Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

7 timer siden, MarianneE skrev:

Blir en form med pasta, kylling, chorizo, brokkoli og parmesan 

Kylling og chorizo er en nydelig kombinasjon :) Parmesan er jo bare prikken over i-en. Nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 hour ago, MarianneE said:

Spør du meg (noe du ikke gjorde men allikevel...) så er ostesmørbrød til tider undervurdert mat.

Og der er vi helt enige! :)

6 minutter siden, Jerry Lee said:

 

:spise:

Og kan varieres uendelig med godsaker man legger under osten.

Men sjøl det helt enkle ostesmørbrødet er godt.   😊

Ja, og om ikke annet så har jeg sterkt sennep og tomater 😄

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Brunhilde skrev:

Og der er vi helt enige! :)

Ja, og om ikke annet så har jeg sterkt sennep og tomater 😄

 

Mer enn bra nok.   Av og til har jeg det kun med ost/ost og skinke eller salami, og det er godt også.   ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har spist en passelig stor bolle med havregrøt, kardemomme, linfrø og div. nøtteblanding, kanel, smør
og...det var veldig godt. :jepp: 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det rester ifra fredag, grønnsaker og nudler. Bare byttet ut biff med strimlet kyllingfile.

Fort gjort :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

11 timer siden, MarianneE skrev:

Blir en form med pasta, kylling, chorizo, brokkoli og parmesan 

Næh... Jeg stekte chorizo og kylling i ei panne. Helte så over en boks fløte og 125 gram revet parmesan som smeltet i. Kokte Spaghetti til. Fy f... å digg. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min venn Jan er kokk. Sammen deler vi en interesse for mat som kanskje ikke er allfarvei. I dag serverte han:

Lunken tunge av lam med salat, fennikel, pære, lime-dressing, og anisbrød til middag, og "Sanguinaccio dolce" til dessert (altså sjokoladepudding laget på blod). Spennende og godt, selv for meg som generelt ikke har spist mye blodmat utover stekt blodpølse med sukker på som barn. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag tenker jeg...etter inspo...

Seibiff med mye løk, potet og to typer gulrot, bacon, remulade, mye smeltet smør og pepperdryss.

Sukkererter, skivet tomat, rød paprika og rå løkskiver på si'a.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Jerry Lee skrev:

I dag tenker jeg...etter inspo...

Seibiff med mye løk, potet og to typer gulrot, bacon, remulade, mye smeltet smør og pepperdryss.

Sukkererter, skivet tomat, rød paprika og rå løkskiver på si'a.

Med bacon og mye smør, hva kan gå galt med det :) 

 

Alt blir bedre med det 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt wokblanding, aspargesbønner, løk og eggerøre med rød curry paste idag. Serveres med ris og soyasaus 🤤.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fant en pose med noe som het tikka masala i frysedisken på Rema, satser på at den blir god med litt ekstra krydder på. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Middag middag i dag ble stekt sommerkål og løk med kjøttdeig.

Høres nok kjedelig ut, men med godt krydret og godt smør, gjør at der er nokså godt.

 

Brunsj i dag var pølselapskaus, laget tidligere, tatt ut av fryså.

Spiser "middag" hele døgnet 😎

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Rester etter lørdagens pizza på mann og barn, oppvarmet rest av "Arvekylling med en vri" fra bloggen Frutimian til mor.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Spaghetti med brokkoli, grønnkål, hvitløk, chili, ansjos, parmesan og pinjekjerner.

En rest dessert fra i går har vi også: Norske plommer og bjørnebær ovnsbakt med lime og vanilje, med litt is til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laks med hjemmelaget potetsalat (rest fra helga), salat og tzatziki (også en rest). Greit å spise opp rester. 

Anonymkode: 7bbb6...15c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 hours ago, Brunhilde said:

Jeg fant en pose med noe som het tikka masala i frysedisken på Rema, satser på at den blir god med litt ekstra krydder på. 

Jeg hadde litt ekstra salt og chili på, og selv om den var litt i søteste laget for min smak så ble det en ok middag ut av dette. Lettvint var det også. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...