Chuck Skrevet 30. august 2020 #49181 Del Skrevet 30. august 2020 7 timer siden, MarianneE skrev: Blir en form med pasta, kylling, chorizo, brokkoli og parmesan Kylling og chorizo er en nydelig kombinasjon Parmesan er jo bare prikken over i-en. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 30. august 2020 #49182 Del Skrevet 30. august 2020 1 hour ago, MarianneE said: Spør du meg (noe du ikke gjorde men allikevel...) så er ostesmørbrød til tider undervurdert mat. Og der er vi helt enige! 6 minutter siden, Jerry Lee said: Og kan varieres uendelig med godsaker man legger under osten. Men sjøl det helt enkle ostesmørbrødet er godt. 😊 Ja, og om ikke annet så har jeg sterkt sennep og tomater 😄 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 30. august 2020 #49183 Del Skrevet 30. august 2020 4 minutter siden, Brunhilde skrev: Og der er vi helt enige! Ja, og om ikke annet så har jeg sterkt sennep og tomater 😄 Mer enn bra nok. Av og til har jeg det kun med ost/ost og skinke eller salami, og det er godt også. ☺ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 30. august 2020 #49184 Del Skrevet 30. august 2020 Jeg har spist en passelig stor bolle med havregrøt, kardemomme, linfrø og div. nøtteblanding, kanel, smør og...det var veldig godt. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 30. august 2020 #49185 Del Skrevet 30. august 2020 I dag ble det rester ifra fredag, grønnsaker og nudler. Bare byttet ut biff med strimlet kyllingfile. Fort gjort 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 30. august 2020 #49186 Del Skrevet 30. august 2020 I dag ble det, ørretfilet med pasta, brokkoli og vårløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 30. august 2020 #49187 Del Skrevet 30. august 2020 11 timer siden, MarianneE skrev: Blir en form med pasta, kylling, chorizo, brokkoli og parmesan Næh... Jeg stekte chorizo og kylling i ei panne. Helte så over en boks fløte og 125 gram revet parmesan som smeltet i. Kokte Spaghetti til. Fy f... å digg. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 30. august 2020 #49188 Del Skrevet 30. august 2020 Min venn Jan er kokk. Sammen deler vi en interesse for mat som kanskje ikke er allfarvei. I dag serverte han: Lunken tunge av lam med salat, fennikel, pære, lime-dressing, og anisbrød til middag, og "Sanguinaccio dolce" til dessert (altså sjokoladepudding laget på blod). Spennende og godt, selv for meg som generelt ikke har spist mye blodmat utover stekt blodpølse med sukker på som barn. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 31. august 2020 #49189 Del Skrevet 31. august 2020 I dag tenker jeg...etter inspo... Seibiff med mye løk, potet og to typer gulrot, bacon, remulade, mye smeltet smør og pepperdryss. Sukkererter, skivet tomat, rød paprika og rå løkskiver på si'a. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 31. august 2020 #49190 Del Skrevet 31. august 2020 2 timer siden, Jerry Lee skrev: I dag tenker jeg...etter inspo... Seibiff med mye løk, potet og to typer gulrot, bacon, remulade, mye smeltet smør og pepperdryss. Sukkererter, skivet tomat, rød paprika og rå løkskiver på si'a. Med bacon og mye smør, hva kan gå galt med det Alt blir bedre med det 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bobler Skrevet 31. august 2020 #49191 Del Skrevet 31. august 2020 Stekt wokblanding, aspargesbønner, løk og eggerøre med rød curry paste idag. Serveres med ris og soyasaus 🤤. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 31. august 2020 #49192 Del Skrevet 31. august 2020 Jeg fant en pose med noe som het tikka masala i frysedisken på Rema, satser på at den blir god med litt ekstra krydder på. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 31. august 2020 #49193 Del Skrevet 31. august 2020 Middag middag i dag ble stekt sommerkål og løk med kjøttdeig. Høres nok kjedelig ut, men med godt krydret og godt smør, gjør at der er nokså godt. Brunsj i dag var pølselapskaus, laget tidligere, tatt ut av fryså. Spiser "middag" hele døgnet 😎 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 31. august 2020 #49194 Del Skrevet 31. august 2020 Spaghetti og kjøttdeig, med Barilla Basilico pasta saus + parmesanost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kruset Skrevet 31. august 2020 #49195 Del Skrevet 31. august 2020 Karbonader, poteter, brokkoli og gulrot, og litt tykk brun saus. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 31. august 2020 #49196 Del Skrevet 31. august 2020 Rester etter lørdagens pizza på mann og barn, oppvarmet rest av "Arvekylling med en vri" fra bloggen Frutimian til mor. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C-girl Skrevet 31. august 2020 #49197 Del Skrevet 31. august 2020 Wienerpølse med potetstappe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. august 2020 #49198 Del Skrevet 31. august 2020 Spaghetti med brokkoli, grønnkål, hvitløk, chili, ansjos, parmesan og pinjekjerner. En rest dessert fra i går har vi også: Norske plommer og bjørnebær ovnsbakt med lime og vanilje, med litt is til. Anonymkode: ad006...80d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. august 2020 #49199 Del Skrevet 31. august 2020 Laks med hjemmelaget potetsalat (rest fra helga), salat og tzatziki (også en rest). Greit å spise opp rester. Anonymkode: 7bbb6...15c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 31. august 2020 #49200 Del Skrevet 31. august 2020 5 hours ago, Brunhilde said: Jeg fant en pose med noe som het tikka masala i frysedisken på Rema, satser på at den blir god med litt ekstra krydder på. Jeg hadde litt ekstra salt og chili på, og selv om den var litt i søteste laget for min smak så ble det en ok middag ut av dette. Lettvint var det også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå