smørstekte rester av briochebrød med skagenrøre. Hjemmelagde potetbåter til. Noen hvitvinsrester fra helgen ble drikke til. Resteluksus på en mandag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Konfiterte andelår, pommes frites stekt i andefett, bittersalater (rucola, radicchio rosso, eskaroll, endivie) med skarp vinaigrette - og kompott av plommer og rødbeter (fordi "noen" blir gretten hvis jeg ikke lager det).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...