Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Squashetti med paprika- og tomatsaus

  • Liker 1
Skrevet
5 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Jeg var forholdsvis voksen da jeg lærte meg å like spinat. Spiser når jeg får det, men kjøper aldri sjøl.

Jeg fikk det aldri servert som barn, så har heldigvis ingen vonde minner der.

Spinat surret i smør og hvitløk er godt, så startet med dette og tilsatte laks i biter. Lot det surre et par minutter og deretter blandet jeg i spagetti med en liten skvett av kokevannet. Servert med revet parmesan på toppen :)

  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, Chuck skrev:

Jeg fikk det aldri servert som barn, så har heldigvis ingen vonde minner der.

Spinat surret i smør og hvitløk er godt, så startet med dette og tilsatte laks i biter. Lot det surre et par minutter og deretter blandet jeg i spagetti med en liten skvett av kokevannet. Servert med revet parmesan på toppen :)

Dette høres jo veldig godt ut.   😀

Skrevet (endret)
18 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Dette høres jo veldig godt ut.   😀

Det var det, pasta er alltid godt :)

Men jeg hadde ikke hatt noe imot din restemiddag heller! Jeg liker sånne tager vad man haver-måltider :)

Endret av Chuck
  • Liker 1
Skrevet
3 minutter siden, Chuck skrev:

Det var det, pasta er alltid godt :)

 

Men jeg hadde ikke hatt noe imot din restemiddag heller! Jeg liker sånne tager vad man haver-måltider :)

Pasta uten om spaghetti med løkstekt kjøttdeig, bacon og saus er ikke helt min greie.

 

Takk.   Jeg har fryktelig i mot å kaste mat.  Og bruker opp rester så rart det enn noen ganger kan bli.   😊

 

  • Liker 1
Skrevet
34 minutter siden, elien skrev:

Pølselapskaus

Og oppi der finner vi også...?   😊

Skrevet
2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Og oppi der finner vi også...?   😊

Poteter, gulrot, kålrot, sellerirot, purre. Og når den er ferdigkokt, så har jeg i litt godt smør

  • Liker 1
Skrevet
4 minutter siden, elien skrev:

Poteter, gulrot, kålrot, sellerirot, purre. Og når den er ferdigkokt, så har jeg i litt godt smør

Så herlig.   Kos deg.    😁

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Så herlig.   Kos deg.    😁

Takk, i lige måde 😊

 

  • Liker 1
Skrevet
4 minutter siden, elien skrev:

Takk, i lige måde 😊

 

Takk.   😊

  • Liker 1
Skrevet

Bucatini (hul spaghetti) og kjøttboller i tomatsaus med grønnkål og frisk basilikum, pluss masse revet parmesan på toppen. Nebbiolo i glasset og middag ute i kveldssolen. :briller2:

Til dessert blir det vaniljeis med bringebær, bjørnebær, rips og varm sjokoladesaus. 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Skrevet

I dag ble det Stange sin flatbird med sitron og salvie. Hadde ris og salat til😋

Anonymkode: cef60...886

  • Liker 3
Skrevet

Tyrkisk bønnesalat etterfulgt av marinerte kirsebær med ricotta, macadamia-nøtter, og mynte

 

  • Liker 3
Skrevet
2 minutter siden, Pjolterbeist skrev:

Tyrkisk bønnesalat etterfulgt av marinerte kirsebær med ricotta, macadamia-nøtter, og mynte

 

Nå tøver du, vel?   Snurring og flesk var det, vel....    😉

  • Liker 1
Skrevet
2 hours ago, Jerry Lee said:

Nå tøver du, vel?   Snurring og flesk var det, vel....    😉

Hehe, unntaksvis ikke. Det er så varmt og klamt og ekkelt, at det ikke frister med de store kokkeleringseksperimentene. 

Får besøk neste uke, så skal be de ta med Snurring.For høsten kommer og da blir det snurring og flesk i jernpanna!:hoppendeglad:

 

  • Liker 1
Skrevet

Meldt oppi 27 grader i dag, jeg tror vi bare hiver noen pølser på grillen. Pølser i brød eller lompe, lite spennende men...

  • Liker 1
  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...