Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I dag skal jeg lage noe jeg ikke har laget før, cornflakes panert kylling, bruker kyllinglår file,banker den før panering, tilbehør blir bakt søtpotet og salat med mye godt i (og litt fetaost) :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Falaffel

Bakt gulrot, blomkål, brokkolistilk og hvitløk med fetaost

Byggryn med vårløk og paprika

Yoghurtdressing med agurk

Olivenbrød

Anonymkode: 6986b...319

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ost/baconpølse i brød med rekesalat og sprøstekt løk. Kanskje noen tomater ved siden av.

Anonymkode: ff9dd...8d0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag skal vi, på forespørsel fra sønnen, ha jegergryte (Toro) med biffkjøtt, bacon og rømme i. Han har fått det servert hos faren sin, så nå vil han ha det i blant hjemme her også.

Endret av Million
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunhilde skrev (9 timer siden):

Bytter du "bare" kjøttet ut med sopp, og i tilfelle hvilke? Jeg elsker en god bourguignon, og det hadde ikke gjort noe å finne en ny variant som er god. :)  Hadde satt pris på om du ville dele en oppskrift.

I dag vil jeg prøve Meny sin fiskesuppe med topping, tror jeg. Fikk en kupong på den, så da blir den litt billigere også. Og jeg har lyst på noe med fisk.

Jeg bruker matbloggeren Green Bonanza sin oppskrift på sopp bourguignon og anbefaler å google den. Synes den blir veldig god, men jeg er ikke vegetarianer eller veganer så jeg bruker ekte smør i oppskriften der hun skriver vegansk smør og selvsagt godt smør også i potetstappen. Høres godt  ut med fiskesuppe også😊

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fullkornsspaghetti all'amatriciana. Med en liten slant libanesisk rødvin på deling å drikke til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Boeuf bourguignon. Har en rødvin verken mannen eller jeg synes var spesielt god så den får et nytt og bedre liv sammen med deilig høyrygg 😍

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hut skrev (2 timer siden):

Jeg bruker matbloggeren Green Bonanza sin oppskrift på sopp bourguignon og anbefaler å google den. Synes den blir veldig god, men jeg er ikke vegetarianer eller veganer så jeg bruker ekte smør i oppskriften der hun skriver vegansk smør og selvsagt godt smør også i potetstappen. Høres godt  ut med fiskesuppe også😊

Takk skal du ha! Skal google og prøve.

Fiskesuppen fra Meny var faktisk litt skuffende, litt for salt etter min smak. Litt sær sikkert, for jeg foretrekker "min egen". :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Poulet à la moutarde - altså kylling i sennepssaus. 

Tilbehør: Persillerot- og potetmos med en rest creme fraiche (+ smør, fløte, revet muskat, S & P) i, samt rucola- og romasalat med ternet pære, granateplekjerner, grovhakkede valnøtter, og litt blodappelsinvinaigrette.  

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært på handle tur på IKEA og Kvadrat i dag, ble burger på hjemturen på en lokal sjappe, og pølselapskaus nå i kveld :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kystens fiskegrateng med kokt potet og råkostsalat. Syns den er ganske god egentlig.

Anonymkode: ff9dd...8d0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det bare knekkebrød med ost, grønnsaker og kakao 😅

Anonymkode: 6986b...319

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...