Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Spekeskinke hentet.

Så det blir noen go'e leiver med potet, hvit saus og eggerøre...Begge med fersk gressløk. Sukkererter og cherrytomater.  Asparges.    Flatbrød.

:spise:

Endret av Jerry Lee
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jerry Lee skrev (17 minutter siden):

Spekeskinke hentet.

Så det blir noen go'e leiver med potet, hvit saus og eggerøre...Begge med fersk gressløk. Sukkererter og cherrytomater.  Asparges.    Flatbrød.

:spise:

Hørtes ut som noe jeg også kunne ha spist :spise:

Alle skulle ha hatt en sånn bonde :tommelopp:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (9 timer siden):

Hørtes ut som noe jeg også kunne ha spist :spise:

Alle skulle ha hatt en sånn bonde :tommelopp:

Takk.   😀

Mange bønder har, som denne, gårdsbutikk.  Du får snuse litt rundt lokalt.

Finnes det ingen er de beinfrie stykkene fra Gilde veldig bra. Hele skinker i butikker for slikt er veldig dyre.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

58 minutter siden, Jerry Lee said:

Takk.   😀

Mange bønder har, som denne, gårdsbutikk.  Du får snuse litt rundt lokalt.

Finnes det ingen er de beinfrie stykkene fra Gilde veldig bra. Hele skinker i butikker for slikt er veldig dyre.

De er faktisk ikke så gærne. Bare du ikke i vanvare kjøper røkt...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

T-Rex skrev (8 timer siden):

De er faktisk ikke så gærne.

Bare du ikke i vanvare kjøper røkt...

Syns de er veldig ok om man ikke har noe annet. Saftig og med god smak.

Aldri likt røkt spekeskinke jeg, heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

5 minutter siden, Jerry Lee said:

Syns de er veldig ok om man ikke har noe annet. Saftig og med god smak.

Aldri likt røkt spekeskinke jeg, heller.

Ikke helt parma- eller serranoskinke, men på den andre siden mangler Norge spekeskinke i den klassen, offentlig tilgjengelig (tanta mi kunne den biffen - eller skinka).

Nå må det sies at jeg ikke har pløyd gjennom det de har på Mathallen, for eksempel. Så det kan være godbiter jeg har gått glipp av. En god del av dyrere spekemat på Meny har jeg dog prøvd, for eksempel diverse fra Jacobs utvalgte og sånt noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

T-Rex skrev (9 timer siden):

Ikke helt parma- eller serranoskinke, men på den andre siden mangler Norge spekeskinke i den klassen, offentlig tilgjengelig (tanta mi kunne den biffen - eller skinka).

Nå må det sies at jeg ikke har pløyd gjennom det de har på Mathallen, for eksempel. Så det kan være godbiter jeg har gått glipp av. En god del av dyrere spekemat på Meny har jeg dog prøvd, for eksempel diverse fra Jacobs utvalgte og sånt noe.

Klart det finnes mange bedre enn Gildes beinfrie. Nevnte det bare som en helt OK sak som ikke koster all verden.   ☺

Og...jeg er ingen spekeskinkekjenner.   😄

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjordlands pasta i skinkesaus i skål som "ikke brenner fingrene", som de sier. Vel, det er sludder og vås. :P Men godt var det. Måltidet, altså, ikke å brenne fingrene. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

To-retters i solen, av rester igjen fra helgen:

  • Gazpacho av vannmelon, tomater og grillet paprika, toppet med avokado og litt basilikum
  • Kremet pasta med revet squash, strimlet grønnkål, chili, hvitløk, sitron, pinjekjerner og parmesan

Og så delte vi en slant kald rosé til, siden vi hadde en rest av den også - og for å feire finværet. :briller2:

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Linny111

I dag ga Hello Fresh oss naanizza - altså pizza på naanbrød. Første gang jeg har smakt. Det ble litt mye deig, men dag var ganske godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nok en gang...

Beinfrie sommerkoteletter på grill med nypotet og nykål. Denne gang med hvit saus med frisk gressløk.  Mekkes ute.

Cherrytomater og sukkererter på si'a.  Eggerøre om jeg gidder.

Flatbrød.   Sommerakevitt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...